אני אדבר עם גלעד שיעייף אותך
ג גלעד יא New member 22/1/03 #40 לא איתי אתה צריך לדבר.... אני לא הבעיה כאן. (הבעיה היא גם לא לירון, לכל הסקרנים)
L LeeCooper69 New member 22/1/03 #42 אתה רומז שלירון מתעייף מהר../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif אולי אתה זה שמשעמם אותה
ג גלעד יא New member 22/1/03 #45 תקרא עד הסוף... אמרתי שהבעיה של לעייף את לירון היא לא שלי ולא שלו, ונסתפק בזה. יש לי בן זוג מדהים מכל הבחינות, ואני צופה לנו עתיד ורוד ומאושר ביחד.
תקרא עד הסוף... אמרתי שהבעיה של לעייף את לירון היא לא שלי ולא שלו, ונסתפק בזה. יש לי בן זוג מדהים מכל הבחינות, ואני צופה לנו עתיד ורוד ומאושר ביחד.
L LeeCooper69 New member 22/1/03 #48 גם אני צופה לכם עתיד נחמד... אני לא ממש מכיר את שניכם אבל אני מקווה שיצליח לכם ובגדול
L LeeCooper69 New member 22/1/03 #51 חחח (0: אםתטרח לכתוב פעם בICQ (או לפחות לענות להודעות) לא הייתי צריך לבוא כדי להכיר אותך. בקשר לגלעד... אמממ.... אין לי את האיציק שלו.
חחח (0: אםתטרח לכתוב פעם בICQ (או לפחות לענות להודעות) לא הייתי צריך לבוא כדי להכיר אותך. בקשר לגלעד... אמממ.... אין לי את האיציק שלו.
L L u S h New member 22/1/03 #46 חחחחחחחחחח אהה מגניב אני לא הכי קטנה פה ?!? אני מקווה .. יש פה מישהו שעדיין לומד בביצפר עו שכולכם כבר קשישים??? חי חי חי חי לא למחוקקק!!!!!!!!!!!!! (אני אוסיף את זה עכשיו בכל הודעה)
חחחחחחחחחח אהה מגניב אני לא הכי קטנה פה ?!? אני מקווה .. יש פה מישהו שעדיין לומד בביצפר עו שכולכם כבר קשישים??? חי חי חי חי לא למחוקקק!!!!!!!!!!!!! (אני אוסיף את זה עכשיו בכל הודעה)
W white star New member 22/1/03 #47 אה...סטודנט זה גם תלמיד?! רגע אני אלך להלביש את התותבות והמשקפיים לראות את התשובה
L L u S h New member 23/1/03 #53 חחחחח וואייייי חחחחחחחחחח סטודנט זה לא תלמיד סטודנט זה תלמיד זקןן!! ואיזה מגניבבב אינ לא הכי קטנה פההה מגניב )
חחחחח וואייייי חחחחחחחחחח סטודנט זה לא תלמיד סטודנט זה תלמיד זקןן!! ואיזה מגניבבב אינ לא הכי קטנה פההה מגניב )
ע עודד 24 New member 23/1/03 #57 ../images/Emo122.gif לא יודע עדיין, אבל... יכול להיות שאקפוץ לזמן קצר... תלוי בסידור העבודה של שבוע הבא.
../images/Emo122.gif לא יודע עדיין, אבל... יכול להיות שאקפוץ לזמן קצר... תלוי בסידור העבודה של שבוע הבא.