בוקר אור

tohar05

New member
אותיות אית"ן,וכו',ספרי לי על זה

חוצמזה תני להתרגש!

Inbar789

New member
את יכולה להתרגש בעברית תקינה../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אבל כל הכבוד! שמחה בשבילך

me123

New member
יש פה מישהו שיכתוב את תוצאות המצעד בשבת??

מכיוון שיש את ל"ג בעומר, אז אני לא מאמין... אבל אם היה מצעד ביום חמישי, אז הייתי שומע ואז שומע רק עד 10.5 בשבת. ואז היה לי את כל המקומות... אבל אין מצעד ביום חמישי, בגלל איזה משהו אחר
אז אם יהיה פה מישהו בשבת, יהיה נחמד. נ.ב מה הטלמסר של הבחירות? (בחירת שירים, לא דו קרב).

mor atid

New member
"אם תלך"!!!!

ואווו איזה שיר מדהים..!רק בגלל שזאת דין דין הופך את זה לכל כך מיוחד! ><

dragonit12

New member
אהלןן:)

מה נשמע?! איך עבר היום שלכם?! אני לא מאמינה שאני הולכת חולה לביה"ס.. אבל יש חומר לבגרות וחייבים ללכת..כדי להשלים ולא לפגר בחומר{במילא אנחנו קצת{הרבה}מפגרים בחומר אז מזה משנה?! לונורא:) נרגיש טוב:) פיי מחר יש שביתה נכון?! אבל לא..לנו לא תיהיה שביתה.. כי מי שיש לו בגרות צריך ללמוד רק את המקצועות של הבגרות! טוב נו.. מחר לומדים 4 שעות ניהול עסקי.. יופידוווו{באירוניה כע?!
}

tohar05

New member
ממי את צריכה לבדוק את הקטע הזה..

כל הודעה שניה שלך זה"אני חולה" מה אני יגיד לך,אני דואגת......

dragonit12

New member
חח תודה:)

כי זה שבוע שלם שאני חולה... זה דבר נורמלי לחלוטיין.. אבל זה יעבור:) וזה בסדר... עושים בדיקות דם...זה כייףףף! אני אוהבת בדיקות דם! ותודה על הדאגה:)

mor atid

New member
אוהבת בדיקות דם?!חחחחחחחח

אימי...אני מה זה מפחדת מזה....אני חייבת לעשות אבת אני לא רוצה...! /= ו...תרגישי טוב! [=

mor atid

New member
חחחחחחחח

למה שאני ילך לשם אם יש לי קופת חולים ברחוב...?! :p

tohar05

New member
סדרת הבדיקות שעוברים שם..

זה היה כל כך נורא... וכואב אבל עכשיו?? מי מאמנת כושר??? מי?? מי ?? מי?? אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יופידווווווווווווווווווווווו

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

עד כדי כך מכאיבים שם בבדיקות?! אוקיי
ומזל טוב! שאת מאמנת..אז לאיזה גיל?! ומה את מאמנת אותם שם..?{אני יודעת שבכושר אבל איך...ריצה?ידיים?וכו'..}

tohar05

New member
לא ראיתי את ההודעה שלך,והיא ממש חשובה..

בעבר הייתי נורא מלאה,זה נורא הגעיל אותי,שקלתי משהו כמו 78 קילו מכיתה ג',בסוף כיתה ד' לקחתי את עצמי בידיים והשלתי מעל 20 קילו,ליתר דיוק השלתי בדיוק 23 קילוגרמים. הרגשתי טוב עם עצצמי והלכתי להתאמן באופן ובהמלצה אישית,גילתה אותי שמה איזו מדריכה שאמרה שיש לי יכולות גבהות מאוד בזריקות כדורסל,עם הזמן התחלתי להתאמן קבוע בכדורסל ומדי פעם עשיתי פה ושם קצת אימונים בכדורעף,כעת אני בת 16 וחצי (20.2) ואני שוקלת כמו תמיד 55 קילו (כמו תמיד זה מתחילת כיתה ה') הגובה שלי הוא 68 ואני אני מרגשיה ממש טוב עם עצמי. אותה מדריכה שקלטה אתי בוינגיט הגיעה(משום מה)גם למכון כור במודיעין,והיא נתנתה לי אחלה פרוייקט,לסייע לילשים בגילאי 10-14 בהפחתת המשקל,לא משנה אילו תרגילים אני נותנת,בעיקרון עובדים על כל שירירי הגוף,וכמובן על אלכסוני הבטן. -סליחה על המיי חפירה-אני פשוט נורא מתגאת שיש לי כרגע זכות לעזור לילדים שהיו במצב שלי. אף פעם וגם עכשיו לא הבנתי את הקטעשל השמקל אני מעריכה אנשים ע"י האישיות ולא המראה,אבך כנראה שבחברתנו העכשווית,חושבים אחרת.

dragonit12

New member
כן זה כייףף../images/Emo99.gif

תחשבו שאני משוגעת.. תחשבו שאני פסיכית.. לא אכפת לי! אני אוהבת את זה! ואם את רוצה אני אוכל לעבור את הבדיקת דם שלך בכייף:) רק תגידי
ותודה:)

למעלה