אממ..אין הכזבה בכלל..
אממ..אני באמת נהנה מהאלבום הזה על כל צצדיו.. אני אדליף מידע..אני עובד על סקירה לOSH, אממ...אני תכננתי לעבוד עליו די הרבה זמן, אחרי חיפושים רבים של מידע, ושל הרקע מאחוריו, וכמובן של הנאום!!!!! (שהוא המובן הטריגר ומה שבעצם עומד מאחורי השיר ומחזק אותו) אממ..תוך כדי ניסיון התחלת הכתיבה של הסקירה, רצו לי מחשבות רבות בראש..שלא עלו קודם.. ובאלבום הזה, פשוט יש בו סדר אירועים, מאוד מיוחד וכמובן רציף כדי להכתב.. כרגע עבדתי יותר על השירים שעד OSH כדי באמת לנסות להכנס לשיר ברוח הנכונה, וכן השירים לפנייו באמת מלמדים עוד דברים עליו.. יש לי כל מיני תאוריות שאני אשאיר למאוחר יותר..אבל באמת אלבום מדהים... כמובן שיש בו מפולת מסויימת בשני שירים...לפי דעתי דווקא בAIN וב FD שבאמת חסר בהם משהו, אך כמובן לא מיותרים. אממ..לדעתי זה אלבום מדהים, ולדעתי לאור הוצאתו..יש להתחיל לנתח אותו ולעלות עליו דעות וביקרות D: מה שעוד לא ראיתי שהתפתח בצורה המונית כ"כ בפורום זה.. אז..אמ..תנסו! אף אחד פה לא יהרוג אתכם על זה... (גם אותי לא הרגו *עדיין* על העפת שירים שלדעת הפורום צריכים לזכות...) נמנ..ציון לאלבום? 8.5/10 לדעתי זה מספק אותו, עמוס בתוכן טוב, יכל להיות יותר טוב אך אלבום מעולה לכל דבר D: