בוקר אור

tohar05

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

שברתי את המיתוס של בוקר טוב אהההה! יש שביתה היום יופידווו[נראה לי] יצאתי לריצה,ואז לשבת על המתכונת,בוקר......

limors2

Well-known member
בוקר שירים חדשים!!

אני רציתי לפתוח
ממש כואב לי הראש
כנראה 10 שעות של need for speed במחשב זה טיפה יותר מידי
ואמרתי פעם שאני ממש ממש אוהבת גלגלצ של יום ראשון בבוקר?
(עוד לא, מ8:30. רק אז נאי מתחילה לשמוע)

tohar05

New member
אוי,רעה שכמותי!

כדאי ששתחילי לקום מוקדם ולעשות ריצות בוקר... אהה ואני ממליצה לך לשמוע שידור אחד משש בבוקר[גם אם זה מאוד מוקדם]ולשמוע את צרנילס

limors2

Well-known member
דווקא קמתי יותר מוקדם, אבל לא פתחתי

ואני לא אקום ב6 רק כדי לשמוע גלגלצ ואסף, למרות שיש שירים טובים. כשאני שומעת לפעמים מ6:30 זה רק מבאס אותי לכבות ולעבור לרדיו המוזר של הטרמפים בדרך לעבודה. אז מ6?:O

dabel m

New member
ניד פור ספיד?? מה לבת ולזה?? איזה ד"א?

מה קנית הגה למחשב כדי להיתאמן לנהיגה??

limors2

Well-known member
underground 2

קארבון לא עובד לי=/ ולמה לעשות הכללות שוביניסטיות? לא שמעת על בנות שאוהבות משחקי מרוצים ולדהור באאודי TT במהירות של קרוב ל300 קמ``ש?

dabel m

New member
פיששש אחלה מישחק!!

ליפני שנתיים חבר שלי הביא לי אותו שבועיים לא יצאתי מהמסך של המחשב!!! וגמרתי את הקרייר... זה היה טירוף!! אבל כיף תהני יש לך הגה? אם הילכים וקלץ?

limors2

Well-known member
לא, רק מקלדת...

אני כבר בחלק השלישי של הקריירה, עוד כמה יש? כי הם רוצים ממני יותר מ30 מרוצים עכשיו!

dabel m

New member
לא זוכר כמה יש שם... לפני שנתיים שיחקתי בזה.

יש גם מסלולים מיוחדים לגיפים... ויש גם מסלולים שלא מופעים במפה!! שאפשר סתם לימצוא באיזה חור את שיפרת את המכונית? צבעת אותה? אם איזה מכונית את משחקת?

limors2

Well-known member
בדיוק שדרגתי לאאודי TT

ושיפצרתי, צבעתי, הוספתי דברים נורא מכוערים שמוסיפים לי נקודות, אבל עוד לא יצא לי לנסות את המהירות שלה במירוץ ארוך. היום בלילה אולי

dabel m

New member
את משחקת אם הילוכים???

כמה מוסכים מצאת? תשמעי לי.. קחי את הניסן הכחולה היא יכולה להגיע לרמה של השיפור הכי גבוהה!!!

limors2

Well-known member
לא, אוטומטי../images/Emo3.gif

אני בקטע של נסיעות מהירות, לא נהיגה מסובכת. לא יודעת כמה מוסכים מצאתי, הרבה... ואחרי שאני אסיים להתלהב מהאאודי שלי אני אקח אחת ואשקיע בה עד הסוף..

dabel m

New member
ננד.... שחקי על הילוכים!!!

זה הרבה יותר טוב אם את משתמשת בהילוכים ובניטרוס את טסה ממש!! ד"א איך הגעת ל300 קמש? אצלי זה מקס הגיע ל200 וקצת 300 זה מהירות שכבר עפים בה, לא?

limors2

Well-known member
לא הדעתי ל300, כמעט.

עד ששדרגתי נהגתי ביונדאי די עלובה שממש ממש שדרגתי עם טורבו וניטרו, והגעתי ל250 ומשהו. אני מחכה לראות איך אני אגיע עם האאודי

dabel m

New member
זה לא נורמלי?? איך 250??? מזה הורדת איזה

פצ' שמקפיץ לך את המהירות? את בטח מנצח כל מסלול בלי בעיה אני לא זוכר שעברתי את ה 210 ... מוזר..

limors2

Well-known member
לא הורדתי שומדבר, אבל השתמשתי בכל שדרוג שהם

אישרו לי וכל חבילה במוסכים. וכן, במירוצים האלה שזה הרבה לופים, הייתי כבר בלופ הראשון פותחת פער ענק ביני לבין האחרים ואז זה נורא משעמם

dabel m

New member
זהו!!! יש לך משו ממש ממש מוזר..

לא אמור להיות הפרש גדול כלכך גם אם זה ברמה הכי נמוכה אין אפרשים יותר מידי גדולים

limors2

Well-known member
כן, אני גם משחקת ברמה הכי נמוכה../images/Emo6.gif

שכחתי לציין את זה
אז לוידת, אולי באמת משהו מוזר אצלי. אבל זה כיף, אפשר לסיים ככה ממש מהר

למעלה