תתפלא
וזה לא קשור למעריצים עכרות בית נגיד שרואות את התכנית נגיד מדיי פעם בחודש, מזפזפות מדיי פעם שמשעמם ומצביעות מדיי פעם בשביל השעשוע אז גם אם נגיד הקבוצה הזאת הייתה מצביעה רובה לתום וחושבת שהוא הכי טוב הן ישבו היום מול הטלוויזיה, צפו בחדשות, ראו את יוליה נזכרו שבאמת הייתה אחת כזאת והן זוכרות שהיא רקדה נורא יפה וחבל להן ואחריי זה שהיא החליטה לרקוד בכל זאת אז כל הכבוד לה, זה מרשים תום עדיין רוקד טוב אבל לפתע הוא כבר ייראה להן פחות טוב מפעמים קודמות גם אל תשכח שאנשים כאלו לא נאמנים ואוהבים לגלות פייבוריטים חדשים בשביל שיהיה להם עניין, מעריצים לא בקטע שלהם ויוליה זו הזדמנות מצויינת ואל תשכח עוד קבוצה, לא הרבה יותר קטנה ואוליי אפילו יותר גדולה הקבוצה שתמיד סומחים עליה שתטה את התוצאות וייצרו עניין אלו שרואים רק את הגמר הם מכירים את המתמודדים רק כ"ההוא השחור", או "ההיא הבלונדינית" הם לא יודעים איך הם רוקדים וזה גם לא כלכך עניין אותם עד עכשיו אני מוכן להתערב איתך שבערך 99.6 מהקבוצה הזאת הצביעו ליוליה היום כך שהיא יכולה לקפוץ ממקום רביעי למקום ראשון לא שאני חושב שהיא הייתה מקום רביעי היא מעולה ועודדתי אותה והגיע לה לנצח אני רק אומר שזה אפשרי ובקשר ל"שניי מנצחים" אני מניח שהכינו ליוליה כרטיס לניו יורק כפיצוי על כך שהיא כנראה לא תשתתף ואחריי שהיא השתתפה בכל זאת פשוט לא היה מה לעשות איתו אז במקום סתם לזרוק בו נוסיף טוויסט מעניין לגמר עניין של אלתור