פרק 7-01 Fallen - שרשרו!!!

subatoi

New member
רק בצפיה שניה נזכרתי שוולטר יצא

לשטח יחד עם המונד. וגם הוא נראה חמווווווווווווווד במדים ירוקים וכובע כזה כמו של ג'ק. ויש עוד משהו שאני שוכח כל הזמן, אבל זה עוד יבוא...

GoldenEye2015

New member
והוא גם היה כזה שמח

אם אני ראיתי נכון הוא גם חייך אז כל הזמן. הוא היה ממש מאושר שהוא סוף סוף גם קצת יוצא. שמתם לב גם שהוא אמר שני משפטים שלא היו קשורים בכלל לשברון 7 (הציטוטים מ-gateworld): DAVIS: "Uh, sh-she's in, uh, Hammond's office." DAVIS (over the speaker): "Airstrike, this is command base. You are a go for take off."
אכן מלך.

Chelnak

New member
זה היה מאד מוזר לצפות בפרק הזה

עם כתוביות, ולא באיכות DVD (האנטנה שלנו לא משהו...).
אפרופו כתוביות - היה לי ממש קשה לקרוא אותן - כבר התרגלתי להקשיב לאנגלית. ממש הכרחתי את עצמי להתמקד בהן... והן ממש מקוצרות ולא מדויקות. אני מבינה שזו מגבלה טכנית של מקום וזמן, אבל עדין... למשל, כשטיאלק אומר שהוא כבר לא מצליח להגיע לקלנורים כבעבר בגלל שהוא עכשו לוקח טריטונין - הטריטונין כלל לא מופיע בתרגום. אה - וגם סוף-סוף יצא לי לראות את הפרסומת ל"חוק וסדר" עם המעריץ שלה (ש-subatoi הזכיר כאן פעם). kinspirit, מה דעתך?

subatoi

New member
אז *זה* מה שהוא אמר שם...

לא הצלחתי לקלוט את המילה. ועכשיו: למה לעזאזל הוא לוקח טריטונין? זה לא מה שלוקחים בשביל להקל על ה"גמילה" מהזחלים, או שעשיתי בלגאן?

Echelon

New member
עשית בלאגן קצת

זה בא כתחליף לנחש בבטן אבל מקבלים את כל היתרונות שלו. ת'אמת גם אני רגיל לשמוע באנגלית, אבל בכל זאת קראתי כתוביות כי זה אינסטינקט כזה :\. התרגום אכן היה קצר וקולע ולא יותר מזה, אבל זה באמת לא רלוונטי.

kinspirit

New member
טריטונין

מאחר וטיאלק איבד את ג'וניור בפרק the changeling מעכשיו הוא תלוי בטריטונין, וכך גם ברייט'ק. האמת, זה מזכיר לי את החומר הלבן הזה שחיילי הג'מאדר היו תלויים בו בDS9. בעוד שכמובן היו נקודות לשלילה בכל הקשור לג'וניור, לפחות טיאלק עמד בפני עצמו. עכשיו הוא תלוי באנשים אחרים שיספקו לו את "הסם" הזה על מנת להשאר בחיים.

subatoi

New member
Ketracel white!

ג'מהדר, יעני
וואו, אפילו לא זכרתי שהוא איבד את ג'וניור. אני ממש חייב לעבוד על הזכרון שלי...

Chelnak

New member
אולי הג'מהדר הם אונאס מכורים

לטריטונין?
(אגב, הבקיאות שלי במס"ב ממש מוגבלת (אוי לבושה!
) - לפני המון שנים צפיתי בכמה פרקים מ"הדור הבא" ובאיזה סרט וחצי, ולא מזמן - בעונה האחרונה של "חלל עמוק 9"...)

Chelnak

New member
לא יודעת...

האמת - אין לי בדיוק איפה לצפות בזה. את "חלל עמוק 9" ראיתי כשזה שודר בחינוכית 2. עד כמה שידוע לי כרגע לא משדרים מסע בין כוכבים כלשהו בערוצים 1 ו-2. (וחוץ מזה - אני מעדיפה סטארגייט!
)

subatoi

New member
בחינוכית?

זה היה לפני שנתיים-שלוש. זה אצלך "לא מזמן"? האמת, אין איפה לראות, אלא אם כן את מורידה מהרשת, או שאת יודעת גרמנית ויכולה להתלבש בצ'יק על הערוצים הגרמניים. בערוץ 10 כבר אין ENT. אולי בסטארוורלד... אמורים לסיים שם (שוב) את עונה 1 של ENT בקרוב (היום או בשבוע הבא), ורוב הסיכויים שיתחילו אותה שוב, מהתחלה.

Chelnak

New member
"לא מזמן" פירושו "אחרי שנגמרה העונה

ה-6 של סטארגייט בפעם הראשונה"... חוץ מזה שהקלטתי כמה פרקים של זה (שעת השידור - 2 בצהרים - לא היתה נוחה כל-כך...) וצפיתי בהם גם אחרי שכבר לא שידרו אותה. ככל הנראה אני אצפה מתישהו במס"ב. אני רק לא יודעת מתי.

M a r k M

New member
התירגום והטריטונין

היו הרבה דברים שהם השמיטו בתירגום,חבל,עד שיש תרגום והוא לא מלא... ולגבי הטריטונין-זה כמו סם ממכר ובגלל זה הג'אפה חייבים להיות עם הזחלים,אחרת הם ימותו (הזחלים מייצרים את הטריטונין בתוך הגוף). ובכך שטילק לוקח אותו,הוא לא זקוק יותר לזחל.

Chelnak

New member
קלנורים

זה מעין מדיטציה שכל ג'אפה (עם שיתופן) חייב לעשות, אחרת הוא לא ירגיש טוב וימות.

[TNT]

New member
לדעתי הקטע הכי מצחיק בפרק

זה שגי' מחליף פתגמים עם הזקן ההוא... למרות שאני לא בדיוק זוכר מה הכל נאמר שם :/

למעלה