כוכב נולד

../images/Emo141.gifכנסו תראווו../images/Emo13.gif

שמו בתפוז קומונות 3 תמונות של נדבי איזה חמוד הוא יא חחחחחח אהבתי תתמונה הראשונה הנה יש רק 3 תראו=]חחח

כן כן כן../images/Emo99.gif

חחחח את לא מבינה כמה שהוא חמוד ! יואו. חחחחחחח הוא עושה לי " יאללללללללללה מה את מתרגשת זה כולה אני "
אני אוהבת אותו

10 דקות הוא דיבר איתי החמוד הזה [:

חהחה אז עניתי, וידעתי שזה הוא הייתה לי הרגשה [ : אז אני כזה הלו ? והוא , שלווום רותם DD: ושלום ארוך כזה חהחע , ואז בהתחלה הוא אמר תודה על המכתב , ושזה ממש עזר לו כל הפירגון .. ואמרתי לו שאני עדיין בהלם שהדיחו אותו, אז הוא אמר שלא צריך לקחת את זה קשה מידי [: קיצ'ר הוא אחד האנשים החמודים (:) אהה וסיפרתי לו גם שאני אוהבת את אביב חח , והוא שר לי חלק קטן מלילות לבנים הסולו שהוא היה צריך לשיר . וזהו , הוא התנצל שהוא לא הספיק לענות לי שהוא התארח היום בפורום בקשת XD חח ס'חמוד . אה ובסוף לא שאלתי אותו אם הוא רוצה להחתן איתי DDDD: שכחתי מרוב ההתרגשות DDD:

הייית שואלת אותו אם יהיה גלגל הצלה D ;

חחע אם זה יהיה באסאמאסים אני אשלח מלאמלא D ; הוא חמווד יאאא \; חחחחח איזה חמוד הוא שר לך ? ;O שתידעי , שלא האמנתי שהוא התקשר , צריך הרבה אומץ כי בכל זאת , הוא חדש בנושא הזה לודעת איך להסביר , לא ניראלי שהיו לו מלללא טלפונים כאילו שהוא התקשר והכי לא ניראלי שהוא קיבל מכתבים ; S . הוווא חמווד אווי , לכי תידעי אולי הוא יקפוץ לביקור חעחע כמו שעדן פקצרולה קפצה D ;; חעחע , ותאמיני לי עדיך שיעשה אלבום מישלו , אם הוטא יכול , מאשר , עם כוכב נולד D ; תאמיני הוא יצליייח |; יש לו את זה , והוא ממש חמוד אם הוא התקשר D ;; חחחחחחח אלעק "שלוווום רותם DDDD = " הוא התקשר מחסוי ? , מה כתבת לו במכתב ?

חצי משפט הוא שר DD:

כי אמרתי לו שאני מתה על השיר, ועל אביב. למה שלא יתקשר? חח זה לא שהוא נהיה איזה מגה סלב עכשיו או מש'ו כזה. ולפני כמה ימים הוא התקשר לחברה שלי, כי היא גם שלחה לו מכתב DD: ממנה לקחתי ת'רעיון DDD: חח תראי חדשות כוכב נולד, הוא אמר שעד כוכב נולד 7, בעזרת השם יהיה לו אלבום (:) נאמ כן זה היה חסוי DDDD: אבל הוא אמר שעכשיו שיש לו זמן הוא ידבר איתי במיילים ( = אה ובמכתב, אמרתי לו שזה פעם ראשונה שמישהו מכוכב נולד תפס אותי ככה, ושאני מתה עליו DD: קיצ'ר עודדתי אותו וזה...

טוב אז הוא ונינט הכי תפסו אותי DDD =

אבל את נינט אף פעם לא פגשתי, חוץ מהופעה אחת, ולא דיברתי איתה בטלפון \ :

למעלה