מה מס' הטל' והאתר להצבעות? תודה
M moshavnikit New member 11/3/07 #4 ../images/Emo42.gifה ת ו צ א ו ת../images/Emo47.gif הכל לגבי תכנית התוצאות, בשרשור הזה
מ מלכת הוילה New member 11/3/07 #5 מה מיכל שרה\רקדה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif לא ראיתיייייייי.... אוףףףףף מה היה
מה מיכל שרה\רקדה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif לא ראיתיייייייי.... אוףףףףף מה היה
R ruthnavon New member 11/3/07 #156 כנראה לא התנסחתי טוב אותה בקושי ראיתי, כי הקשב שלי היה מופנה לבנים שרקדו מדהים.
מ מלכת הוילה New member 11/3/07 #8 רק רקדה../images/Emo35.gif חשבתי שהיא גם תשיר... לא נורא.. לאיזה שיר הם רקדו כן אני אראה באתר אני מקווה שזה יעלה כמה שיותר מהר..
רק רקדה../images/Emo35.gif חשבתי שהיא גם תשיר... לא נורא.. לאיזה שיר הם רקדו כן אני אראה באתר אני מקווה שזה יעלה כמה שיותר מהר..
L LiRs Lullaby New member 11/3/07 #9 גם הריקוד של השופטים נחשב? ממש אהבתי את הריקוד של אונה והילדים... כל כך הרבה תלתלים לא ראיתי בחיים שלי
גם הריקוד של השופטים נחשב? ממש אהבתי את הריקוד של אונה והילדים... כל כך הרבה תלתלים לא ראיתי בחיים שלי
מ מאור כהן1 New member 11/3/07 #12 הריקוד של אונה מדהים!!!!!!!!!! לשוקו וגיתית יש מיני שוקוגיתית. היה ענק. הריקוד של כל הנחברת היה מרגש ונוסטלגי מאוד. היה הורס. סבתא של תום הרגה אותיXDDDDDDDDDDDDDDDD
הריקוד של אונה מדהים!!!!!!!!!! לשוקו וגיתית יש מיני שוקוגיתית. היה ענק. הריקוד של כל הנחברת היה מרגש ונוסטלגי מאוד. היה הורס. סבתא של תום הרגה אותיXDDDDDDDDDDDDDDDD
ס סמיילית מאוושרת New member 11/3/07 #62 מאורוש אני לגמריי מסכימה איתך הריקוד של אונה היה מדהים!! בכלל אונה מדהימה ומהממת