ה ת ו צ א ו ת

ORTALI6

New member
איזהה כיףףף!!=]]יוליהההההההה

היה מגיעע לה...!! וזה לא בגלל הפציעהה תאמיינו ליי..!! אם היא לא היתה נוקעת את הרגל .. היא גם היתה זוכה מקום 1...! אני בטוחהה בזהה..=]]

bזוהר

New member
יש לי שני דברים להגיד לכם......

אחד, זה שאל תגידו ששניהם זכו, כי רק יוליה זכתה לפי הצבעת הקהל השופטים וכו', תום פשוט גם קיבל את הפרס.. דבר שני, מזה "עכשיו כולם יגידו שיוליה זכתה בגלל הפציעה"? ברור שהיא זכתה בגלל הפציעה סורי אבל האנשים ששולחים סמסים לא ממש חושבים באמת מי הרקדן הכי טוב ולמי הכי מגיע לטוס לניו יורק וכו' לדעתי היא זכתה בגלל הפציעה. ועכשיו גם היא בעצמה מן הסתם חוששת או מרגישה ככה שזה גם סתם הורס:/ קיצור... לא יודעת,לדעתי זה בגלל הפציעה:/

זה כזה לא פייר../images/Emo46.gif

לדעתי איתי או עדי היו צריכים לזכות.. הם רקדו בצורה עוצרת נשימה בכל הריקודים שלהם ולוא דווקא בגמר... בכל העונה!!! איתי רקדן טוב יש לו כל מה שרקדן מצטיין צריך!!! הוא פשוט רוקד מהמם וסוחף בריקודים שלו עד הסוף!!! (ושלא לדבר על זה שהוא נראה מדהים
) עדי רקדנית מעולה!! היא מרגשת וכנה (כמו שהגדולים באמת אומרים עליה) והיום היא רקדה פשוט מהמם!!!! אני לא אומרת שיוליה ותום לא רקדנים מעולים.. הם תותחים אבל תחלאס יוליה זכתה רק כי נפלה ועדיין רקדה.. וזההיה שקוף וברור שהיא תזכה היום רק בגלל שנקעה את הרגל ורדקה למרות זאת...
פשוט לא פייר איתי ועדי היו פי מאה יותר טובים ממנה... טוב אני יודעת שיהיו פה כמה עכשיו שינסו לחסל אותי כי אני לא חושבת כמוהם אבל בכ"א זו דעתי בנושא התוצאות.. פשוט לא פייר

randu

New member
גמר מדהים,תוצאות מדהימות. כנסו.

סימסתי לכל המתמודדים, ארבעתם היו מדהימים,אחד-אחד. יוליה רקדה עם פאקינג נקע,הייתה מדהימה. תום היה תותח על. איתי היה מדהים, עדי הייתה מלכה. חבל שלא יכלו להטיס את כל הארבעה, אבל הם היו מדהימים..כולם.

randu

New member
ואגב,לדעתי אין אפשרות להשוות בין

בחור לבחורה בתחום הריקוד. איך אפשר להשוות? לדעתי צריך לעשות בלכ עונה שני זוכים. בחור ובחורה.. אקווה שהם יישמו את זה מעונה הבאה.. שוב..היה מדהים.

Melvina

New member
נכון מאוד.

אי אפשר להשוות בין בחור לבחורה בריקוד, לטעמי גם בחורות הרבה יותר מרשימות, בעיקר בריקודי זוגות.

חחחחחח יצאת טמבל

מה זה נתן שסימסת לכולם, זה בדיוק אותו דבר אם לא היית מסמס לאף אחד.. לא חבל על כמה שקלים?!

randu

New member
אהמ,

רציתי לסמס לכולם. סימסתי רק לעדי ולאיתי. בגלל זה התבאסתי קצת..כי בדיוק השניים שסימסתי להם,זכו מקומות אחרונים..

אבל אפשר להצביע רק פעם אחת

בגלל זה רק הSMS הראשון שלך נחשב... אלא אם הצבעת בSMS וטלפון או SMS ואינטרנט או שני טלפונים ניידים שונים...

TomCohen2700

New member
לדעתי הכל מכור וזה בולשיט--כנסו

מה זה השטויות האלה? יש לי 2 הסברים לדבר הזה. 1.לא רצו שיהיו 2 מנצחים ממין זכר ברצף 2 עונות אז נתנו ליוליה לקחת תמקום הראשון ולשלוח את שתיהם וככה זה פותר אותם מהבעיה. 2.ראו שיוליה מנצחת ואז מהר אירגנו עוד מקום לניו יורק בשביל תום. כולם ידעו שתום היה יותר טוב,כל הייחצון הזה שהיא קיבלה היום מהנקע עשה לה טוב,ואי אפשר להתכחש לזה. זו סתם השערה ברור שאני לא בא בהאשמות,גם אם זה היה מתוכן לשלוח את 2 הראשונים זה דבילי.

randu

New member
עוד אחד שחושב שהכל בגלל הפציעה.

ממש לא נכון. היא מוכשרת ברמות מדהימות, הוא מוכשר ברמות מדהימות. לשנייהם מגיע לזכות. גם לעגי ואיתי מגיע, אבל אי אפשר שכל הארבעה יזכו,נכון? אזה לקחו את הגבר והאישה שזכו במקומות הראשונים. הכי פייר,הכי הגיוני.

MoRoSH11

New member
אז יוליה זכתה ולא תום

מה נסגר איתכם מי החליט שתום צריך לזכות בכלל

חבר'ה אתם חייבים פשוט חייבים-

להיכנס לאתר של קשת ולצפות בשידור החי מהאולפן של נולד לרקוד פשוט מגניב שמראים את כולם ממש ישר אחרי הזכייה יש עוד מעט מסיבת עיתונאים עם הפיינליסטים תהנו...

פרינז

New member
נולד לאכזב

האופן כללי לא אהבתי את העונה הזו כמו הקודמת יותר מדי לירי עבורי יותר מדי רכילות וסיפורים עדי למשל לא היתה צריכה לעוף בהתחלה אבל את הגלגל היה צריך יותר מוקדם בתוכנית למרות שבכלל אני חושב שהגיע לה לזכות יוליה שוב לדעתי זכתה בגלל הפירסום שקבלה היום...שמעו עליה דיברו על הפציעה אז אנשים ריחמו עליה ולא הסתכלו על הריקוד כי איך אפשר לשפוט את הריקוד שלה כשהיא לא באמת יכולה לתת את המקסימום? את הגמר היו צריכים לדחות ות'אמת באופן כללי הריקודים בעונה די חזרו על עצמם ולא היו מספיק ריקודים "צבועניים" ומעוררים

פרינז

New member
נולד לאכזב

האופן כללי לא אהבתי את העונה הזו כמו הקודמת יותר מדי לירי עבורי יותר מדי רכילות וסיפורים עדי למשל לא היתה צריכה לעוף בהתחלה אבל את הגלגל היה צריך יותר מוקדם בתוכנית למרות שבכלל אני חושב שהגיע לה לזכות יוליה שוב לדעתי זכתה בגלל הפירסום שקבלה היום...שמעו עליה דיברו על הפציעה אז אנשים ריחמו עליה ולא הסתכלו על הריקוד כי איך אפשר לשפוט את הריקוד שלה כשהיא לא באמת יכולה לתת את המקסימום? את הגמר היו צריכים לדחות ות'אמת באופן כללי הריקודים בעונה די חזרו על עצמם ולא היו מספיק ריקודים "צבועניים" ומעוררים

שימר

New member
מסכימה כמעט עם כל מילה

העונה הזאת היתה פחות טובה, פחות מרשימה ופחות מעניינת מהקודמת. ועם כל זה שדיברו על כמה רקדנים מקצועיים הגיעו העונה הזאת, הרמה היתה לדעתי די בינונית. והגמר היום היה ההוכחה לכך. זה פשוט נראה כמו עוד תוכנית בעונה. במה לא מרשימה, תלבושות מעאפנות, ריקודים משעממים ולא מרשימים איפה ההשקעה שהיתה בעונה הקודמת? נקוה רק שעונה 3 תעלה קצת ברמה... וחוץ מזה, איך עדי לא זכתה?איך??????????????

למעלה