שרשור פרק 71

chen010189

New member
"פרק שאת סופו יהיה קשה לשכוח"

אמאלה
הוט צדקו בתקציר שלהם, אע"פ שאני יודעת מה ההמשך והתוצאות של הסוף הזה בכיתי, כי זה ממש גרם ללב שלי לדפוק, השילוב של המנגינה עם ה"מטוס קל התרסק" והתמונה המפחידה הזאת...... צימררו אותי לגמרי. גאד, נהיה לי עור ברווז ונטשה, "לא זה לא זה, האמת שהוא די קרוב לשלמות" סליחה?

Fergie7

New member
יאמה איזה פרק ח=ז=ק!

וואי זה היה פרק חזק, הייתה לי הרגשה שמשהו יקרה לה. אני כבר מחכה למחר.

onn11

New member
אויאויאוי!!!!!!!!

מה!? איך?! לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אאאאאאאאאאאיייייייייייייייייההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תמותי לנו באמצע הסדרה!!!! אופפפפ גם כן היא וההחלטות שלה!!!
און!!!! (סליחה על המקשים...)

מה אתם כל כך מופתאים

שאיה מתה אז מה אם היא הכוכבת הראשית בסדרה אז מה אתם לא זוכרים את אפרת שושן מ"טלנובלה בע"מ" שגם היא הייתה דמות מרכזית חשובה והיא מתה באמצע הסדרה אז אל תהיו כל כך מופתאים וגם בטוח היא לא מתה או שהיא מתה יחזירו אותה בדרך כולשהי ממש כמו ב"טלנובלה בע"מ" שהחזירו את אפרת בתור אופק. אבל האימור שלי זה שהיא לא מתה לא בטוח אל תתפסו אותי במילה כןןןןן

שכטרון

New member
די, נו!../images/Emo59.gif

בדיוק בדיוק בדיוק לפני שפתחתי את ההודעה שלך, רציתי לכתוב על אפרת!

פרק פלאשבקים,אבל הפוך ../images/Emo185.gif

הראו את איה,ובדר"כ מראים פלאשבק קדימה,הפעם הראו פלאשבקים אחורה..קודם הראו שדורי מכבה ת'נרות בעוגה,אח"כ שמכינים ת'עוגה (מעכשיו אני לא סגור על הסדר..אבל זה היה ככה) עם המשחק חידות,ההכנה של המסיבה,שנטשה דיברה עם רוני,שרוני דיברה על דניאל,ששאלו את איה למה היא נחתכה,ואז ראו שדגנית מטפלת בה,ואח"כ ראו באמת למה..וכל זה מלווה בזמן המקורי שהיה בעצם נוסעת לשדה התעופה ומתכוננת לעלות למטוס,אח"כ שוב הראו את הזמן האמיתי וניני חזר בלי איה,אמר שהיא הלכה,דדי לא האמין ואז ראו בטלוויזיה:"מטוס קל התרסק לפני שעה קלה".

chen010189

New member
Secret17 חייב לנתח את זה עכשיו

כמו כל פרק, שאני מתה על הניתוחי פרקים שלו את זה הוא פשוט חייב במיוחד את הסוף המצמרר הזה....... השילוב של התמונה עם המנגינת סיום, זה היה כל כך מפחיד

Rioter

New member
../images/Emo6.gif אחלה פרק.

אהבתי שהפרק התנהל לפי הזכרונות של איה, זה היה נחמד כזה. אני כבר לא חושבת שהיא מעצבנת/מגזימה, אני כבר מרחמת על הדמות שלה. כלכך הרבה משברים וזה. היא חייבת פסיכולוג -____- והנה השערה בנוגע להמשך / ספויילר...? בנוגע למטוס, לפי תקצירי הפרקים יהיה אסון כלשהו.. ועכשיו ידוע שזה קשור באיה. "אדם וניני נאלצים להתמודד עם האסון הכבד", וכפי שכבר אמרו רבים וטובים לפניי - השמינייה נשארת שמינייה. מכך נובע (אוי, זה ככך מזכיר לי את שיעורי מת' >>), שמשהו רע יקרה לה. אשמח אם תשרשרו לכאן אפשרויות למה שיכול לקרות לה. למשל: - פציעה חמורה, ואז היא תהיה מאושפזת או משהו. - לא קרה לה כלום כי זה לא המטוס שלה, והיא בורחת עם לילי. - היא מתה. *סוף השערה או משו כזה* היה פרק ממש טוב. מיקה כזו שולטת. וגם דורי. הם כאלה חמודיייים 3>. נ.ב משקפי הטייסים של הברנש ההוא שולטים.

Cindy Campbell

New member
../images/Emo2.gifאיזה פרק!../images/Emo135.gif

אבל גם לי לא נראה שאיה תמות, היא דמות די חשובה בסדרה... חוץ מזה, אםה יא תמות, מי יריב עם דדי?
אבל הפעם היא ממש הגזימה, למשל- אם שמתם לב, תמיד בשיחות של איה וניני הם לא רבים או משהו, והפעם הם רבו, זה כבר היה סימן שהיא ממש עברה את הגבול. בכלל, אני לא מאמינה שהיא עוזבת את המשפחה והחברים שלה רק בשביל לטוס ליוון עם אמא שלה (שדרך אגב, היא אפילו לא חיכתה לה בשדה התעופה!)... הקטע של הפציעה, כשדדי רב עם איה, היה חזק וטוב. בכל זאת, סוף הפרק עם המטוס קצת הזכיר לי סצנה מ"המורדים"...

hospital_food

New member
יאלה, כאילו יש לכותבים אומץ

להרוג דמות מהשמינייה. ממש לא נראה לי שאיה מתה.

chen010189

New member
לא קשור גם דמות ראשית יכולה למות

ואומץ או לא אומץ כבר נוכחנו לדעת שגיורא מפתיע וכל פעם שזה נראה צפוי, פתאום יש איזו הפתעה מותחת בסוף אז לך תדע כל דבר שייראה לך עכשיו צפוי יכול להתגלות לך כמשהו שרק חשבת עליו

hospital_food

New member
עד כה טרם הופתעתי

אף פעם לא הלכו בסדרה עד הסוף, תמיד הכל הסתדר לטובה פחות או יותר. אני מחכה...

שכטרון

New member
נכון../images/Emo59.gif

תסכימו איתי שבשמיניה כל דבר יכול לקרות בכל רגע? זאת הסדרה הכי לא צפוייה שיש... עובדה - מי העלה על דעתו, בתחילת הפרק, שבסוף הפרק דבר כזה יקרה? עד השניה שראיתי את המטוס עם הכתובית "מטוס התרסק לפני שעה", בכלל לא תיארתי שזה יכול לקרות...

oshriti123

New member
:|../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

פרק מדהים. אהבתי את זה שהוא היה מהסוף להתחלה... אהבתי גם את הסצנה של איה עם ניני בחדר שלה ואת הסצנה שהיא צועקת על דדי... הילי שיחקה שם ממש טוב... והסוף מצמרר

למעלה