ה ת ו צ א ו ת

HaRRys GirLL

New member
הערה בנוגע ליוליה לאורך העונה

אני אגיד ראשית שלא הייתי מעריצה של יוליה או אוהבת אפילו לאורך העונה. ואני לא באה פה לדבר על מניפוצליות פרסומיות וכו'. אולי היה לה הרבה צומי אולי יותר מידי, בכל מקרה אני יודעת מה זה להופיע עם פציעה זה לא קל אז כל הכבוד. אבל מה שאני רוצה להעיר זה על יוליה כ-ר-ק-ד-נ-י-ת. עם כל הכבוד , ויש המון- הילדה (סליחה- אישהP-:) גמישה בטירוף, מתעמלת מצוינת, עובדת קשה וביחס למתעמלות אחרות יכולה להשתלב בריקוד יפה. אבל לדעתי, כן לדעתי, היא לא רקדנית. לא במלוא המובן של המילה. גם רואים את זה קצת על איך שהיא מדברת שהריקוד זה יותר מהגוף מאשר הנפש - זה אולי נכון שהגוף זה הכלי ואל תתפסו אותי במילה אבל ביחס לרקדנים אחרים פשוט אין לה את ה"feel" הזה. ועם כל הכבוד האפליה שנעשתה פה היא ביחס אליה לאורך כל העונה. כזכור לי דויד העיר אפילו לשושו ולעוד באודישנים על פעמים שהוא אמר שזה לא נראה ריקוד אלא יותר מעבר מטריק לטריק, תרגיל לתרגיל. אז סלחו לי - אבל תגידו שבסולואים של יוליה זה לא ככה. הקטעי קישור הם די עלובים, גלים קצת והזזת אגן או מה לא ומעבר לזה תרגילי התעמלות מאוד יפים ומבוצעים כהלכה אבל זה לא ריקוד! והאמנם - מאז שלב האודישנים לא אמרו לה פעם אחת משהו על זה. יש אליה כבוד, למרות שאני ממש לא אוהבת אותה, אבל לדעתי זה באמת אפשר לומר קצת בושה (לדעתי ) שהיא הזאת שזכתה ב"נולד לרקוד".

RoXy3

New member
אני ממש מסכימה איתך

אבל ממש ממש. יוליה לא רקדנית. היא השתלבה יפה יחסית בפורמט של התוכנית כי הוא עסק גם בסגנונות שהם שואו זול כמו קברט [שלא מורכב מצעדים אלא מסקס] מחזמר, צ'ה צ'ה טנגו. אבל זו גם בדיוק הבעיה. שהבי"ס למחול שאליו היא הולכת עכשיו לא עוסק בריקודים כמו קברט, מחזמר, סמבה וכו', הוא עוסק בבלט קלאסי בבלט מודרני בלירי בניאו קלאסי [ולפי מה שהבנתי יש גם שיעורי היפ הופ] בכל אופן את כל הסגנונות הנ"ל יוליה בכלל לא הופיעה. וטוב שכך. היא בחיים אבל בחיים לא תוכל להיות רקדנית מודרני או קלאסי והיא בחיים לא תתקבל ללהקה. היא אולי התאימה לסגנונות כאלו ואחרים שמחפשים את השואו ואת הסקס אבל לא מחול ואומנות אמיתית. חבל לי שהיא הזוכה בגלל שהפרס יילך לפח. המלגה תילך לפח. אני מוכנה להתערב עם מי שרוצה [ואני רצינית] שבספטמבר הקרוב רק תום ייסע לניו יורק ויינצל את המלגה [לכן טוב שצ'יפרו גם אותו] יוליה לא תגיע לניו יורק אפילו. גם כי היא לא מסוגלת להיות רקדנית [זה שהיא התקדמה ב4 חודשים האלה לא אומר כלום. ריקוד זה נסיון ולמידה של שנים על גביי שנים] וכי היא לא רוצה להיות רקדנית. [היא אמרה את זה בעצמה שמה שמעניין אותה באמת זה אופנה ובגדים] לי זה חבל שאנשים לא יודעים לעשות את ההבדל בין רקדנית אמיתית [כמו טליה פז] לבין רקדנית של שואו ומופעים כמו מרי לו [מיכל אמדורסקי] וזה בעיניי בדיוק ההבדל בין עדי עמית ליוליה איגלניק. יוליה היא פשוט שכפול של מיכל אמדורסקי [יותר גמישה ממנה ויותר מוכשרת כי ליוליה יש את עניין התעמלות שאי אפשר לקחת ממנה] גם בגמר הריקוד של מיכל נראה בדיוק כמו ריקוד שיוליה הייתה מבצעת במקומה. הרמות הרמות ו..עוד הרמות. לגביי הסולואים שלה וואוו את כ"כ צודקת. כל סולו פשוט תרגיל אחרי תרגיל אחרי תרגיל. קפיצה אחרי קפיצה. בלי שום צעדי ריקוד או תנועות ריקוד. שלא נדבר על הסולו בגמר שרוב הזמן היא הייתה על הרצפה בתנועת הנחש המפורסמת שלה וניקתה את הבמה עם השמלה שלה או ששאר הזמן היא הייתה באוויר שהרימו אותה. בכל אופן גם בעיניי זה בושה שהיא זכתה. פה זה לא מחנה אימונים שלוקחים 20 אנשים צעירים שלא רקדו מעולם ורואים מי התפתח והתקדם הכי הרבה. פה זה תחרות על הרקדן הטוב ביותר. ויוליה לא רק שהיא לא הטובה ביותר [רחוקה מזה] היא אפילו לא זכתה לדעתי באפשרות לקרוא לעצמה רקדנית. כי זה תואר שצריך לעבוד עליו קשה ולקרוע את התחת במשך שנים ולא במשך שבועות ספורים. אני מסכימה לגמרי עם דוד דביר שאמר "זו תחרות ואין מה לעשות בתחרות הטוב ביותר צריך לנצח. יוליה לא הייתה הטובה ביותר היא לא הייתה במיטבה ולכן היא לא יכולה לנצח ולכן אי אפשר לשפוט אותה. זה חבל וזה מצער אבל כמו באולימפיאדה שמתחרה מתאמן שנים בשביל להגיע לאותו מעמד וברגע האחרון נפצע אז הוא פורש בכבוד ולא מתחרה. אז מה מתחרה באולימפיאדה שנפצע ייתחרה ויקבל את הפרס על המאמץ ועל כך שבכל זאת השתתף למרות הפציעה? ממש לא. כי מי שהיה הכי טוב צריך לזכות." כבר היה עדיף באמת שתפרוש בשיא ולא תשתתף. גם לטובתה האישית שמצב הרגל לא יחמיר וגם בגלל שזה לא הוגן כלפיי שלושת המתמודדים האחרים. טוב שלא כל הפרומואים והפרסומות הוקדשו לה. כל התשומת לב כל המצלמות כל רחמים. נו באמת.. זה היה פשוט פתאטי. בעיקר כשמנפחים הכל מפרופורציות והופכים את זה כאילו היא נידודנה למוות. זה אפילו לא נקע בקרסול [אם זה היה נקע היא בחיים לא הייתה מסוגלת לרקוד ואין מצב שהרופאים המהוללים האלה היו נותנים לה אישור להופיע] ומעצבן אותי שעכשיו כדי לגונן עליה אנשים אומרים "היא הייתה טובה כל העונה. ועל זה שופטים" אז בשביל מה עושים גמר בכלל אם שופטים לפי כל העונה?!?!?! בואו פשוט נוותר על הגמר כי גם ככה שופטים לפי הביצועים הקודמים ולא הביצועים של הגמר ונילך הביתה. למה לעשות בכלל גמר ולעבוד כ"כ קשה אם גם ככה הכל נשפט לפי תוכניות קודמות? פשוט ביזיון בעיניי.. אבל אנחנו כבר נראה מי צודק בטווח הארוך. :)

HaRRys GirLL

New member
בדיוק

בדיוק כמו הדוגמא של מיכל אמדורסקי שנראתה מאוד טוב בצ'ה צ'ה. יוליה נפלה במהלך התוכנית על טנגו, רומבה, וכל מיני סגנונות ששיחקו לטובתה ולטובת הכשרון שכן יש לה, כולל הרבה ריקודים שהיו בעיקר הרמות שאותם היא אכן בצעה יפה. הלירי שלה עם איתי בגמר היה סביר , והמודרני שעשתה עם שוקו גם כן היה יותר בכיוון השואו והטריקים. כואב לי על הפרס - עובדה שנתנו אותו גם לתום כי זה לא משהו שצריך לדעתי ללכת ליוליה=\ . ובנוגע לסגנונות גם היה אפשר לראות בחצי גמר שהיא בחרה מזרחי וסלסה \צ'ה צ'ה - נשארה בקיבוע של הרמות , שואו וסקס אפיל. לא היה שם שום דבר חדש.

Shining Dark

New member
אממ..

לא נכנסת לוויכוח על יוליה.. אם היא רקדנית או לא.. זה לא משנה כי היא זכתה וזו עובדה.. אבל מה שלא הבנתי, למה את טוענת שמזרחי, סלסה, רומבה... הם לא ריקודים? הם ריקודים עם צורה, סגנון ואופי שונים משל המודרני והלירי. זה כמו שאפשר להגיד שעדי מבצעת היטב מודרני ולירי אך לא סלסה ורומבה :) כל הריקודים הם ריקודים שמפגינים אופי שונה ומשדרים משהו אחר, אבל הצד הזה לא מבטל את הצד הזה!

HaRRys GirLL

New member
לא אמרתי שהם לא ריקודים

אמרתי והסכמתי שזה לא מה שהיא תלמד בפרידאנס..

Shining Dark

New member
מי אמר..

שהיא לא תלמד את זה? לומדים שם לפי מה שהבנתי מהמנהל גם ריקודים כאלה.. ודבר שני.. בשביל זה יש לימודים, בשביל ללמוד סגנונות נוספים :) ילד לומד לקרוא ולכתוב בבית ספר, הוא לא נולד ככה ;) אז מה הבעיה שהיא באה עם פחות ידע ונסיון במודרני ולירי?

RoXy3

New member
הם ריקודים לגיטימיים לחלוטין

עבור התוכנית הזו. כי זה בעצם ריקודים שהם יותר שואו כמו קברט, צ'ה צ'ה מזרחי וכאלה אבל זה ריקודים עם יותר שואו סקס והרמות מאשר צעדים תנועות טכניקה ובו נגיד שיש בהם פחות קושי. [למרות שבסלונים קשה לרקוד עם עקבים אבל עדיין] זה עדיין ריקודים שמבחינת רמת קושי ורמה בכלל לא משתווים למודרני קלאסי לירי וכו'.. אלא אם כן יוליה רוצה להיות רקדנית סלונים [שזה הדבר היחיד שעוד איכשהו מתאים לה מבחינת סגנון] או רקדנית מזרחי/ריקודי בטן אז בבקשה. אבל זה לא מה שהיא הולכת ללמוד בבי"ס ההוא כי הוא מתמחה בעיקר בבלט קלאסי ומחול מודרני. ולכן חבל שאנשים לא חושבים יותר על הפרס.

למעלה