כוכב נולד

lililulu

New member
../images/Emo4.gif

עשו כזה גם לאור><ן זה כזה סתם משעמם לאנשים אפילו מי שעושה את זה יודע שזה לא יעזורXD

חן XD

New member
../images/Emo180.gif חן מונשמת D:

לא לא לא לא לא לא דניאל הזה פשוט לאאמיתי אמא איזה מושלם הוא וחן כזה קטוש חחחח נדב
ויוואוו לא האמנתי שהוא עף וגם מרים :\ ודנדי הזה חחח אעלק שר רוק כפרה עליו חחח מי מי מי הולך לפגוש אותו האאא מי מי ? חחחחחח D:

lililulu

New member
מזתומרת קטוש?! D:

נראלי שמה שאני הבנתי מזה זה לא מה שהתכוונתD;

מההההההההה.

נדב היה אמור לשיר את לילות לבנים של אביב o__________o יוואו
קהל חרא, משאירים את דניאל הזמר חתונות הזה ומעיפים לי את נדב

lililulu

New member
רותם רותם רותם רותם [:

מה את אומרת על הביצוע של בועז?! לדעתי הוא בחר שיר גדול וביצע נחמד+...חעחע [: אני חולה על הבחירות שלו, גם בשישי עם קול גלגל
איזה שיר

וואי קול גלגל היה יפה אש.

צעקו לו באולפן בועז תעשה לי שבט או גדוד משהו כזה XD חח הוא הכי חמודדדד בעולם, וחתייייייך חהחהע עברתי לידו D: שרצתי לנדב, אבל לא הייה לי זמן להישאר איתו D: אאה ואת מכה אפורה הוא ביצע עוד בסדר, אבל מזה העיבוד המזעזע הזה S:

lililulu

New member
חחחחחחחחחח זה כזה

את: "היי בועז!" D: הוא: "היי רו..." את עוצרת אותו באמצע: "אאאהההה הנה נדב ביי בועז!" D:

../images/Emo126.gifסיכום . [:

שלומי בראל - לא ראיתי אותו , אבל לפי מה שהבנתי יש לו קול יפה . אדיר אוחיון - קווול יפפה . :) איזה עיניים יש לו . מארינה - הקול שלה מעצבן אותי !!1
יש לה את המבטא הזה ,, לא יודעת איך להסביר . |||: מרים - טוב שהעיפו אותה !!1 אני לא גיזענית או משהו , אבל המבטא שלה מעצבן ! גם אם יש לה קול - מריגישם כשהיא שרה ת'מבטא ולא מבינים מילה ! אולי בערבית היא שרה יותר יפה . [: חן אהרוני - יש לו קול יפה !!
איזה חמוד הוא , חע . D; דניאל בן חיים - הוא נתן ביצוע טוב ,, אולי יש לו קול - אבל לא עד כדי כך ... , יש הרבה יותר טובים ממנו . למרות שההורים שלי התלהבו ממנו ,
אבל זאת פעם ראשונה שהם שמעו אותו חחח ,,, D; הם אמרו שהוא יגיע לגמר וזה ... , O; טוב נו , רק בגלל המעריצות , חע . D; אבל הוא גם חמוד . [: אבא שלי התלהב מזה שהוא שם כיפה על הראש . D = דורון - יש לו קול מדהים !!!1 הקקות האלה שמצביעים , הולכים רק לפי המראה החיצוני . \; בועז מעודה - יש לו קול של בת פשוט . D = אולי יש לו קול יפה , אבל הקול שלא מעצבן אותי . :) הרוסייה השנייה - [ איך קוראים לה ? , שכחתי
] יש לה קול מדהים !!!1 יש מצב היא בגמר . [:

../images/Emo41.gif כנסי

"בועז מעודה - יש לו קול של בת פשוט . D = אולי יש לו קול יפה , אבל הקול שלא מעצבן אותי . :)" ממש לא יש קול יפה הוא שר יפה הוא חמוד סך הכל כל השאר אני מסכימה ולרוסיה השניה קוראים אליסה שפרגה משהו כזה

../images/Emo126.gifלא יודעת , הוא לא הטעם שלי .

חח ובקשר לאליסה חשבתי שזה אליסה , יותר נכון חשבתי אליסיה ... , אבל לא היתי בטוחה , חע . D; ואני שוב מתקנת - D= "אבל הקול שלו מעצבן אותי . :)" חיחיחיחי ,, [;

../images/Emo210.gif הסיכום הפרטי שלי, ר-ק מי שחשוב לי שמה

בכוכב נולד הזה: דורון רוקח ! - זמממר אלוווהי ! ואל תגידו שזה לא נכוון , כי יש פה בנוות שאוהבות משמה רק בגלל היופי \; אז מה , אז דורון שמן אבל יש לו קוול אחחח פשוט כובש! אל תגידו שזה לא נכון כי הוא זמר מוושלם ויש לו אחלה קוול , !!1 חן אהרוני . - איזה קוול יש לוו 3> אני ? ! אהבתי , הוא גם חתיך וגם אחלה קוול מה צריך כוכב יותר מזה? D; דניאל בן חיים . אותי?! הוא כבש , נקווודה ! . נדב נראה ממש מרוצה ומסופק מהתוכנית, הוא לא נראה כזה מבואס הוא נראה מסופק שהוא מיצה את התוכנית והוא בהחלט צודק כי הוא יכול להמשיך גם בלי התוכנית ! , מרים , ? שמחה שעזבה :] זהו [ : כל השאר, חלקם קול מגעייל חלקם סבבה , לילה טווב [;

../images/Emo126.gifמסכימה עם חלק . [:

בקשר לדורון וחן -
צודקת בכל מילה !!!1 בקשר לדניאל - הוא חמוד , הוא יפה מאוד מאוד , ויש לו קול נחמד מאוד ... , יש יותר טובים ממנו . :) ובקשר למרים אז -
.

למעלה