שרשור פרק 71

הפרק היה..

ממש ממש מותח אהבתי שאיה נזכרה כל שנייה במה שקרה..מהסוף להתחלה. זה היה יפה, והמסיבה של דורי ממש ממש חמודה! מה שהיה יפה בפרק הזה שהכל סבבה וכל שנייה משהו מתחיל להיות יותר מותח,ידעתי שמשהו יקרה לה, ידעתי שהיא סתם הלכה לשם. לפי דעתי הטייס הוא לא טייס בעצם ולילי רצתה להרוג את איה
אוי..אני והדמיון שלי..שלילי תרצה להרוג את איה? אז מה אתם חושבים? -איה תמות -איה לא תמות אהבתי ת'פרק הוא היה הפרק עם הסוף הכי מותח בסדרה בעונה בנתיים
אני לא יודעת אם איה תמות או לא..
אוף כשיודעים\חושבים שהיא מתה מרגישים שהיא לא היתה מעצבנת אבל היא כן הייתה כי אני מרחמת עלייה ובגלל זה חושבת שהיא לא הייתה מעצבנת אבל היא כן הייתה... אז זהו מסכמת:פרק מהממם

OK,בפעם הראשונה..../images/Emo185.gif

התמונה ממש צימררה אותי,ישר שבאתי הביתה חשבתי על הסוף ידעתי שיקרה משהו כזה..הבחור הזה נראה לי חשוד,אבל הוא ירסק אותה בכוונה כי הוא אחד מהרעים/יחטוף אותה..אולי זה באמת קרה..נחכה ונראה..

בוא נצפה לטוב

ל יכול להיות שיעיפו דמות שהיא אחת הראשיות זה יכול להיות הגיוני? למה גיוראאאאאאאא

Fergie7

New member
מה עם האתר?!

למה באתר של השמינייה בערוץ 6 אין עמוד של היום?!

תתוש14

New member
זה לא שמעיפים אותה !

הלימודים כנראה יותר חשובים לה ! אבל זה לא בטוח .. אני ינסה לברר .. וסמכו עלי יש לי מאיפה (;

i love skat

New member
וואאוווווווווווו../images/Emo2.gif../images/Emo187.gif

איזה פרק מותח,פרק טוב..פרק מדהים
בנתיים זה הפרק שהכי אהבתי.. איזה יופי של פרק
משהו מדהים..אבל ממש
אני כבר מחכה למחר כ"כ..מעניין מה יקרה שם..
לדעתי איה רצתה שהטייס יעצור והוא לא עצר אז היא גרמה לתאונה
ואז בסוף היא תימצא בים...

תתוש14

New member
זה ברור שיקרה לה משהו ..

כאילו אין מצב שלא אבל היא לא יכולה למות .. איייייייייייין

הפרק היה מותח בטירוף.

מזכיר קצת את ההרגשה שהייתה בסוף פרק 30 שאדם נדרס,רק שעכשיו יש הרבה יותר מה לאבד ,ואני לא מזלזלת בדמותו של אדם (חס ושלום)אבל עכשיו השמינייה הרבה יותר מגובשת ,מאוחדת וכוחנית , גם למדנו להכיר את הדמויות והתחברנו אליהן .עברנו איתם את המסע הזה ולכן יש הרגשה שונה. בכל זאת,שמינית מהשמינייה נמצאת בסכנת חיים ,או שהיא כבר מתה,לצערי ולצער כולנו ..וזו באמת הזדמנות נהדרת לומר כמה שהילי היא שחקנית מדהימה ומיוחדת. הפרק היה מעולה ,האלמנט של ללכת אחורה ולו דווקא בזמן מוגדר כמו שהיה עד עכשיו אלא כל פעם קצת ,גורם לצופים להבין מה הוביל למה..זה באמת פרק שאת סופו יהיה קשה לשכוח.

וואוו... איזה פרק

אין לי מילים... או שבעצם יש לי כמה
אפילו בתקציר הפרקים הקודמים כבר אמרתי לעצמי איזה יופי של תקציר וגם הפעם בתקציר הייתה מוזיקה שונה משאר התקצירים... פרק שכולו איה! ניני= אני ... אנחנו פשוט אותו דבר, גם אני הייתי מספר להורים כמו שניני סיפר לדדי על הנסיעה וכל זה...

Titush Black

New member
או מי גד../images/Emo2.gif

איזה פרק! ואוו. עכשיו אני מתחילה להבין הכל.לא נראה לי שיקרה לה משהו (או יותר נכון אני מקווה שלא יקרה לה כלום) אבל כמו שלמדתי הכל יכול לקרות. אני לא מאמינה שמחר אני אראה רק ב-7:30.
אמ.. ולפי התקצירים שקראתי לא ידעו מה איתה כל השבוע
שבוע שלם של מתח
נקווה לטוב... תיתוש

בJדJה

New member
די היה כל כך צפוייייי

אמאא זה היה צפוי כל כך שהמטוס יתרסק! איה מעצבנתתתתתתתתתתתתת אררררר משגעת לי תמוח עם ההתחצפויות שלה!!

Oshi love Tamir

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

זה כזה עצוב,למה איה???למה???למה היית חייבת ליסוע???למה??? כמה שהיא הרגיזה אותי בפרקים האחרונים אבל זה לא פייר שהיא תמות,אני לא מבינה למה צריכים להרוג אותה,חוץ מיזה אני מתה על הילי וזה יהיה כל כך חסר בלעדיה בסדרה
איך בכיתי עוד בקטע שאיה וניני דברו...זה היה כזה עצוב
והמסיבה של דורי עם החידות והכל הייתה מזה נחמדה,ואיזה מאמי נטשה שעשתה את החידה עם הארון מתים חחח איך כולם אמרו סבתא שלך והיא אמרה סבא שלי חחח...ואיזה מאמי היא שהיא לא רצתה להרוס לרוני ושהיא ואיה דברו זה היה כזה יפה שפתאום הן כזה סבבה אחת עם השניה יותר מהעונה שעברה והכל,כי אני אוהבת הכי את עדי ואחרי זה את הילי אז זה היה ממש יפה
ומה נסגר עם נטשה שהיא אמרה על דניאל שהוא קרוב לשלמות
יה רייט
הקיצר היה אחד הפרקים הכי מדהימים שהיה אי פעם ב"שמינייה" רק חבל שהוא היה צריך להיות כזה עצוב
אוהבים אותך איה ואת הילי אפילו יותר ויהיה חסר בלעדייך בסדרה
לא נראה לי שהילי קוראת פה אבל אני בכל זאת כותבת את זה... עצוב לי
הילי

j u l i a 1 3

New member
שמתם לב לטייס?

הוא שחקן מה זה גרוע. לדעתי. כשהוא דיבר עם איה כל כך שמעו את ההבדלי משחק בינהם. היא דיברה אמיתי ומשכנע והוא דיבר כמו איזה קקטוס, כאילו הוא מקריא את זה מדף... ועוד משהו... אני חייבת לציין שחלק ענק מהסוף המותח הזה הייתה המוסיקה העצובה... אז קרדיט לדרור או למי שעורך שם את המוסיקה.

chen010189

New member
חחחחחחחחח נכון?

טוב שהוא לא הקצין את זה שהוא שיחק, כאילו דבר טבעי מה הקטע הוא נכנס לזה חזק מדיי דיקלם את זה כאילו הוא מקריא שיר
והקרדיט מגיע לדרור אשכנזי באמת המנגינה נתנה אפקט יותר מותח ומפחיד לסוף

מי זה? הוא מדובב? ../images/Emo185.gif

הקול שלו כ"כ מוכר לי...בכל מקרה אני בדר"כ לא מצטמרר מדברים כאלה..כי אני בדר"כ יודע בוודאות,או לפעמים מנחש (גם עכשיו ניחשתי משהו בסגנון) אבל משהו בקטע הזה עשה לי עצוב..המוזיקה..התמונה שבכלל הייתה מחרידה ה"סטייל ערוץ 22".."מטוס קל התרסק לפני שעה קלה" זה הצליח לעורר בי..בעע..

עידופש

New member
השערות בנוגע לפרק של היום...

טוב נראה לי... הסידרה פשוט טוב אז הראש שלי עובד שעות נוספות... השערתי : לילי הורתה לטייס לתת לאיה את המסטיק כשכיכול מונע לחץ באוזניים, המסטיק היה למעשה הרדמה ,לאחר מכן שאיה נרדמה הוציאו אותה מהמטוס וביימו התרסקות.. זהו זה מה שאני חושב...

למעלה