חלק 2.
Hand of Sorrow וואו, אבל ממש וואו. בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר לא ממש הבנתי ממה מתלהבים ממש, למרות שהפזמון שלו נתקע לי בראש אז חרשתי עליו דיי בקטנה, אבל אחרי הרבה שמיעות יחסית התאהבתי
. הליריקה מדהימה כ"כ, הלחן ממש יפה, מעביר צמרמורת בכמה חלקים אפילו. שארון נשמעת מעולה, אני נורא אוהב את קולות הרקע שהיא עושה, כ"כ מדהים
והמקהלה כל כך מדהימה פה גם *_*. ציון: 10\10
The Cross אני מודה, בהתחלה כששמעתי אותו חשבתי לעצמי "WTF?" כי ה"אהאהאה" של שארון נשמעו לי כמו אורגזמה וירטואלית ומטרידה. אחרי הרבה שמיעות של השיר הזה, התאהבתי בו לגמרי, אבל ממש. לדעתי הוא שיר ממש גאוני, הקול של שארון פשוט מדהים, ולדעתי בשיר הזה הקול שלה נשמע הכי טוב מכל השירים באלבום. את ה"אהאהאה" הצלחתי לסבול בהתחלה ועכשיו אני ממש אוהב אותם, הם באמת תורמים לשיר ומייחדים אותו. ציון: 10\10
Final Destination אממ אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד. שיר משעמם, ודיי מעפן. הפתיחה שלו ממש לא מזכירה את ווית'ין.. ציון: 10\5 אפשר היה לוותר על השיר הזה לדעתי, או לפחות לעשות לו לחן נורמלי וקצת יותר מעניין ><.
All I Need את השיר הזה לא חיבבתי מההתחלה גם, אבל הקליפ המדהים שלו גרם לי לאהוב אותו מאוד.. בניגוד למה שרובכם חושבים, לדעתי השיר הזה כן מרגש קצת ויש לו לחן נחמד והוא לא דומה לבלדה קיטצ'ית של סלין דיון ><. ציון: 10\ 8
The Truth Beneath the Rose השיר הזה הוא האהוב עליי באלבום. הוא ממש ממש מדהים לדעתי, שארון נשמעת בו מעולה, הלחן שלו מדהים, המקהלה משתלבת נפלא עם הקול של שארון כרגיל, ומקהלת הגברים בסוף השיר פשוט מדהימה ומזכירה את ימי Mother Earth. הליריקה גם יפה ממש, ולדעתי היא אפילו מהווה המשך לThe Promise וכשיהיה לי כוח אז אני אעשה חפירה גם על זה
. ציון: 10\10 שיר מקסים מכל בחינה *_*.
Forgiven טוב אז השיר האחרון באלבום הוא שקט, כמו בשאר האלבומים. השיר הזה מרגש מאוד, שארון נשמעת בו מעולה, הפסנתר מדהים, ויש לי גם תווים לזה אבל אין לי מדפסת, כמה מעצבן X_X. אני אוהב את השיר הזה מאוד, למרות שהוא מדכא כזה :{... ציון: 10\10 ציון כללי לאלבום[לא ממוצע]: 8.5, הוא היה הרבה יותר טוב אם היו מעיפים את מה עוללת כי הוא פשוט לא קשור לאווירה הכללית של השיר, וכי אני שונא את קית'
. ~סוף חפירה~ אשמח אם תגיבו