HaRRys GirLL
New member
הערה בנוגע ליוליה לאורך העונה
אני אגיד ראשית שלא הייתי מעריצה של יוליה או אוהבת אפילו לאורך העונה. ואני לא באה פה לדבר על מניפוצליות פרסומיות וכו'. אולי היה לה הרבה צומי אולי יותר מידי, בכל מקרה אני יודעת מה זה להופיע עם פציעה זה לא קל אז כל הכבוד. אבל מה שאני רוצה להעיר זה על יוליה כ-ר-ק-ד-נ-י-ת. עם כל הכבוד , ויש המון- הילדה (סליחה- אישהP-
גמישה בטירוף, מתעמלת מצוינת, עובדת קשה וביחס למתעמלות אחרות יכולה להשתלב בריקוד יפה. אבל לדעתי, כן לדעתי, היא לא רקדנית. לא במלוא המובן של המילה. גם רואים את זה קצת על איך שהיא מדברת שהריקוד זה יותר מהגוף מאשר הנפש - זה אולי נכון שהגוף זה הכלי ואל תתפסו אותי במילה אבל ביחס לרקדנים אחרים פשוט אין לה את ה"feel" הזה. ועם כל הכבוד האפליה שנעשתה פה היא ביחס אליה לאורך כל העונה. כזכור לי דויד העיר אפילו לשושו ולעוד באודישנים על פעמים שהוא אמר שזה לא נראה ריקוד אלא יותר מעבר מטריק לטריק, תרגיל לתרגיל. אז סלחו לי - אבל תגידו שבסולואים של יוליה זה לא ככה. הקטעי קישור הם די עלובים, גלים קצת והזזת אגן או מה לא ומעבר לזה תרגילי התעמלות מאוד יפים ומבוצעים כהלכה אבל זה לא ריקוד! והאמנם - מאז שלב האודישנים לא אמרו לה פעם אחת משהו על זה. יש אליה כבוד, למרות שאני ממש לא אוהבת אותה, אבל לדעתי זה באמת אפשר לומר קצת בושה (לדעתי ) שהיא הזאת שזכתה ב"נולד לרקוד".
אני אגיד ראשית שלא הייתי מעריצה של יוליה או אוהבת אפילו לאורך העונה. ואני לא באה פה לדבר על מניפוצליות פרסומיות וכו'. אולי היה לה הרבה צומי אולי יותר מידי, בכל מקרה אני יודעת מה זה להופיע עם פציעה זה לא קל אז כל הכבוד. אבל מה שאני רוצה להעיר זה על יוליה כ-ר-ק-ד-נ-י-ת. עם כל הכבוד , ויש המון- הילדה (סליחה- אישהP-