בוקר אור

ady18

Well-known member
קרה משהו גרוע מאוד בסופ"ש

והמצב רק מסתבך מאז זה בגדול...

meshugait

New member
בוקרטוב!

שביתה זה כיף! ויש סרטים מטומטמים בטלוויזיה
!

Inbar789

New member
היום היה בירושלים../images/Emo103.gif

מחר יש במחוזות ת"א וחיפה.. אני מקווה שמחוז מרכז יהיה בימים רביעי/חמישי

tkuihehr

New member
אאה, עכשיו הם בשביתות אזוריות

מקווה בשבילך גם [כי מה אכפת לי מתי השביתה ואיפה, אני בכל מקרה לומד]

mor atid

New member
גמני....איזה באסה...

אבל יש לי רק שעתיים מבחן בהיסטוריה ואז שעתיים מתמטיקה!!! XD וואי זה מזכיר לי...אני צריכה להתכונן! S:

dragonit12

New member
פיכסס היסטוריה

כאילו אין לי בעיה עם המצקוע והכל.. יש לי בעיה עם המורה.. היא דיי מעצבנת ולא יודעת ללמד! המורה הקודמת ידעה ללמד יותר טוב ממנה! והקטע שהכיתה המקבילה קיבלה את המורה הקודמת שלנו איזה מניאקים!!! הם הרי החדשים לא אנחנו! שיתנו להם אותה! טוב אבל כבר כמעט סוף שנה חפיף.. מה החומר שלך בהיסטוריה?! מתמטיקה זה פאןןןן:) אבל מסכנה המורה
היא עברה היום תאונה!
ועוד היא בהריון!בחודש שישי! אמרו לנו שהיא בהכרה והכל.. אבל מעניין מה מצבה ומה מצב התינוק
שיהיו בריאים ושלא יקרה להם כלום
|

mor atid

New member
איכ....אני שונאת היסטוריה!!!!

זה מקצוע כזה דפוק!!!ארגג מתמטיקה זה הכי כיף!!!חחחחח >< אממ יש לי מבחן על היהודים בארצות האיסלאם...בעעע גם כן טמבלים! -_-' אממ ותודה [=

tohar05

New member
חולקת על דעתכן..

היסטוריה זה המקצוע הכי פשוט,אם את רוצה אני אעזור לך קצת הרבה,יש לאבא שלי המון חומר על מה שאת לומדת...[אהה אל תבהלי,הוא פשוט היה מורה להיסטוריה פעם..]

dragonit12

New member
לא אמרתי שאני שונאת היסטוריה..

אמרתי שאני לא אוהבת את המורה.. כי היא לא מלדמת טוב.. והיא לא מסבירה טוב.. אין לי בעיה עם היסטוריה.. היסטוריה זה אחלה! וגם כל מקצוע יכול להיות אחלה אבל זה תלוי איך המורה מלמד את המצקוע ואיך הוא עצמו... זה תלוי בגישה שלו..

tohar05

New member
אני גם חושבת ככה

אבל על המורה המסריחה שלי למתמטיקה

dragonit12

New member
מתמטיקה זה קללל!

וכייף! אבל עכשיו לא כייף
{במבטא לואיסנה
} אם לא הבנת למה.. מוזמנת לעלות הודעה שתיים למעלה ולראות...

tohar05

New member
בעיקרון מתמטיקה זה יותר היגיון ממספרים

אבל המורה שלי תנתח לך כל משפט ומשפט וכלום לא מובן וזה אוךךךךךךך כל כך לא כייף (לואסינה,נכון?)

למעלה