תורי ../images/Emo13.gif
יכול להיות שאני ואחי היינו היחידים מבין מי שכותב פה שאשכרה ראינו את הפרק בפעם הראשונה (...), אבל זה לא ממש משנה. אז יש לי כמה הערות: 1. שנים, שנים שלא צחקתי ככה מתכנית טלויזיה. כל השטויות של ג'ק ("אתה חייב לי 50 דולר"
, המונד לדניאל: "אתה לא מזהה אותי?", ג'ק: "גם אני לא"), דניאל ("ג'ים"), ועוד מיליארד דברים שאני לא זוכר כרגע. 2. באמת, כמו שמישהו אמר פה, מה נסגר עם השיער של ג'ונאס? משניה לשניה הוא נהיה יותר ויותר מוזר. מה, הם ניסו לגרום לקהל לאהוב אותו עוד פחות? 3. גם לקרטר וג'ק היו כמה שניות של "באד הר דיי". 4. היה ממש מאגניב שעל ההתחלה פגשנו את שני המכרים הותיקים שלנו, טיילר ("... סיילר, סיילר"), וכמובן וולטר (המלך), גם אם לא היה להם ממש תפקיד אמיתי, הם סתם היו בדרך, בשביל לומר שלום. 5. המונד כזה חמוד כשהוא יוצא לשטח, במיוחד במדים ירוקים, איזה חמוווווווווווד! 6. היו כמה קטעים מוזרים ולא מובנים כ"כ (יו מקבל הוראות מטיאלק בכזו קלות? למה מה קרה? מה קרה לקטע שג'ונאס הציע שאנוביס יקבל העתק משובש של הלוח מאבן ההוא?). 7. לא קלטתי את הקטע של מלחמת הכוכבים עד שהם חדרו את המגינים. אז זה כבר היה ממש שקוף, גם למי שלא ראה את הסרט ממש מזמן, כמוני. אח"כ גם נזכרתי שגם בסרט ההוא היתה סצינה של תדרוך כזה, כמו שקרטר עשתה. 8. ג'ונאס הופיע מעט היום, ממש מעט
אבל גם טיאלק לא הרבה כ"כ. טוב, נו, תמיד יהיה הפרק הבא. 9. והקטע הכי מעצבן
היה כשפתאום הפרק נגמר באמצע. אפילו לא זכרתי שיש אפשרות כזו. זה ממש הפתיע אותי. 10. אה, כן, ומה היה הקטע של "הוא משחק אחד בטלויזיה"? כן, אותנו זה הצחיק, אבל מה זה היה אמור להיות מבחינת פנים התסריט? לא ברור... מה שכחתי? בטוח שעוד הרבה דברים, אבל הקלטתי את הפרק בדיוק בשביל המטרה הזו, לראות אותו שוב (היום/מחר) ולקלוט עוד דברים. אני עוד אחזור
|אנחה| |פנטזיה: אנטרפרייז חוזרת, ואז החיים כמעט מושלמים|