סטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיקה 2006

New member
../images/Emo46.gifסטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם ראיתם מה שאני ראיתי?!?!?!!!! הורידו את סטארגייט! יותר נכון שמו מהתחלה! ואת עונה 10 בערב. מה קורה להם?! לא ראיתי את עונה 9 אז אני לא רוצה לראות את עונה 10. מה אני עושה עכשיו? בוגדים! אתם מבינים שאני מעריצה שרופה?! דורשת הסבר הגיוני! תודה ושבת שלום

nvrmnd

New member
רוב האשכולות בדפים האחרונים זה על זה...

הם יביאו את העונות הבאות אחרי השידורים החוזרים...

opelad

New member
סטאר גייט

לכל המכורים כן ראינו את SG בערוץ ה-1 בצורה מבישה, ע"פ הראש של מארגני התוכניות בי"ם ראינו מקוטע לא רציף, קישוריות בין קטעים מיקרית בהחלט לומר לכם כי רבים מפרקי העונות בכלל לא שודרו, היו פרקים שראיתי פעם ראשונה והם סידרו לי את העלילה. אז גם אני מאד רוצה לראות את הסידרה ממשיכה לעונה הבאה, לחזור ולראות מההתחלה ממש מבאס. אז תמהירו את ההקרנות תודה לכם AXN

יפעת777

New member
על זה אני רבה כבר כמה ימים כאן

ועוד אנשים פה חושבים ש AXN הם בסדר. אסור לוותר להם וצריך להלחם שימשיכו את עונות 5-9 משבוע הבא לפי מה שהיה צריך להיות במקור. אם מוותרים זה רק יייתן להם את הכוח לעשות כל העולה על רוחם.

adili6

New member
אני מסכימה שזה מציק

שלא ממשיכים אלא מחכים 4 חודשים אבל מה לעשות?? אני אישית ממש רוצה לראות את ההמשך כי לא ראיתי את הסדרה בערוץ 11 ועכשיו שאני יודעת שבטוח יראו את עונות 5-9 (אמנם בעוד 4 חודשים) אני נראה לפחות שאני לא אראה את עונה 10 אבל מה לעשות?? ולא נראה לי שזה יעזור לעשות מחאות כי לא נראה לי שיקשיבו ובקשר לה שאת רוצה שיפרסמו ב- NRG כתבה עליהם ועל "המחדלים" שלהם... זה לא נכון לעשות את זה כי זה לא כ"כ מחדל אבל את תעשי מה שאת רוצה **בבקשה על תצעקי בתגובה שלך כמו בפעמים קודמות
**

יפעת777

New member
בגלל שכל אחד אומר שאין מה לעשות ככה המדינה

נראית. זה מתחיל בדברים האלה ומגיע למצב שלאנשים אין ממה לחיות ובמקום להלחם ולעשות משהו רק בוכים כמה לא טוב לחיות כאן. אסור לוותר לאף אחד ועל שום דבר גם כשזה נוגע לדברים יחסית קטנים כי מכאן זה מתחיל.

adili6

New member
לדעתי...

את בחלקך צודקת ובחלקך לא... נכון כל הדברים הגדולים מתחילים ממשהו קטן אל עדיין שום דבר לא יקרה בגלל שבערוץ אחד מתוך המאות שיש בארץ לא שידרו סדרה אחת ברצף...

יפעת777

New member
אבל בגלל שאנשים רואים שהם יכולים לעשות ככל

העולה על רוחם ולזלזל בלקוחות הם יעשו גם העולה על רוחם בדברים אחרים ומשמעותיים יותר. לא צריך לזלזל בדברים היותר קטנים, אסור לוותר גם בדברים האלה

cwn

New member
אני חייב להגיד שאני מעריך את העקביות שלך.

לא תוותרי, אה?
טוב, אני סיימתי לדון בנושא הזה, את לא תראי את הדברים בדרך שאני רואה אותם ואני לא אסכים אתך. למרות שאני לא מאמין שזה יקרה, בהצלחה במאמצים לשדר את עונות 5-9 בלי שידורים חוזרים של 1-4.

d1f2

Active member
אם AXN היה עושה ככל העולה על רוחו

אז הוא בכלל לא היה משדר סדרות חדשות, למה צריך סדרות חדשות ויקרות כשיש את צוות לעניין בארון? בשנה האחרונה הושקעו הרבה מאוד מזומנים על הערוץ ושמים לב לזה(סדרות חדשות[גם אם הן סדרות מבוטלות] וסדרות ישנות עם מספר עונות). במקום לדרוש ולדרוש ולדרוש כל היום את מה שמגיע לך, אולי תסתכלי מהצד של AXN על הסיפור? מה הם רוצים? מינימום כסף מקסימום תמורה(למשל סדרות חדשות ומבוטלות-זולות אבל סדרות חדשות). לא משתלם לערוץ לשדר "כמו שאת רוצה" ואני מדגיש, "כמו שאת רוצה" את לא תגידי לערוץ מסחרי מה לעשות. נכון, הערוץ יכול להיות אוזן קשבת(עונה 10 של סטארגייט ואת הסידרה בכלל) אבל לפעמים יש עוד שיקולים חוץ מצופה אחת בשם יפעת, עם כל הכבוד.

יפעת777

New member
חחח סדרות חדשות

באמת שעכשיו הצחקת אותי. הוא בקושי משדר משהו חדש ואם זו סדרה חדשה אז זו סדרה יחסית זולה שלא מצליחה בחו"ל ורובן סדרות שבקושי שרדו 2 עונות. עדיף לי סדרה טובה וקלאסית כמו "צוות לעניין" מאשר סדרות חדשות כושלות שעולות גרושים. לערוץ לצריך להשתלם רק סדרות כמו שהצופים רוצים כי אחרת לא יהיו להם צופים וצופים=כסף ופרנסה. אני חוזרת על זה כבר מלא פעמים וכנראה שקשה לך להבין את זה. ושוב זו לא צופה אחת, זה אתה משום מה קבעת. יש מלא צופים שלא מרוצים וטוענים את אותה טענה. זה שאתה חי בבועה שלך זה לא אומר שכולם חושבים כמוך ולא מתלוננים על AXN כל הגישה של הוט שהם חושבים שאם אנשים עשו אצלהם מנוי אז הם יכולים לקחת את הכסף ולמכור לבן אדם חתול בשק ולהוריד את רמת התוכן שלו. אם הם ימשיכו כך הם פשוט יפשטו את הרגל, כי אנשים לא ימשיכו להיות פראיירים ולהמשיך לשלם להם. הם חושבים שהם יכולים לאיים על אנשים שהם יצטרכו לשלם כנס על ניתוק וזה לא נכון מבחינה חוקית ויש אנשים שלא מבינים את זה וממשיכים ללא ברירה להיות מנויים שלהם. אם הם חושבים שהם יכולים לשרוד ע"י איומים אלה, אז הם טועים כי בסופו של דבר אנשים יבינו מה הזכויות שלהם ובסופו של דבר גם אלה שחתמו על ה,חייבות יגיע היום שההתחייבות תסתיים ואנשים יתנתקו מהם.

חחחח האמת שאם לא היה אגו טוטאל

הרבה היו עוברים ליס בגלל זה למרות שאני חייב להודות יפעת, אנחנו קצת לא פיירים - שום חברה בעולם לא משדרת עונות שלמות ברצף(למרות שצריכים) בכל אופן, אני לא ממש חובב סדרות אקשן,אבל סטארגייט זה ממש מיוחד ככה שעצם זה שאני ועוד הרבה אנשים בכלל התחלנו להתייחס לAXN ,זה בגלל שחשבנו שסטארגייט הולך להיות התכנית דגל של הערוץ בכמה עונות הבאות, ועצם זה שהם הפסיקו את הסדרה באמצע, ללא ספק תוריד להם מהרייטינג. וחוץ מזה , הם גם לא ממשיכים את סמאל וויל, ככה שאני לא קולט מה AXN בדיוק מנסים לעשות חח (למי אכפת מהאשה הביונית?!?!?!?)

cwn

New member
לי יש את זכויות השידור של סמולוויל

לא משנה כמה הם ירצו לשדר את עונה 6, הם לא יוכלו.

יפעת777

New member
שום חברה לא משדרת עונות לא ברצף כשהן ישנות

אלו עונות ישנות ולא חדשות שנמצאות בפגרה או בצילומים. זה רק ערוצי הוט עושים

Gilliana

New member
אל תגידי שלא יעזור

כי ברגע שאת משכנעת את עצמך שלא יעזור - באמת לא יעזור. להיפך, ככל שיותר צופים יביעו את מחאתם הלגיטימית, כך יש לנו יותר סיכוי להביא לשינוי רוע הגזירה. והנה, את אחת מאלו שכן רוצות לראות את עונות 5 עד 9 ונפגעת מההחלטה להפסיק את שידורה הרציף של הסדרה - למה שלא תקומי ותביעי את דעתך בגדול? לשם כך הפורום הזה, בין השאר, קיים.

Witchcrafts

New member
"אני רבה" – זו הנקודה, יקירתי.

אין צורך לתקוף גולשים בתגובות ובטח שלא להמשיך להתעקש שוב ושוב ולנפח את הנושא מעל ומעבר. בתור אחת שטרם יצא לה לצפות בסטארגייט (כן, אבוי לבושה), אני דווקא די שמחה לדעת שתנתן לי הזדמנות לעקוב אחר הסדרה מתחילתה ואז להצטרף ליתר הצופים מן המניין (כאשר העונות הבאות ישודרו, כמובן). זה לא שערוץ AXN מסיר לחלוטין את שידורי העונות הללו ומזלזל בכם, להפך; ניתן לראות זאת כמשיכת קהל יעד נוסף לסדרה הזו. ומנגד, את תוהה על פשר ההחלטה הזו כי זה לא פייר. תמיד יש שני צדדים למטבע, זה לא כזה נורא. צריך לפעמים להתפשר, גם אם העניין "נכפה" עלינו. חוץ מזה, יעידו מעריציה המושבעים של הסדרה שהם מוכנים לצפות בה בלופים שוב ושוב ושוב. אז פעם נוספת לא תזיק, נכון? P-: בכל מקרה, יפעת, התנצחות על גבי הפורום לא תוביל לשום מקום, ואני בטוחה שאת מסכימה איתי. כן, פורום מהווה במה לכולם והכל, אבל אין צורך לשחזר שוב ושוב את אותן ההודעות בכל שרשור ושרשור (הרי זה פוגם בשרשורים החדשים ומעכיר את האווירה).

למעלה