SG-1 - Avalon Part I - 9X01

Chelnak

New member
לא, לא,

הוא התכוון לזה שדניאל דומה קצת למיטשל. (נכון?)

Fantasy WRC

New member
טוב, נכון, הוא דמות מרכזית של

התוכנית וגם טילאק.. את פארסקייפים אני עדין צריך ללמוד לחבב

Tollan

New member
את הקטע בכתוביות...

שרק לשחקן האחרון כותבים את ה'as...' יש בהרבה סדרות. אין לי מושג למה... מוזר.

kinspirit

New member
ובכן

הזקן של דניאל הוא באמת בשביל לעשות הבדל בינו לבין בן ברוודר (השניים האלה ממש דומים, עכשיו זה פחות בולט בגלל הזקן, אבל כשהוא יוריד אותו זה יבלוט יותר). אני אישית מש אהבתי אותו עם הזקן *אנחה* הקטע בכתוביות "as" זה קטע של כבוד לשחקן, כאילו יותר מאשר לשאר השחקנים. באופן עקרוני כבוד בכתוביות ניתן בשני דרכים - להיות הראשון שמופיע, ולהרשם "as". בטח לא שמת לב לזה אבל מייקל שאנקס קיבל את הכבוד הזה כבר בעונה השביעית כאשר הוא חזר מהפגרה שלו, כנראה כחלק מההתחנפויות על כך שהוא חזר
ואלה לא מעצבנת
פשוט צריך להתרגל אליה. בהתחלה זה קשה כי היא ממש in your face שכזה, הדמות שלה מאוד מוחצנת ומוגזמת. אבל כשמתרגלים אליה היא פשוט מדהימה... אל תתני לרושם הראשוני לדבוק ולהרוס לך את הדמות, תני לה צ'אנס. בן ברוודר מעצבן נקודה. קרטר באמת לא הופיעה בגלל ההריון של אמנדה. היא עדיין לא חזרה לסדרה באופן רשמי.

Chelnak

New member
דוקא שמתי לב לזה עוד בעונה השביעית,

לכן חשבתי שזה מוזר שעוד לא הורידו את זה. נראה לי קצת מעליב לטאפינג ולג'אדג', לא? הם נשארו לאורך כל השנים, ולא זוכים לכזה קרדיט... אני אשתדל לתת ל-ולה הזדמנות, בשבילך.
נקוה שאצליח להתרגל אליה.

kinspirit

New member
תראי

אמנדה וכריסטופר לא ברחו להם לעונה אחת ואיימו על הרייטינג של הסדרה

סלמאק

New member
האמת שאני שם לב לפעמים

שבעונה ה- 7 (אולי לא רק...) יש as גם לת'ריל, לאחר מנגינת הפתיח. יכול להיות שזה בגלל שהיא התחילה לאיים כבר מאז ומימשה את האיומים רק בעונה ה- 8?

Chelnak

New member
זה שונה,

כי היא היתה דמות-אורחת מאד חשובה, והופיעה רק בקרדיטים של האורחים. אז כדי להבדיל אותה מסתם אורח נתנו לה את ה-"as". אם אני זוכרת נכון, זה היה עוד הרבה לפני עונה 7.

subatoi

New member
חוצמזה, שאם אני לא טועה,

היא הופיעה אחרונה ברשימה, ואז זה שוב קטע כזה של כבוד. ואפרופו - עיון קצר ברשימת הפרקים מעלה שעוד שבועיים מתחיל Heroes. הכינו את הוידאו

סלמאק

New member
וואללה

איזה פאדיחה! לרגע חשבתי שהיא "עזבה" בעונה השמינית. בגלל זה רשמתי את מה שרשמתי...

nzkiwi

New member
אוף! שמתי לב לכל כך הרבה דברים.....

ואני לא זוכר אף אחד מהם! טוב, אולי כמה... 1.במשך כ-5 דקות הייתי בטוח שמישהו בחדר הבקרה של ערוץ שכח שיש היום ב20:10 סטארגייט. 2. אהבתי את הבדיחה של וואלה על הגנים. אם הבנתי נכון היא צחקה על הדמיון בין דניאל לחדש משמו... בן? 3. יכלו לדחוף כמה דקות של המונד. 4. החדשים די בסדר, יקח זמן להתרגל לשמות - בינתיים אני זוכר רק את של וואלה. 5. לא זוכר יותר......

סלמאק

New member
עזוב אותך,

מה אנחנו מבקרי טלוויזיה?
אני אישית מעדיף לשבת וליהנות מהפרק. אם הערה כלשהי היא מספיק חשובה כדי שאזכור אותה, אני מאמין שאזכור...

למעלה