The heart of everthing 4 Me

Amir Noy

New member
../images/Emo31.gifהעטיפה של ME הכי יפה!!!../images/Emo99.gif

הפיאה ממש הולמת את שארון
מעבר לזה..שכל הירוק הזה מאגניב..ויוצר אוויר מאוד מיוחדת

אזירפאל

New member
אתם נורמליים? ../images/Emo12.gif

העטיפה של TSF הכי יפה והכי מיוחדת.
אמנם גם של ME מדהימה ומחוברת לאלבום עצמו, אבל אני הכי אוהב את TSF.

מה כזה מיוחד בה?../images/Emo69.gif

אני אוהב אותה, אבל היא הכי פחות יפה מכל העטיפות לדעתי.. העטיפות של THOE ואנטר לעומת זאת

Amir Noy

New member
אממ..אין הכזבה בכלל..

אממ..אני באמת נהנה מהאלבום הזה על כל צצדיו.. אני אדליף מידע..אני עובד על סקירה לOSH, אממ...אני תכננתי לעבוד עליו די הרבה זמן, אחרי חיפושים רבים של מידע, ושל הרקע מאחוריו, וכמובן של הנאום!!!!! (שהוא המובן הטריגר ומה שבעצם עומד מאחורי השיר ומחזק אותו) אממ..תוך כדי ניסיון התחלת הכתיבה של הסקירה, רצו לי מחשבות רבות בראש..שלא עלו קודם.. ובאלבום הזה, פשוט יש בו סדר אירועים, מאוד מיוחד וכמובן רציף כדי להכתב.. כרגע עבדתי יותר על השירים שעד OSH כדי באמת לנסות להכנס לשיר ברוח הנכונה, וכן השירים לפנייו באמת מלמדים עוד דברים עליו.. יש לי כל מיני תאוריות שאני אשאיר למאוחר יותר..אבל באמת אלבום מדהים... כמובן שיש בו מפולת מסויימת בשני שירים...לפי דעתי דווקא בAIN וב FD שבאמת חסר בהם משהו, אך כמובן לא מיותרים. אממ..לדעתי זה אלבום מדהים, ולדעתי לאור הוצאתו..יש להתחיל לנתח אותו ולעלות עליו דעות וביקרות D: מה שעוד לא ראיתי שהתפתח בצורה המונית כ"כ בפורום זה.. אז..אמ..תנסו! אף אחד פה לא יהרוג אתכם על זה... (גם אותי לא הרגו *עדיין* על העפת שירים שלדעת הפורום צריכים לזכות...) נמנ..ציון לאלבום? 8.5/10 לדעתי זה מספק אותו, עמוס בתוכן טוב, יכל להיות יותר טוב אך אלבום מעולה לכל דבר D:

Jilian

New member
ניתחתי את האלבום והגעתי לסיפור מסגרת מעניין

ביותר

Gremshnit

New member
סיפור מסגרת? ../images/Emo2.gif

לא נראה לי שיש סיפור מסגרת, מה גם כל שיר שם נכתב אודות משהו אחר ואם אני לא טועה, Hand of Sorrow נכתב על ספר כלשהו ו-The Truth Beneath The Rose נכתב בהשראת צופן דה וינצ'י, כמובן. אבל יהיה מעניין לראות לאילו מסקנות הגעת

Jilian

New member
ניתוח מהיר

שים לב לסדר הכרונולוגי של השיריםשמרמז על הרבה דברים: TH השיר הראשון שבו מתואר קרב מלחמה ופגיעה. WHYD שיר נורא כועס.. כנראה שקרה משהו.. השיר הקודם מתאר פגיעה והשיר הזה מתאר את הכעס שבא אחריי. frozen- מתחילים להרגיש את הבדידות שאחריי הריב.. רואים שהיא נפגעה מאוד שהיא מסתירה דברים אבל לא מוכנה לוותר OSH- יש 2 מילים שחוזרות על עצמן santus ispirtus (אם ככה כותבים) זה אומר בלטינית אלוהים.. אחרי הריב והכעס היא פונה לאלוהים שיעזור לה.. נמאס לה מהכאב. THOE- גם שיר כועס שאומר שאין טעם לסלוח ואפילו להקריב דבר למען אותו אדם שפגע בה כי הוא לא שווה את זה. HOS- אני חושב שהשיר נכתב על אותו אדם שפגע בה.. מתואר ילד שנולד גדי להרוג( שוב מילה שמופיעה גם ב-TH) כנראה הוא מנסה להסביר שהוא נולד עם מטרה שהיא לפגוע או להרוג. TC- זה השיר שממש מספר את כל מה שקרה קודם ממש מתאר אירוע אחרי אירוע ולמרות שמו הוא לא פונה לדת.. השיר מספר אותו אדם שפגע בה התחמק והסתיר את שקריו שצצו לאור למרות הכל ובנוסף לכך לא התייחס לבת זוגתו התחמק ועוד... FD- שיר שעוסק בעצם בעתיד לאן הם הולכים לפנות בעתיד.. ושאין טעם להתחמק ממנו כי הוא יחכה בכל מקום ובכל פינה. AIN- שיר שעוסק ככל הנראה בכך שבן זוגה עזב אותה כי היא רצתה יותר מידי ממנו.. והיא מבקשת ממנו שלא יאכזב אותה למרות בקשותיה. TTBTR- שיר שעוסק בכך שצריכים לשים את כל הקלפים על השולחן.. לספר סוף סוף את האמת ולמצוא אותה קודם כל בפנים אפילו אם נמצאת במקום החשוך ביותר. forgiven- שיר הסיום שאומר במילה אחת שהכל נסלח.. למרות הפגיעה הקשה למרות מעשיו הפוגעים היא סולחת לו.

indistrica

New member
אני לא מסכים...

לדעתי אין פה ממש סיפור מסגרת שמתפתח משיר לשיר או לסדר כרונולוגי כל כך... אבל בהחלט יש פה נושא מרכזי והוא כל מיני מצבים בחיים ואיך אנחנו מתמודדים איתם...או מה יותר חשוב לנו. לא צריך לקחת כמבון מאליו שבכל השירים מדובר על מערכת יחסים בין גבר לאישה, אבל אפשר לראות שהשירים באמת מדברים על כל מיני סיטואציות בחיים, שקרו, קורות, או יקרו, וזה מה שמאחד את כל השירים.

Jilian

New member
טוב זה הניתוח שלי ככה אני מרגיש כשאני שומע

את השיר

Gremshnit

New member
כל הכבוד :)

לא מסכים עם הכל, כי באמת יש שירים שלאו דווקא דנים על מערכת יחסים,כמו OSH, שמדבר על האומה כולה ואיך אנחנו לא למדים מטעויות העבר, במיוחד בכל הקשור למלחמות ו-TH בכלל מדבר על יצורים בשם Howler מספלבורן, אז לא נראה לי שזה מעין פתיח לסיפור ארוך XD אבל אשמח לקרוא את הפרשנות כולה כשתפרסם

למעלה