ל לירונר New member 26/1/03 #61 ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo34.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif
ל לירונר New member 26/1/03 #62 עוד יומיים ../images/Emo13.gif |אייקון של לירון סופר את מאיות השנייה עד למפגש|
L LeeCooper69 New member 26/1/03 #63 תאמין לי.... ארי מה שנעשה לך במפגש אתה לא תרצה לראות אותנו יותר לעולם... ואמא שלי אמרה לי שהכול יהיה סגור...אתה בטוח שבעזריאלי לא? ליאור(מKה אפורה)
תאמין לי.... ארי מה שנעשה לך במפגש אתה לא תרצה לראות אותנו יותר לעולם... ואמא שלי אמרה לי שהכול יהיה סגור...אתה בטוח שבעזריאלי לא? ליאור(מKה אפורה)
M marik New member 26/1/03 #64 לא נראה לי שהכל יהיה סגור בעלי העסקים יודעים שכולם בחופש ושזה יום פוטנציאלי לקניות עבור המון אנשים.... אז למה לא לפתוח??
לא נראה לי שהכל יהיה סגור בעלי העסקים יודעים שכולם בחופש ושזה יום פוטנציאלי לקניות עבור המון אנשים.... אז למה לא לפתוח??
ל לירונר New member 26/1/03 #68 הסבר קצר... חנויות רגילות יהיה סגורות, כי הפקחים מחלקים דוחות - זה יום שבתון. בניגוד לזה הקניונים ומרכזי הקניות (זה לא אותו דבר ) יהיו פתוחים. נראה לכם שהם יפספסו הזדמנות כזו למליוני קונים לדעתי לקניונים יש איזה הסכם עם הממשלה, ומה גם שאם הם היו נסגרים הציבור היה מתמרד.
הסבר קצר... חנויות רגילות יהיה סגורות, כי הפקחים מחלקים דוחות - זה יום שבתון. בניגוד לזה הקניונים ומרכזי הקניות (זה לא אותו דבר ) יהיו פתוחים. נראה לכם שהם יפספסו הזדמנות כזו למליוני קונים לדעתי לקניונים יש איזה הסכם עם הממשלה, ומה גם שאם הם היו נסגרים הציבור היה מתמרד.
ע עודד 24 New member 27/1/03 #78 עזריאלי לא יודע מה זה חופשים תאמין לי שאין סיכוי שעזריאלי יהיה סגור, יום הזיכרון ויום כיפור אלה הימים היחידים שסגור (כי חובה), חוצמזה תמיד פתוח, גם בערבי חג וגם מוצאי חג - שכל האחרים בחופש. וזה בדוק, ודאי ב-199.99%.
עזריאלי לא יודע מה זה חופשים תאמין לי שאין סיכוי שעזריאלי יהיה סגור, יום הזיכרון ויום כיפור אלה הימים היחידים שסגור (כי חובה), חוצמזה תמיד פתוח, גם בערבי חג וגם מוצאי חג - שכל האחרים בחופש. וזה בדוק, ודאי ב-199.99%.
ל לירונר New member 26/1/03 #69 ../images/Emo124.gifאמרו שכנראה ירד ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif מה אתם חושבים לעשות במקרה כזה
../images/Emo124.gifאמרו שכנראה ירד ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif מה אתם חושבים לעשות במקרה כזה
ל לירונר New member 27/1/03 #75 לי יש ../images/Emo183.gif צהובה עם... תמונה של טוויטי סתם, סתם... יש לי מטריה בצבע בורדו (איזה הומו אני )
לי יש ../images/Emo183.gif צהובה עם... תמונה של טוויטי סתם, סתם... יש לי מטריה בצבע בורדו (איזה הומו אני )
E enlightened self New member 27/1/03 #79 מי אמר שצריך../images/Emo183.gif? אני אישית מעדיף שיער רטוב במיוחד אם אני שם ג´ל.
L LeeCooper69 New member 27/1/03 #80 להירטב ../images/Emo6.gif אני בכל מקרה אבוא למרות שההורים רוצים אותי בבית (תמותו ) אני לא אבוא אם ליאור תחליט ששוב אני צריך ללכת לת"א לבד והיא תחכה לי שם....
להירטב ../images/Emo6.gif אני בכל מקרה אבוא למרות שההורים רוצים אותי בבית (תמותו ) אני לא אבוא אם ליאור תחליט ששוב אני צריך ללכת לת"א לבד והיא תחכה לי שם....
מ מKה אפורה New member 27/1/03 #81 אוף איתך! אני אמרתי לך שאין לי איך לנסוע לנתיבות...ובגלל זה אני צריכה לנסוע עם ההורים ועם אחיי המעצבנים לקרית אונו...תאמין לי, אני גם לא מאושרת מהעניין...
אוף איתך! אני אמרתי לך שאין לי איך לנסוע לנתיבות...ובגלל זה אני צריכה לנסוע עם ההורים ועם אחיי המעצבנים לקרית אונו...תאמין לי, אני גם לא מאושרת מהעניין...
מ מKה אפורה New member 27/1/03 #83 אל תשימו ../images/Emo23.gif הוא ../images/Emo127.gif אם יקיר יבוא לקחת אותי ואז ניסע ביחד לתחנה... אל תנסה להקשות על אחרים...אין לי איך אחרת לבוא...אתה יודע
אל תשימו ../images/Emo23.gif הוא ../images/Emo127.gif אם יקיר יבוא לקחת אותי ואז ניסע ביחד לתחנה... אל תנסה להקשות על אחרים...אין לי איך אחרת לבוא...אתה יודע
L LoKKo New member 27/1/03 #84 קושייה... עד מתי המפגש הזה מתוכנן? אני אגיע מהצבא וכניראה אהיה שם רק בסביבות 17:30-18:00... המפגש יתקיים עד אז או שכבר כולם יתפזרו הבייתה?
קושייה... עד מתי המפגש הזה מתוכנן? אני אגיע מהצבא וכניראה אהיה שם רק בסביבות 17:30-18:00... המפגש יתקיים עד אז או שכבר כולם יתפזרו הבייתה?
L LeeCooper69 New member 28/1/03 #91 בנים בלבד ואמילי ../images/Emo68.gif|ספוימילי| ומKה אפורה, והחברה של הארנב הביוני.. אז לך תדע מי בן ומי בת
בנים בלבד ואמילי ../images/Emo68.gif|ספוימילי| ומKה אפורה, והחברה של הארנב הביוני.. אז לך תדע מי בן ומי בת