שרשור פרק 71

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה זה הפרק המגעיל והרע הזה ????? איההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לא מוכנה אם היא מתה אני מפסיקה לראות השמינייה!!!!!!!! מה התסריטאים חשבו לעצמם????????????????? היא הדמות הכי חשובה שיש!!!!!!!!!!!!!!!!! איההההההההההה!!!!!!!!! גיורא חמיצר- למה לעשות את זה??? זה בטוח יוריד המון צופים!!!! כל כך בכיתי שהפרק נגמר!!!!!!! זה לא הוגן היא הדמות הכי חמודה ומקסימה וחכמה ויפה וטובה שיש !!!!!!!! אין אפשרות להרוג אותה לא פייר!!! ליהי לאב הילי ואיה לנצח!!!!

מה הקשר? אני אוהבת את איה!!!!!!!!!!

אני התחלה אהבתי גם את הדמות הכי וגם את השחקנית !!!!!!!!!! ואיה לא רק דמות!!!!!!! ממש בכיתי כשהפרק הנוראי הזה נגמר!! מה התסריטאים חשבו שהם כתבו את זה למה לא להרוג דמות אחרת למה דווקא את הדמות הכי טובה וחמודה ומדהימה שיש????!!!!!!

Secret17

New member
לא הייתה ברירה - היא לומדת בניסן

בשנה השלישית, זה עשרות שעות לימוד בשבוע, היא פשוט לא יכלה להתפנות לצילומים.

chen010189

New member
אתה זרקת פה ספוילר../images/Emo6.gif

אמרת את זה, וזה נשמע כאילו "איה מתה. כן, זה המטוס שלה." מסכנים, הרסת להם את כל המתח.

אם זה נכון מה שאמרת אז...

אני יפסיק לראות את התוכנית למרות שהיא התכנית האהובה עלי בלי איה זה לא שווה!!! זה לא אותו דבר!!! מה הם יעשו בלי המוח המבריק שלה??

chen010189

New member
למה להפסיק לראות תכנית בגלל זה?

טוב, אני לא מבינה אותך. אם איה לא, אז מישהי אחרת כן. ופעם שמינייה, תמיד שמינייה ואם גיורא מכניס אותם לצרה, הוא גם מוציא אותם ממנה וגיורא יודע להפתיע ותאמיני לי, שאם הוא החליט להרוג את איה או לא (את זה כמובן נדע רק מחר) הוא ימשיך לרגש ולמתוח. אבל בכל מקרה, אני לא מבינה למה לתלות את התנאי לצפייה בסדרה בגלל דברים כאלה.

אני מקווה שהוא יודע מה הוא עושה!!

שלא ישתגע ויחליט פתאום להרוג דמות מתוך השמינייה ורק התחילה העונה ועוד דמות כזאת משמעותית!!!

KiShKooSh

New member
נראה לי יש להם יותר שעות לימוד

משעות בשבוע
הם עובדים קשה שם...

chen010189

New member
ולמה שזה יוריד צופים? סליחה?

את נשמעת כאילו כל הרייטינג שיש לסדרה הזאת הוא בזכות הילי ילון, ומה ייקרה אם איה תמות? ויהיה יותר מתח ואקשן בסדרה עכשיו? ויש את כל הסיבות (טוב נו, לא את כולן) שבעולם לחכות עכשיו לפרק של מחר? הרשי לי לעודד אותך שאיה, תמות או לא תמות את הילי (טפו טפו טפו, בע"ה) את תמשיכי לראות גם אחרי

לפחות שתי צופות אני וחברה שלי

אנחנו אמרנו שאם איה לא תהיה אז אין לנו למה לראות !! פשוט זה כבר לא יהיה כמו שזה היה

תירגעי היא לא תמות!!!!

אני בטוחה בכך שאיה תיעדר לכמה פרקים, ויחפשו אותה... ובסוף היא תימצא. לא יקחו שחקנית (הילי ילון) ל11 פרקים ואז יעלימו אותה. וגם לסדרה קוראם הש-מ-י-נ-י-י-ה (כלומר 8 ביחד עם איה) ותזכרו עוד משהו...בעונה הראשונה בפרק 30 שהיה את התאונה עם אדם כולם אמרו והיו בטוחים שהוא ימות...וזה לא קרה... זו שיטת המתח שלהם שנחשוב שאיה מתה והיא תעדר לכמה פרקים כדי שנמשיך לראות את ההמשך!!!

לאו14

New member
פרק נחמד!!../images/Emo141.gif

פרק די מוזר!! סוףף היה ממש מפתיעע!!! (חח דדי האוטימי!!) אבל מאיפה ראו את זה??בן בן ראה חדשות כאילו?? לפי דעתי זה היה מגעיל שאיה הלכה סתם ככה..בלי להגיד ביי לאף אחד!!!!!!זה ממש מגעיללל!!! היא בכלל מגעילה בזמן האחרון!!ואדם כל הזמן מגן אליה..(חוץ מהפרק הקודם..
) בקיצור..א-י-הה מגעילההה לכולםםם!!!!!!
!!!

Gashi

New member
פרק גדול!!

עברו לי איזה 10 צמרמורות רק כשהשיר התנגן.. אמא...

פרק טוב

באמת אחלה פרק הרבה ניני וזה היה טוב אני מת על ידידיה שהוא משחק עצוב הוא כל כך אמיתי

nadav1232

New member
../images/Emo58.gif

גיורא אמר באתר ערוץ הילדים שאחד מהדמויות המרכזיות בסדרה תמות...

Fergie7

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה?Q$#^$&@~%$!#^#$*596.?!!?! דווקא איה?!!?! לא!!!!! זה לא יכול להיות!!!!! רק לא א=י=ה!!!!!

למעלה