The heart of everthing 4 Me

Jilian

New member
תודה אבל שוב זה העיניין שכל קורא מנתח אחרת עפ

הרגשותיו.

Amir Noy

New member
ב OSH אתה לא מדייק כל כך...

Sanctus Espiritus* (=רוח הקודש) אממ..ורוח הקודש אצל הנוצרים זה לא אלוהים P: בחפירה שאני עכשיו כותב על OSH אז אני אסביר על זה קצת :) בקשר לשאר..אני חושב שבנית סדר אירועים טוב.. ובאמת היה נחמד לקרוא :) אמ..אני די מסכים עם הרוב, וכן, כל אחד רואה ומבין את זה בצורה קצת שונה :)

ZuLi90

New member
וואו... אכן נשמע מעניין.

אהבתי תקטע של הניתוחים המשך כך!!

גם אני חושב שבאמת יש קשר כלשהו בין כל השירים.

חוץ מWHYD שהוא פשוט תקוע וחסר משמעות >_>

../images/Emo11.gifאני אעשה את זה בדרך הכי קצרה

What Have You Done-גרוע Frozen-גרוע Forgiven-משעמם
The Cross-שיר טוב! חבל על ה"אה אה אה אה" Final Destination-נחמד אבל חופר All I Need-נחמד עד גרוע The Howling-נחמד עד טוב
The Heart Of Everything-אני אישית אוהבת והוא שיר טוב! The Truth Beneath The Rose-מדהים!!! Hand Of Sorrow-שיר מדהים!!!! Our Solemn Hour-קטלני!
חבל ששארון בהופעות החיות היא משנה את סגנון השירה שלה במיוחד בקטעים הכי יפים שלה בדיסק כשהיא שרה אותם עם קול רך ויפה היא פשוט הורסת את השיר המסויים לגמרי! היא פאקינג שרה ברוב ההופעה בקול הכבד ההוא שלה וזה מציק! ):

Amir Noy

New member
פרוזן ופורגיבן לא גרועים בכלל../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

WHYD מסכן...תעזבו אותו כבר

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הדירוג.

בעיני אבל THOE וTC היו יכולים להחליף מקומות ביניהם =]

Jilian

New member
תודה ואגב

אתה יכול להוסיף את הניתוח שלי של האלבום למאמרים.

הסיקור שלי לTHOE, חלק 1.

אוקי לפני הסיקור עצמו אני רק אגיד שאני כן אוהב את האלבום הזה, אמנם לטעמי הוא הגרוע ביותר מכל האלבום אבל הוא עדיין אלבום טוב לדעתי[הוא היה אפילו מצויין אם היו מעיפים כמה שירים לא נחוצים >_>].. The Howling טוב, השיר הראשון באלבום. לדעתי השיר הזה ממש מעולה, יש לו לחן מגניב וממכר כזה ם: והקול של שארון נשמע שם טוב לדעתי, למרות שברוב האלבום הקול שלה נשמע יחסית גרוע לשירים בתקופות קודמות, קצת יותר מידי מעובד במחשב. הקליפ של השיר הזה ממש יפה גם, אם כי קצת ממחזר את עצמו P: . עוד דבר שאומר זה שבגלל שהשיר הזה נכתב לאיזה משחק מחשב כושל ויצא לו טריילר דיי מעפן לא מוצא חן בעיניי במיוחד כי זה בהחלט מעיד על התמסחרות מסוימת, אבל לא כזה ביג דיל כמו שהרבה בפורום עושים מזה ><. ציון: 10\9.5 רק בגלל שהוא נכתב למשחק מחשב כושל P: What Have You Done אוקי, את השיר הזה אני פשוט לא סובל
. העניין הוא לא "שיר ממוסחר!!111" ובלהבלהבלה כאלה אלא זה שיש לו לחן בנאלי, משעמם, ליריקה של איזה אימו שהחברה שלו עזבה אותו ונמאס לו לבכות והוא רוצה לנקום בה או משהו וכמובן, הבעיה העיקרית קית' קפוטו שאותו אני לא סובל בכלל, ובמיוחד את היללות שלו באמצע השיר. ווית'ין, מה עוללתם? מה עוללתם עכשיו?
ציון: 10\3.5 כי לא נעים לי לתת לו 0 X_X Frozen אממ.. השיר הזה שיר נחמד למדי, ליריקה חביבה ולחן איטי וקצת משעמם אם לומר את האמת X_X. אבל למרות זה אני עדיין אוהב אותו, שיר חביב כזה. הקליפ שלו ממש מעולה *_*, אחד מהטובים של ווית'ין אבל לא הטוב ביותר כי לדעתי הקליפ של ME הכי מדהים
. ציון: 10\8 Our Solemn Hour איזה שיר
כל כך יפה!!! נורא מזכיר את ג'יליאן מהאלבום הקודם, אבל עדיין ג'יליאן יותר טוב ממנו P-:. בכלאופן, הליריקה מדהימה, הלחן מעולה, אחד השירים הכי טובים באלבום הזה^^. ציון: 10\10 The Heart of Everything וואי, אממ זה שיר נורא מיוחד 0.0, שארון מראה לנו יכולות קוליות שלא שמענו בעבר[אם נתעלם לרגע מהגרסא האקוסטית של אייס קווין] והן דווקא ממש מגניבות, למרות שבפעמים הראשונות ששמעתי את השיר הייתי ממש בשוק. בכללי השיר ממש יפה, בין הטובים באלבום לדעתי, בהחלט מגיע לו להיות שיר הנושא. ציון: 10\9 כי הגראולים שיש אחרי הפזמון ממש חלשים וגרועים ודיי מורידים מהיופי של השיר.

חלק 2.

Hand of Sorrow וואו, אבל ממש וואו. בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר לא ממש הבנתי ממה מתלהבים ממש, למרות שהפזמון שלו נתקע לי בראש אז חרשתי עליו דיי בקטנה, אבל אחרי הרבה שמיעות יחסית התאהבתי
. הליריקה מדהימה כ"כ, הלחן ממש יפה, מעביר צמרמורת בכמה חלקים אפילו. שארון נשמעת מעולה, אני נורא אוהב את קולות הרקע שהיא עושה, כ"כ מדהים
והמקהלה כל כך מדהימה פה גם *_*. ציון: 10\10 The Cross אני מודה, בהתחלה כששמעתי אותו חשבתי לעצמי "WTF?" כי ה"אהאהאה" של שארון נשמעו לי כמו אורגזמה וירטואלית ומטרידה. אחרי הרבה שמיעות של השיר הזה, התאהבתי בו לגמרי, אבל ממש. לדעתי הוא שיר ממש גאוני, הקול של שארון פשוט מדהים, ולדעתי בשיר הזה הקול שלה נשמע הכי טוב מכל השירים באלבום. את ה"אהאהאה" הצלחתי לסבול בהתחלה ועכשיו אני ממש אוהב אותם, הם באמת תורמים לשיר ומייחדים אותו. ציון: 10\10 Final Destination אממ אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד. שיר משעמם, ודיי מעפן. הפתיחה שלו ממש לא מזכירה את ווית'ין.. ציון: 10\5 אפשר היה לוותר על השיר הזה לדעתי, או לפחות לעשות לו לחן נורמלי וקצת יותר מעניין ><. All I Need את השיר הזה לא חיבבתי מההתחלה גם, אבל הקליפ המדהים שלו גרם לי לאהוב אותו מאוד.. בניגוד למה שרובכם חושבים, לדעתי השיר הזה כן מרגש קצת ויש לו לחן נחמד והוא לא דומה לבלדה קיטצ'ית של סלין דיון ><. ציון: 10\ 8 The Truth Beneath the Rose השיר הזה הוא האהוב עליי באלבום. הוא ממש ממש מדהים לדעתי, שארון נשמעת בו מעולה, הלחן שלו מדהים, המקהלה משתלבת נפלא עם הקול של שארון כרגיל, ומקהלת הגברים בסוף השיר פשוט מדהימה ומזכירה את ימי Mother Earth. הליריקה גם יפה ממש, ולדעתי היא אפילו מהווה המשך לThe Promise וכשיהיה לי כוח אז אני אעשה חפירה גם על זה
. ציון: 10\10 שיר מקסים מכל בחינה *_*. Forgiven טוב אז השיר האחרון באלבום הוא שקט, כמו בשאר האלבומים. השיר הזה מרגש מאוד, שארון נשמעת בו מעולה, הפסנתר מדהים, ויש לי גם תווים לזה אבל אין לי מדפסת, כמה מעצבן X_X. אני אוהב את השיר הזה מאוד, למרות שהוא מדכא כזה :{... ציון: 10\10 ציון כללי לאלבום[לא ממוצע]: 8.5, הוא היה הרבה יותר טוב אם היו מעיפים את מה עוללת כי הוא פשוט לא קשור לאווירה הכללית של השיר, וכי אני שונא את קית'
. ~סוף חפירה~ אשמח אם תגיבו

למעלה