פרק 7-01 Fallen - שרשרו!!!

jewish master

New member
נכון!!!

והתרגום שם היה לא רע יחסית לתרגום בשאר הפרק בו הם השמיטו כל משפט שני

Usul19

New member
תהייה קטנה...

האיש הרע הזה, שאני עדיין לא יודע איך קוראים לו... בפרק הראשון בעונה 7 לא הזכיר להם קצת את דארת' ווידר?

uriai

New member
היה מצחיק גם בתדרוך

שג'ק אומר לכולם, תסתובבו בבקשה... אחרי ש(כרגיל) דניאל מעצבן את כווולם... אני מעדיף את ג'ונס,

subatoi

New member
גם אני אוהב את ג'ונאס.

אני לא יודע אם יותר או פחות מאשר את דניאל, אבל גם ג'ונאס אחלה בחור. בכלל, בסוף התדריך של קרטר, כשהיא מסכימה אם ג'ק שזו המשימה ה"וואקייסט" שהיתה להם אי-פעם (עוד קטע גאוני, אגב, הם פשוט מודים בכל הסיפורים המשוגעים שלהם), היא הולכת ומשאירה את דניאל וג'ונאס, שניהם עם שיער פרוע, שניהם נראים בשוק, שניהם נראים מנותקים מהעולם, יושבים על הכסאות שלהם. לא ממש ברור "מה נסגר איתם" שם.

Chelnak

New member
גם בעיניי ג'ונאס לא נורא כל-כך,

אפילו בסדר גמור. אם כי דניאל עדיף, לדעתי.

YAFA21st

New member
לא הבנתי

למה ג'ק באמת אמר לכולם להסתובב הסתבכתי קצת עם זה

Echelon

New member
כן

וכמו שכבר אמרנו, הפרק שופע באיזכורים לסטאר וורס.

morada

New member
../images/Emo7.gif

לא ראיתי
סיפור עצוב... או יותר נכון מפחיד, אימת צופי סטארגייט. אולי אני אספר כשיחזור אלי הכבוד האבוד...

nzkiwi

New member
ששששש הכל עבר ../images/Emo140.gif

כבוד שהולך לאיבוד יודע את הדרך חזרה בעיינים עצומות. וכמו הדודות מחו"ל יש גם פיות קסומות מארץ לעולם שיעזרו לכבודך להגיע היישר אליך.

p i l p i l

New member
הפסדתי את הפרק... - למישהו יש?

קרה לי הנורא מכל, ולא הצלחתי לתפוס את הפרק, ואני חייבת להשיג הקלטה של זה. אולי למישהו יש, והוא מוכן להיות נדיב ולהשאיל לי קלטת? רצוי מאזור חיפה והצפון? בבקשה!!! דחוף!!! אם כן, אפשר ליצור קשר ב- [email protected] ותודה מראש...

למעלה