כרטיסישי... ויש גם תמונה שתעזור לך
L LeeCooper69 New member 28/1/03 #96 וואלה... אה../images/Emo70.gif אני ../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
י יוני טיגריס New member 28/1/03 #90 יש מפגש באגודה של מלאכים בורוד וחברים, וכולכם מוזמנים, אחרי שתסיימו בעזריאלי. המפגש מתחיל ב-4 ויסתיים להערכתי בסביבות 7, הוא יהיה באגודה ברח´ נחלת בנימין. (סורי על ההתנגשות)
יש מפגש באגודה של מלאכים בורוד וחברים, וכולכם מוזמנים, אחרי שתסיימו בעזריאלי. המפגש מתחיל ב-4 ויסתיים להערכתי בסביבות 7, הוא יהיה באגודה ברח´ נחלת בנימין. (סורי על ההתנגשות)
י יוני טיגריס New member 28/1/03 #94 לא אני קבעתי את השעות אולי... תיסעו מעזריאלי לאגודה בסביבות 6 ותצטרפו אלינו זה בטוח יקדם את שני האתרים
לא אני קבעתי את השעות אולי... תיסעו מעזריאלי לאגודה בסביבות 6 ותצטרפו אלינו זה בטוח יקדם את שני האתרים
L LoKKo New member 26/1/03 #66 ../images/Emo122.gif תלוי בצבא... ובכלל... אני מקווה שהמפגש הזה לא יהיה כינוס מיטב ישבני הקוקיצות לשנת 2003...
../images/Emo122.gif תלוי בצבא... ובכלל... אני מקווה שהמפגש הזה לא יהיה כינוס מיטב ישבני הקוקיצות לשנת 2003...
L LoKKo New member 26/1/03 #72 אני יכול להיות חולה עליך,בריא עליך,בריא מתחתיך ובריא מעליך - מה שמעמיד לך יותר