שרשור פרק 71

O r c h i d

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif[ואתם דרמטיים../images/Emo3.gif]

אחלה פרק, אהבתי את רובו למרות שהסתכלתי עליו רק באיזה רבע עין... היה נחמד ביותר. לפי דעתי יקרה לאיה משו, אבל אנ'לא יודע מה.. *מחכה להמשך*

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלא../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה פרק ממש מדכא,התפללתי שיגמר כבר... עוד מהקטע שדגנית חבשה לאיה ת'יד התפללתי שכבר יגמר,לא חשבתי שיכול לקרות דבר כל כך נוראי. באמת כבר אבד לי החשק לצפות בפרק של מחר... אני שונאת פרקים עצובים. אני אופטימית,הפרק יחסית היה די טוב,אבל אני לא חושבת שאחד מאלה שיתחבבו עליי. מסצנה לסצנה הכל הלך ונהיה יותר ויותר רע ויותר ויותר עצוב... למה איה? למה דווקא איה? אני יושבת ובוכה,אם מחר לא קורה בפרק משהו טוב אני הולכת לבכות כל השבוע מדיכאון...
לקחתי קשה מדי... אני לא רוצה להשוות אבל בסדרה פינת אור (סדרה די טיפשית) מישהי גמכן טסה והמטוס התרסק ובסוף היא חזרה... הכי עצוב זה שהיא וניני הסתכסכו ומהרגע שהם התווכחו כבר עמדו לי דמעות על העיניים. הקיצר נקווה לטוב ונשמור על החיוך

אההההההההה

אפילו שכבר הגבתי... אחרי השמיניה הלכתי לאכול ואני עד עכשיו עם עיניים פקוחות לרווחה... אין לי מושג איך אני אנגן היום...

o r t a l13

New member
דייייייייייייי ../images/Emo19.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo122.gif

אנלא מאמיננננננננה!!!!!!!! אוקיי ראיתי את כל הפרק ואז מה קרה?!?!?!?!?! היה את הסוף שניני נכנס הבייתה ואמר שאיה נסעה ואז היה מבזק חדשות ופתאום!!! היה צילצול ורק אני בבית ואני חייבת לענות ובסוף זאת היתה איזה פרסומת מטומטמת!!!!!!!!! אני לא מאמינה הספסדתי את הסוף!!! מה איה מתה?? המטוס התרסק מה קרה?!?!?! [סורי על המקשים אני פשוט עצבנית...]

שכטרון

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo59.gif

זאת לא פרסומת... הראו בחדשות שהמטוס של איה התרסק

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif חחחח לאא היא התכוונה שהיא

הפסידה את הסוף של הפרק בגלל שבבית שלה היה צלצול טלפון והיא הייתה היחידה בבית והיא חייבת לענות אבל בסוף זאת הייתה סתם פרסומת בטלפון...

Fergie7

New member
פאק ../images/Emo10.gif

מה יהיה בלי הילי? היא הדמות הכי מעניינת... מה יהיה בלי הריבים שלה עם דדי? בלי האהבה עם אדם? ובלי המוח שלה בשמינייה?!?!? איה תחזרי!!!

בדיוק!!!

מה יהיה בלעדיה???????? היא דמות כל כך חשובה ומרכזית העלילה בנויה עליה ועל ניני זה לא פייר!!!

Fergie7

New member
נכון!

אין שמינייה בלי איה וניני!!! הדיאלוגים הכי יפים הם של איה וניני ואיה ודדי, ועם לילי...בעצם עם כולם!!!!!

בהתחלה...

גיורא סיפר בפרק 60 שהיה בהתחלה רעיון של הטורבו טיים עם איה וניני ורעיון של השמיניה ואז חיברו אותם ומכאן נובע שאיה וניני הם הדמויות המרכזיות והחשובות ביותר אם אין אחד מהם הסדרה תהיה פחות טובה(לדעתי!) והם גם הראשונים שמופיעים בשיר פתיחה מהשחקנים אחרי גיורא חמיצר!!

mary17

New member
../images/Emo12.gif

נראה לי פעם ראשונה שאני כותבת כאן
בעצם לא ואו היה פרק טוב היום
אני בדר"כ רואה את הפרק בערב בVOD כי אני חוזרת מאוחר מבית ספר אבל היום יצא לי איה

chen010189

New member
מרי טוב לדעת שאת רואה השמינייה

אולי תנחמי אותי, הלב שלי החסיר פעימה ואפילו שתיים במילא יש לי טראומה מאסון המטוסים אז לראות את התמונה הזאת עם המנגינה העוד יותר מפחידה הזאת אה
אבל גיורא מלך
הוא הפך להיות חלק מרשימת התסריטאים האהובים עליי

mary17

New member
אני צופה סמויה...כמו השמנייה

לא פיספסתי אף פרק
לנחם אותך? אני לא יודעת מה יקרה אז אני לא יכולה להגיד שהכל יהיה בסדר
אבל אל תדאגי
אני מקווה שלא יקרה לה כלום גיורא באמת מלך

למעלה