גם אני, גם אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif

אני רק צריך לראות איך זה משתלב לי בין מעלה אדומים, חיפה ותקופת המבחנים. אני אסתדר איכשהו. אגב, מה לגבי השעה
קבעו שעה כלשהי

לירונר

New member
../images/Emo41.gif הנה שוב הפרטים ../images/Emo41.gif

מפגש פורום בנים בלבד הפרטים הסופיים: המפגש יערך בתאריך ה28/01/03, במרכז עזריאלי בתל אביב. ניתן להגיע גם ברכבת, יש תחנה במרכז. נפגשים בשעה 15.30 (איזו שעה מגניבה, נכון
, חסכה לי התלבטות בין 3 ל4) בכניסה ל tower records, בקומה השנייה של הקניון ליד בתי הקולנוע.
חשוב לי לציין שאני אהיה שם כבר מהשעה 13.00 בערך, ומי שירצה להגיע מוקדם שידע שאני אהיה שם בשבילו
אפשר ליצור איתי קשר במסרים האישיים, ולתאם. אם מישהו רוצה לארגן איזו פעילות חברתית - הוא מוזמן בהחלט לעשות זאת. קחו בחשבון שהמפגש יהיה די הרבה זמן... אם יש לכם משהו להוסיף - אני אשמח לשמוע.

L u S h

New member
וואי איזה מגניב אני גם רוצה לבוא!:)

חחחחח אולי אני גם אהיה בתל אביב בזמן הזה אבל פדיחה...טוב בקיצור תהנו במפגש שלכם ותצטלמו :)) אתם נפגשים רק בנים או גם בנות?! -----אני מקווה שלא ימחקו גם את ההודעה הזאתי שלי....-----

לירונר

New member
חחחחח, אני לא אמחק את זו...

היא בסדר גמור... ואנחנו נפגשים כולם, למרות שהרוב בנים, ואיתך ביחד יהיו רק 3 בנות...

L u S h

New member
וואייי תודההההה

ואמממ נראה לך שאני אבוא?!אני אהיה פיצית ליד כולכם!! אלא אם כן תתעקשו אני אבוא...חחח סתם אני לא טובב אני אומרת כאילו אני עושה טוסט אמממ בקיצור מה אני יכולה לשאול אותכם???? טוב אין לי מה לשאול אז בטח תמחוק את ההודעה...בקיצור - בע :( בני כמה אתם פה?!? (הופה שאלתי שאלה)

לירונר

New member
אני לא אמחק../images/Emo70.gif

לשאול בני כמה אנחנו זה לא כמו לרשום "אני הולך להביא טוסט" (מי שזוכר...) אני אפילו אהיה הראשון להגיב - אני בן 18
ודרך אגב - החברה של הארנב הביוני היא בגילך בערך...

ELP

New member
מממממ...

אוףףף אני לא יודע, בדרך כלל אני מתבייש...

לירונר

New member
להתבייש../images/Emo35.gif ממי בדיוק../images/Emo35.gif

אני לא אגלה לאף אחד על מה שעשית אתמול במדרגות, ולא מה שעשית שלשום בחניה... אז ככה שאין לך מה להתבייש

ELP

New member
../images/Emo6.gif

אולי אני באמת אקפוץ לביקור קצרצר
אבל אסור לעשות תנועות מהירות לידי...

לירונר

New member
אין לך מה לדאוג...

מרוב התרגשות אני בטח לא ארדם בלילה שלפני. ככה שעירני ומהיר אני כנראה לא אהיה

למעלה