מ מיכלוש יוסף New member 22/7/07 #75 ../images/Emo126.gifכן , קול של בת . מוזר כזה ... , ולא נכון , לאדיר יש אחלה קול .
מ מיכלוש יוסף New member 22/7/07 #100 ../images/Emo126.gifחח איי איי ,, אז אמרתי שיש לו קול שנשמע כמו של בת , זכותי . לא אמרתי שאין לו קול . כולם כזה עושות לי ככה - ' ' , אני אומרת מה שאני חושבת .
../images/Emo126.gifחח איי איי ,, אז אמרתי שיש לו קול שנשמע כמו של בת , זכותי . לא אמרתי שאין לו קול . כולם כזה עושות לי ככה - ' ' , אני אומרת מה שאני חושבת .
ח חן XD New member 22/7/07 #103 ../images/Emo180.gifאיזה דימיון יש לך חחח קול של בת D: יש לו קול מיוחד
נ נופר בוסקילה New member 23/7/07 #147 אסביר . דודה שלי , יש לה חברה בכיתה . חברה טובה . אז היא ,בת דודה שלו
L lililulu New member 22/7/07 #21 נדביק עף../images/Emo10.gif אבל הוא נראה מרוצהD; היה לו כזה פרצוף של "היי איזה כיף אני לא צריך לבוא למקום המעפן הזה שוב ולראות את הקרציות האלה עוד פעם"D: איזה יופי הערבושית גם הלכה [:
נדביק עף../images/Emo10.gif אבל הוא נראה מרוצהD; היה לו כזה פרצוף של "היי איזה כיף אני לא צריך לבוא למקום המעפן הזה שוב ולראות את הקרציות האלה עוד פעם"D: איזה יופי הערבושית גם הלכה [:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/7/07 #25 ../images/Emo141.gifערבושיתתתתתתתתת../images/Emo6.gif אשכרה ערבושית חחחחחחחחחחחחח
ר רווותמיי New member 22/7/07 #29 הערב הזה התחיל גרוע, והסתיים טוב איזה כיף שהזאתי עפה. אמא שלי אומרת לי, מה את בוכה, אפילו נדב לא בוכהXD אני אוהבת אותו :[
הערב הזה התחיל גרוע, והסתיים טוב איזה כיף שהזאתי עפה. אמא שלי אומרת לי, מה את בוכה, אפילו נדב לא בוכהXD אני אוהבת אותו :[
ר רווותמיי New member 22/7/07 #34 חח כן גמאני הייתי בשוק.___. לא יודעת פתאום התחילו דמעות לרדת. ועוד הוא אמר לי, תבואי גם שבוע הבא...
נ נופר בוסקילה New member 22/7/07 #36 יאא מסכנה חחח רציתי להביא לך הקדשה ממנו אבל הקקי עףף מסכןן אבל חח ,\; אניי יכנס מאחורי הקלעים בגמר בעזרת ה' חחח D ;;; עחעח בטח לא תבואי שבוע הבא D ;
יאא מסכנה חחח רציתי להביא לך הקדשה ממנו אבל הקקי עףף מסכןן אבל חח ,\; אניי יכנס מאחורי הקלעים בגמר בעזרת ה' חחח D ;;; עחעח בטח לא תבואי שבוע הבא D ;