כוכב נולד

דיי נו, אני לא כזאת באמת O.O

אני אף פעם לא בוכה בגלל שפייבוריט שלי עף בתכנית טלווזיה. אפילו שאנטון בנולד לרקוד עף לא בכיתי !! אבל בגלל שפגשתי אותו, וכבר ממש נקשרתי אליו אני ככה :[

lililulu

New member
חע החתימה שלך חמודהD=

איכס אנטון שנאתי אותוD: נראלי את יותר עצובה ממנוP; לא להיות עצובה שמעת?!O;

ממי? מנדב? XD

חח נו כן , בפורום הרישמי שלו כל הבנות אבלות, רוצות לשלוח לו פרחים הביתה O.O כוס אמק ]: לא הייתה לי כבר בטרייה במצלמה שפגשתי אותו |: אווווח'. חח נו זה יעבור מתישהו. את לא מביייינה בכלל ,זה כלוםםםםם לעומת כמה שבכיתי שמכבי הפסידו לצסק"א בפיינל פור שנה שעברה. איף ><"

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הם אבלות?! את זאת שבכית כשמכבי הפסידווווווווווDDDDDDDD::::::: כשמגידו/יקנעם הפסידו להפועל חולון לא בכיתי סתם בעטתי באיזה ילדה קטנה
מסכנה לא הבינה מה יש לי
אבל היה כיף אחר כך השחקנים נשארו על המגרש ומחאו כפיים לקהל [יענו לנו] וכל הקהל רץ לפרקט דיברנו עם השחקנים וזה...היה נחמד [:

ממהה בטח שאני אסכה ועוד הפסידו בהפרש

של 4 נקודות אבל מה אכפת לי מזה עכשיו אני דיברתי עם נודוב שליייייייי אעכאיעאיעאעיכ הוא חתייייייךךךךךךךךךךך כ"ככככככככ ס'קטן ומדהיםםם

lililulu

New member
הוא התקשר אלייך?! איזה חמוד אבל שילך לאכול [:

הפי פור יו רק אל תבכיP=

שקט כבר , הוא אוכל ! :)

אני אוהבת אותווו
הוא שררררר לי D= אמרתי לו תשיר את הסולו שהיית צריך לשיר והוא שר ליייי
קטןןןן שמן. XD עאלק שמןDDD: איי לאב יו עמיתה !!!!!11

לא כ"כ. הוא אמר שכל מה שקורה קורה לטובה [:

והוא גם הרגיש את זה ||: אבל לא נורא יש לו כבר חומרים לאלבום משלו
.

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לשלוח פרחים הביתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבת חיי O =

איי לאב יו. לא נורא, תתנחמי בזה שמחר הוא בפורום של קשת ב-1 . XD להתקשר להעיר אותך, או שתכיני לעצמך שעון מעורר? XD אני אוהבת אותך כ"כ. אוף, לא להיות עצובה !!! הוא יצליח בגדול, הוא מוכשר יא כפרה שלי D: הנה אני אומרת בגאווה נדב קדמון-הכוכב הנולד שלי !!!!!!
ואפילו הוא אמר שהוא לא בנוי לזה. אז תגידי תודה שלפחות דיברת איתו, ופגשת אותו יא כוסית [: ותזכריייייייי שכוכב נולד זה לא סוף, אלא רק התחלה . איי לאב יו. פיו,חפרתי.

מה אבל לא רצית לשמוע אותו שר בערב רוק'נרול ?

כי אני כן. חחחחחחחחחחחחחחחחח אני אכין שעון מעורר XD

../images/Emo141.gifאיזה כיףףף מריםםםםםםםםםם

עפהה חחח וואי חשבתי שזה לא יקרהה וזה קרה איזה כיףףף חחחחחחחחח העיקר דניאל עבררר איך צביקה אמר נולד לנו פה כוכב גדול משו כזהה חחחחחחחחח

למעלה