פרק 7-01 Fallen - שרשרו!!!

kinspirit

New member
../images/Emo42.gif פרק 7-01 Fallen - שרשרו!!!

וובכן, חמש דקות לתחילת הפרק. איזה כיף להתחיל את השרשור הזה!!!!! אחרי שנה וחצי של צפייה!!!! שרשרו אותה... *אייקון קופץ מאושר*

Hell Rider

New member
אז מי עוד לא יודע שדניאל חזר?¿?

באמת כיף סוף כל סוף לכתוב את זה...

sphinxy

New member
נווווווווווווו, איך היה?

פתאום עלתה בדעתי תהייה קטנה. אם ערוץ 1 סופסוף הבין שיש ביקוש לסטארגייט, יש סיכוי שלא כל משחק סביבונים מזדמן ישודר במקום סטארגייט? כי אז צריך לחפש חמור לבן כי בטח המשיח בדרך.

kinspirit

New member
בדיוק!!!

גנבת לי את ההודעה
אני רוצה לשאול את כל האנשים ששמרו עצמם מספויילרים בנוגע לעונה השביעית, וראו היום את הפרק - מי מכם לא ידע שדניאל חוזר?!?!?!?!?!?!?!?!? kinspirit

jewish master

New member
אוף!!!!!

כבר שבוע שאני רוצה לשאול את השאלה הזאת, או בכלל לכתוב "דניאל" בלי לפחד שאני אספיילר מישהו

Chelnak

New member
אני ידעתי...

ואפילו ספוילרתי את עצמי במקרה זה: איפשהו בסוף העונה ה-6 שוטטתי לי באתר (הרשמי) של סטארגייט, וראיתי שהוסיפו פסקה נוספת לביוגרפיה של מייקל שאנקס - פסקה שהודיעה על חזרתו לסדרה. למען האמת, במקרה זה לא היה אכפת לי מהספוילר כל-כך (גם משום שהוא מתגלה פחות או יותר בדקה הראשונה של הפרק הראשון של העונה). אבל זה *לא* אומר שאני אוהבת ספוילרים (ביחוד לא כמה "מגה"-ספוילרים שקראתי בטעות...).

subatoi

New member
גם אני ידעתי. אפילו לא זוכר מאיפה..

זה היה כ"כ מפורסם, שאי אפשר היה לפספס את זה. אני באמת לא זוכר מאיפה. מצד שני, אני די בטוח שאחי לא ידע. מצד שלישי, הוא לא גולש פה ולא באתרי ס"ג אחרים, אז זה לא ממש רלוונטי לדיון. סובאטוי, די, תפסיק לכתוב שטויות שלא ממש נחוצות לדיון. לך!

Echelon

New member
גם אבא שלי לא יודע

מצד שני אבא שלי לא בודק גייטוורלד וכאלה כל יום ברשת :p הוא התפעל מזה שדניאל חזר

nzkiwi

New member
נראה לי שקראתי את זה פה

אבל ממש לא התייחסתי על זה כספויילר, רק שמחתי שדניאל חוזר. אחר כך כשראיתי את העונה השביעית הבנתי שהפסדתי איזה שהוא אלמנט של הפתעה. ***
לעונה 7 אחרי פרק 1
*** ואז התעצבתי לדעת שג'ונס עוזב דיי חיבבתי את הבחור. היו צריכים להשאיר אותו בנוסף לדניאל.

morashtty

New member
לא היה מה לעשות איתו

חמישה אנשים בצוות זה מוגזם (למרות שכבר היו מקרים),מה עוד שהוא היה שם על תקן תחליף לדניאל. למרות שבאמת חבל שהוא הולך בדיוך שהתחלתי לחבב אותו.

דקל ב

New member
07X01

לא ספויילר.... סתאם! רציתי להיות הראשון!!! תודה לכל החותמים ולערוץ 1!!! דקל

[TNT]

New member
אז כמובן שראתי את הפרק

ומה אני אגיד לכם זה מזכיר נשכחות. זה לאקח אותי אחורה בזמן. כמובן שפתחתי את הטלוויזיה 5 דקות לפני מתי שהפרק אמור להתחיל וא כמובן חיכיתי 10 דקות לפרק עצמו. הדבר היחיד שחסר היה רולר הסיום של התוכנית של זוהיר בהלול.

Echelon

New member
7x01 - הפרק הראשון הערוץ הראשון

נו איך היה? אני אישית נהניתי, ואפילו יש איזה סדרה מצחיקה של כל מני קטעים שעושים לאנשים לפני. הפרק מזכיר להחריד את סטאר וורס, אבל שטויות. לא יכול לחכות כבר לפרק הבא :)

Tollan

New member
No, but he plays one on t.v

אחרי 40 שנה במדבר, סוף סוף שודר בישראל פרק חדש של סטארגייט. רגע מרגש לכולנו... סך הכל פרק יפה מאוד, ונהניתי אפילו שכבר ראיתי אותו פעמיים. ג'ים, כמובן, היה במיטבו, ואפילו הייתה התייחסות לStarWars. מה עוד אפשר לבקש?

jewish master

New member
בקשר לג'ים

שמתם לב שדניאל קרא לג'ק ג'ים לפני הזיכרון התחיל לחזור לו. אבל זה לא כזה לא הגיוני בעצם כי אם חסמו לו את הזיכרון אז בעצם לא הייתה סיבה לחסום לו את השם ג'ים אולי הוא בכלל הושאר כחלק מהשפה, זה מוזר בכל מקרה.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo12.gif דניאל פשוט התבלבל.

ג'ק אמר שקוראים לו ג'ק, ודניאל קרא לו בטעות ג'ים. I used to be dead, Jim.

למעלה