ה ת ו צ א ו ת

LiRs Lullaby

New member
דוגרי

יש גבול לכמה אנשים החליטו להצביע לה רק בגלל הפציעה. זה אולי היה מספיק בשביל להעביר אותה למקום השלישי או השני, אבל עד למקום הראשון? נראה לי שאנשים לא נותנים מספיק קרדיט למעריצי המתמודדים האחרים.

n l m

New member
תתפלא

וזה לא קשור למעריצים עכרות בית נגיד שרואות את התכנית נגיד מדיי פעם בחודש, מזפזפות מדיי פעם שמשעמם ומצביעות מדיי פעם בשביל השעשוע אז גם אם נגיד הקבוצה הזאת הייתה מצביעה רובה לתום וחושבת שהוא הכי טוב הן ישבו היום מול הטלוויזיה, צפו בחדשות, ראו את יוליה נזכרו שבאמת הייתה אחת כזאת והן זוכרות שהיא רקדה נורא יפה וחבל להן ואחריי זה שהיא החליטה לרקוד בכל זאת אז כל הכבוד לה, זה מרשים תום עדיין רוקד טוב אבל לפתע הוא כבר ייראה להן פחות טוב מפעמים קודמות גם אל תשכח שאנשים כאלו לא נאמנים ואוהבים לגלות פייבוריטים חדשים בשביל שיהיה להם עניין, מעריצים לא בקטע שלהם ויוליה זו הזדמנות מצויינת ואל תשכח עוד קבוצה, לא הרבה יותר קטנה ואוליי אפילו יותר גדולה הקבוצה שתמיד סומחים עליה שתטה את התוצאות וייצרו עניין אלו שרואים רק את הגמר הם מכירים את המתמודדים רק כ"ההוא השחור", או "ההיא הבלונדינית" הם לא יודעים איך הם רוקדים וזה גם לא כלכך עניין אותם עד עכשיו אני מוכן להתערב איתך שבערך 99.6 מהקבוצה הזאת הצביעו ליוליה היום כך שהיא יכולה לקפוץ ממקום רביעי למקום ראשון לא שאני חושב שהיא הייתה מקום רביעי היא מעולה ועודדתי אותה והגיע לה לנצח אני רק אומר שזה אפשרי ובקשר ל"שניי מנצחים" אני מניח שהכינו ליוליה כרטיס לניו יורק כפיצוי על כך שהיא כנראה לא תשתתף ואחריי שהיא השתתפה בכל זאת פשוט לא היה מה לעשות איתו אז במקום סתם לזרוק בו נוסיף טוויסט מעניין לגמר עניין של אלתור

Almost me

New member
אז אני לא "עקרת בית" והצבעתי ליוליה

מהרבה סיבות כשהראשונה והעיקרית היא שיוליה רקדה נהדר כל העונה ומעולם לא למדה, יוליה עם נקע ברגל ורקדה כל כך יפה עין לא מקצועית לא ראתה בהבדל (אולי טיפה פחות גילגולים מהרגיל) . אז נכון תום רוקד יפה, אבל תום הגיע לפוטנציאל שלו בעוד היא רק מתחילה, אז מבחינתה השמיים הם הגבול

יש משהו במה שאתה אומר

אבל עדיין חבל שבמקרה הזה "צדק" זה רק כוכב (ולא, לא כוכב נולד.. ממש לא !!!) כי מה שהלך היום בתוצאות המוזרות האלו ממש לא נקרא צדק!!!

metorefet23

New member
מה כואב לך?

יוליה היא רקדנית מעולה שעברה טרנספורמציה העונה, תפרגן וסתום...

LiRs Lullaby

New member
וואו, אתה ממש יודע להמציא, אה,למצוא

כל כך הרבה קבוצות. מתאים לך להיות בועדת חקירה. או סתם להיות חוקר. מי אלה כל האנשים והקבוצות? האם אלה אותם קבוצות שסומכים עליהם בפלורידה?

Woogyman

New member
זה שטויות. ../images/Emo110.gif

יוליה רוקדת טוב אבל ממש לא למקום ראשון, והעובדה שהיא לא למדה אף פעם היא לא לטובתה. והמשפט " אולי היה מספיק בשביל להעביר אותה למקום השלישי או השני" טפשי. לדעתי יוליה הייתה מגיעה למקום שני בלי הפציעה, והפציעה וכל הדרמה מסביבה היה מה שהעביר אותה למקום הראשון, ממש לא בצדק, ובגלל זה נתנו גם לתום את הפרס, כדי שמחר לא כל העולם יתחיל לטעון שזה לא היה הוגן.

LiRs Lullaby

New member
אולי.

ואולי אנשים פשוט מעדיפים רקדנית חושנית עם רקע התעמלותי מאשר בנאדם שמזכיר את בני סלע.

Woogyman

New member
ולעולם לא נדע את זה, ../images/Emo110.gif

כי ההפקה מטומטמת וגם אם יוליה כן זכתה בצדק (מה שבהחלט יכול להיות) - היא שללה את זה ממנה בים הרחמים העצמיים שהיה שם אתמול. והמשפט על בני סלע ממש לא היה במקום, בשביל מה להעליב את תום? באותה מידה יכולתי לענות לך שאולי בתחרות ריקודים הקהל רוצה שיזכה רקדן מדהים (על אף דמיונו לבני סלע), ולא מתעמלת אמנותית שעושה רק תרגילי גמישות מרשימים על הבמה. אבל לא אמרתי את זה.

LiRs Lullaby

New member
לא העלבתי

רק אמרתי בקול רם את מה שהרבה אנשים חושבים. אנשים מעדיפים אנשים עם סקס אפיל, ומה לעשות, שכמו שמישהי אמרה כאן - איתי ותום הם רקדנים מצויינים אבל לא עוברים מסך בשיט.

Woogyman

New member
תום לדעתי בסדר גמור. ../images/Emo110.gif

ועם איתי, מה לעשות, המראה שלו באמת היה בעייתי בשבילי לעכל.

פשוט ידעתי מהתחלה!

ידעתי שזה מה שיקרה, ששניים יטוסו לניו יורק, ולמרות כל מה שהיה במהלך כל העונה אני מרוצה שיוליה לקחה מקום ראשון ושהחליטו להטיס גם את טום...

יאא איזה יופי שניהם זכו!!

עשו את הכי טוב שיכול להיות מזל טוב ליוליה ותום

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יוליה ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא רקדנית מדהימה!!!! אבל חבל שכל מילה שנייה יגידו לה שזה מהפציעה.=/ איזה מגניב שתום גם נוסע!!!!!! אני מקווה ששלושת הפיינסליסטים יעלו ויצליחו והיו בקריבינו לא כמו אור כחלון שנעלם לנו:( רוב הגמר היה אווירה של באסה ודיכי...אבל בגמר עלה החיוך בפני. כולם היו מדהימים ומגיע לכולם. יוליה תעשי ילד לילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111111111111

הכי מגיע לו בעולם!!!

הוא היה צריך לזכות אבל לפחות הוא גם טס לניו יורק!!! הוא הכי טוב שם....זה לא פייר שהוא לא זכה
ומה שבטוח הוא ימשיך לרקוד והוא יגיע רחוק...(מאוד)

MoRoSH11

New member
אני כ"כ מקווה שלאנשים יש שכל

ולא יזכירו כל הזמן את הפציעה

AntilopA2

New member
אור רוקד בחו"ל

אני מאחלת לשניהם (ולתום בעיקר
) שיצליחו כמוהו

sivosh

New member
זו הסיבה שלדעתי היו צריכים לדחות את

הגמר. ככה שאם יוליה באמת הייתה מנצחת לא היו אומרים שזה בגלל הפציעה. אני בכלל לא הייתי בעדה. אבל כן היה צורך לתת לה צ'אנס בלי כל הרחמים שהיו כלפיה ושלדעתי השפיעו.

למעלה