SG-1 - Avalon Part I - 9X01

nzkiwi

New member
צפיה מהנה לכולם! ../images/Emo24.gif

לבד בבית, פרק ראשון של עונה 9 ללא הפרעות - איזה כיף!

subatoi

New member
ידעתי שעליזה איננה.

כשהופיע על המסך "גוואולד" וה-SGC הפך ל"מפקדה" במקום "פיקוד", הבנתי שמשהו קרה. נקווה לטוב.

subatoi

New member
למרות שטכנית זה יותר נכון,

או לפחות נשמע יותר קרוב לאיך שהם הוגים את זה. או יותר נכון, או איך שהם הוגים את זה לפעמים

kinspirit

New member
יאמר לזכותו של הגנרל החדש

שהוא היחיד שבאמת מתאמץ לבטא את המילה כמו שצריך. וזה גם נשמע ככה

9x01

פרק נהדר של פתיחת עונה,הסיפור של האוצר מאוד מעניין וגם הבחורה שהצטרפה מעניינת.אהבתי בפרק כשמיטשל אמר:``הפוליטיקה דפוקה בכל מקום``.מעניין איך ייחלצו מהמערות..

ilanbt

New member
להחליף את מגיוור בג'ון קרייטון../images/Emo35.gif

זה מקורי

Chelnak

New member
טוב,

זה היה... מוזר. פחות מוזר ממה שאטנלטיס נראתה לי בפעם הראשונה, אבל עדין, מוזר. אני צריכה להתרגל לזה, נראה לי. אז מה היה לי להגיד על הפרק הזה: קודם כל, וולטר פותח את הפרק! (גם מיטשל, אבל הוא לא נחשב.
). ושמתם לב שהוא רס"ל וולטר הרימן, ולא סתם סמל (כמו שלנדרי קורא לו)? כתוביות פתיחה חדשות - עם חור-תולעת לא קשור מאטלנטיס.
אה, ואני עדין לא מבינה למה רק לשאנקס מזכירים בכתוביות את "as Daniel Jackson", ולאחרים לא. ולאן נעלם המסך הרחב? ומה זה הזקן הזה של דניאל? למיטשל יש קול קצת מעצבן, אבל לא מעצבן כמו ולה. אני לא יודעת למה, אבל היא מעצבנת אותי. רגעים נדירים של ג'ק בפרק (היה עצוב לראות אותו רק בכתוביות האורחים...). מצחיק לראות אותו משחק שחמט. בו ברידג'ס מזכיר לי כל הזמן את הדמות שהוא שִחק בסרט "איש חלל" ("Rocketman", למי שמכיר), משום מה. "People call me Dave"... ועכשו זה "גוואולד" בכתוביות. וזאת לא עליזה בן-מוחה, אלא אודי אילת, משום מה. גם קרטר בקושי מופיעה. הרגע הבנתי שאולי זה בגלל ההריון. הדבר שהכי אהבתי בפרק (אם לא הדבר היחיד
) זה הרעיון של הארתוריאנה, וההתיחסות למרלין ושות'. אה, כן, וזה היה אחד הפרקים שנגמרו עם "המשך יבוא" בנקודה ההזויה ביותר.

nzkiwi

New member
הזקן...

אולי כדי לא ליצור יותר מידי דמיון בין דניאל לשחקן החדש הזה שטענו כבר שדומה לו? (קצת סותר את הבדיחה של וואלה)

למעלה