טוב... אז ככה:
זה באמת היה מוזר. זה כאילו הסדרה עד היום נסעה ישר, עם טיפה טיפה עיקולים בדרך, ופתאום עשתה פניה של 90 מעלות לאיזשהו צד. ייקח לנו זמן להתרגל, אבל אני מניח שנתרגל בסוף, במוקדם או במאוחר (ועדיף מוקדם, בשביל ההנאה שלנו). אני לא זוכר שאטלנטיס היתה לי מוזרה, כי ידעתי שזו סדרה אחרת, אז זה הסתדר טוב עם ההיגיון. פה זו אותה סדרה, אבל... אחרת. הכל כ"כ דומה, אבל כ"כ שונה. לא ברור. קשה להסביר. זה גם באמת מרגיש כמו פיילוט של סדרה אחרת וחדשה, כמו שכבר ציינו. אין נסיון להמשיך מאיפה שהיינו (נגיד, כמו שהביאו את ג'ונאס, והוא פשוט הצטרף לצוות). פה זה כאילו מערבבים הכל, ומתחילים מחדש, סדר חדש. New Order
היה עצוב לראות בהתחלה שוולטר הוא הפרצוף היחיד המוכר לנו בבסיס, ושכולם עומדים לעזוב. אפילו סיילר לא היה שם (לא שראיתי לפחות, וקיוויתי לראות אותו בתור הרתך, או במרפאה. חבל). הגבעה ההיא שנראתה על המסך ממש הזכירה את הפירמידה הבוסנית (?) ההיא שראינו כבר פה בפורום. מעניין מה קורה איתה, אגב. החבר'ה החדשים בסדר, ייקח טיפה זמן, אבל הם בסדר. ואלה לא נתפסה אצלי עדיין, אני עדיין לא מבין למה אנחנו צריכים אותה, אבל אני מניח שהקסם המפורסם יגיע לאט לאט (?). חייב לעוף, המשך עוד שעה וחצי.