בעד ונגד

noname202

New member
כנ"ל תקציב

אנחנו שבט שחי כמעט בלי תקציב מהעירייה, אנחנו מקבלים כלום כסף ועדיין, אין כזה דבר לא לספסד חניכים, אם חניך צריך סיפסוד - מוצאים דרך

cohen shir

New member
אנחנו בכלל לא מקבלים תקציב מהעירייה!!!!!!!!

כלום. הם נותנים רק לתנועות נוער החדשות בטענה שאנחנו כבר מבוססים ולא צריכים לפתח את עצמנו יותר....

cohenet91

New member
אממ למה?

ומה זה קשור כ"כ לאי שיוויון? זה כמו שהיה לי קיוסק ליד ביה"ס היסודי (לא קשור, סתם העלתי זכרונות
).

liss 8D

New member
כי זה נותן תעסוקה לחצי מהשכב"ג.../images/Emo8.gif

חיחחח סתםסתם
אל תיקחי אותי ברצינות, בטח לא בשעות כאלו

mg6006

New member
בטח שכן.

להיות נגד לזה לדעתי זה טעות. זה הכנסה חכמה לשבט שמוסיפה המון. למשל בפסטיבל שמתקיים אצלינו הכנסנו 3000 שקל מהקיוסק. אני לא חושב שזה מראה על אי שיוויון. לא מדובר במחירי מחנה. שקל שניים.

yaeltyl

New member
../images/Emo45.gif ואני אסביר גם איך זה אצלנו..

זה מזנון של החמשושים בשבט. זה גוף שהם אחראים עליו והכל בשנת קורס ובין היתר זה גם ממש לפתח ניסיון ויכולת התארגנות והכל. בקשר לאי שיוויון ולילדים שאין להם כסף לקנות והכל- זה בסה"כ חמצוצים גומי טוסטים וכאלה.. זה עולה הכי הרבההה 4 שקל? באמת שזה לא משו כזה מפציץ שפשוט כל השבט הולך לקנות יש גם מלא אנשים שיש להם כסף ופשוט מעדיפים לא לבזבז אותו שם וממש אין מצב כזה שמנדים מישו בגלל שהוא לא קונה שם או משהו כזה.. וזה ממש טוב כלפי החמשושים שמפעלי קיץ עולים להם..מלא כסף! ואצלנו שנה שעברה שהייתי חמשושית המזנון הוריד לכל אחד 100 שקל! שזה מלא! וזה עוד יותר כה שיוויון כי אם יש ילדים שאין להם דרך לשלם הרבה אצלי בגדוד אז זה עוזר להם..

talbebchuk

New member
בעדד!

והחמשושים מפעילים אותו
אנשים, בד"כ שכב"גיסטים, נמצאים בשבט רוב שעות היום, וממש ממש רעבים.. כשיש את הקיוסק, אפשר לקנות בו אוכל.. מצד מי שמפעיל אותו - אצלנו, הקורס, זה נותן לשכבה אחריות, דמוקרטיה בבחירת תפקידים, מנהיגות, והכי חשוב--> כסף לסבסוד ומימון מפעלים/חולצות/כל דבר אחר שהשכבה מחליטה לעשות עם הכסף שהיא הרוויחה.. אני אישית למדתי ה-מ-ו-ן מהקיוסק שהפעלנו השנה.. ואני חושבת שאנשים באמת נהנו ממנו.. למרות שכן, יש את הבעיה עם הפערים.. ://

cohen shir

New member
איך ירגיש חניך שכל החברים שלו מסתובבים עם....

סוכריות מסטיקים ואנ'לא יודעת מה כשלא בבית במקרר אין אוכל ובטח שלא כסף לקנות שטויות וממתקים בקיוסק.

אני חושבת שאת די מגזימה.

כי ילד שאין לו כלום בבית, ואין לו כלום במקרר וזה.. אין לו גם כלכך כסף ללכת לצופים. ואני לא אומרת שזה עולה מלא כסף, אבל זה עולה. וגם חאקי וכל הדברים האלה..

cohen shir

New member
את כנראה ממש לא יודעת מה הולך.....

אני ממש לא מגזימה, יש חניכים מסופסדים בשבטים שאת לא יודעת כמה, את חניכה את פחות מתמצאת בעיניין אם בכלל. יש חניכים שמגיעים לשבט בחינם, מקבלים חאקי ויוצאים מהשיגרה הנוראית שש להם בבית. ולא הייתי אומרת סתם.......

Amberit

New member
יווו זה משגע שאת

פשוט לא מבינה שזה שהשבט שלך יכול לסבסד חניכים, אומר שגם שבטים אחרים יכולים

בדיוק.

שמעי. אצלנו לא מקבלים חינם. כן מסבסדים וזה.. אולי השבט שלכם יכול לתת חינם, אבל שלנו לא ממש במצב שהוא יכול. מבינה?

אני יודעת.

אבל נגיד שכמו שאמרת, האישה הזאת משלמת 150 לשלושת הילדים שלה. אצלנו זה לא ככה. אצלנו גם אם מסבסדים זה באיזה 100 שקל.

למעלה