תמיד רציתי לסקר את THOE!
** אזהרה, הודעה חופרת ברמות ** ובכן, הרבה זמן רציתי להביע את דעתי על האלבום, וזו הזדמנות מצויינת. יש לי דיעה מאוד מגוונת על האלבום, מתקופה לתקופה הדיעה השתנתה, אבל עכשיו אני יכול להגיד שהיא חיובית למדי. נתחיל עם החיצוניות: האלבום מעוצב
מדהים! מהתמונה, לחוברת, הפונט ועד התמונות. ווית'ין השתפרו מאוד בכל הקשור לעיצוב, לא עוד רקע כחול כהה עם עיגול אומלל וכמה שיערות אף של בובובו. אני גם קיבלתי את גירסת הדיגיפאק מגרמניה, ואני ממש אוהב דיגיפאק, אז עוד בונוס
אומנם לא קשור למוזיקה, אבל אני חייב לציין ששרון נראית בכל התקופה הזאת יוצאת מגדר הרגיל. היא פשוט מהממת!
טוב, ובכן, נעזור את העובדות הזוטרות ונעבור למוזיקליות: משמיעה ראשונה התאכזבתי נורא מהאלבום, היו שירים ממש בודדים שעוד הדליקו בי להבה קטנטנה, אבל מכל השאר התאכזבתי ממש. לאחר האזנה ועוד האזנה, מצאתי את היופי בשירים והבנתי שהאלבום הזה הוא בעצם מצויין. נכון, יש פה ושם שירים שדי (הרבה) מורידים מהרמה של האלבום, אבל בסך הכל זה אלבום נפלא למדי. שרון נשמעת טוב יותר מבעבר בעיניי, יש מתינות ושוויון בין התזמורת והמקהלה ללהקה עצמה וכל ההפקה עצמה מעוררת יראה. אני מניח שהסיבה שאין לאלבום הזה הרבה אוהדים היא בשל העובדה שזה אלבום נורא מגוון. למה אני מתכוון? ב-The Silent Force, למשל, יש איזה סממן מסויים שחוזר על עצמו בכל שיר. במובן מסויים כל השירים דומים אחד לשני כך או אחרת, מוזיקלית ולירית. אני אישית התאהבתי ב"סממן"הזה, אז TSF הנו אלבום מדהים בעיניי. ב-Mother Earth אומנם גם יש גיוון, אבל יש התעסקות חוזרת בפנטסיה ואהבה שנגדעה בדרך מסויימת והאלבום הזה כבד יותר ו"גותי" יותר מהאלבומים האחרים, מה שאני מניח מזכיר לקהל המעריצים הוותיק את תקופת Enter ו-The Dance (לא שמעתי את כולם, לכן לא אתן את דעתי עליהם, אבל ממה ששמעתי הם *ממש* כבדים בהשוואה לאחרים). אני לא חושב שווית'ין טמפטיישן הדרדרו, להפך- אני חושב שהם רק משתפרים מאלבום לאלבום, ומה שעוד יותר מדהים אותי, זה שכל אלבום הם מחדשים ומנסים דברים חדשים. תגידו מה שתגידו, אין שום אלבום שמזכיר אלבום אחר ולכל אלבום יש את האופי שלו. אני חושב שצריך להריע לווית'ין טמפטיישן שהם לא ממחזרים את המוזיקה שלהם (מה שקורה לדי הרבה להקות). אני מודה, יכול להיות שפה ושם ווית'ין נתפסים בעיניי המעריצים כמתמסחרים, אבל זה לא נכון בכלל. נראה לי שכל תהליך ההצלחה שלהם נראה חריג בעיניי רבים, אותם שהיו רגילים להאזין ללהקה שהצליחה בעיקר בבנלוקס וכמה מדינות אחרות באירופה, אבל לא יותר מזה. אנחנו דווקא צריכים לשמוח על ההצלחה שלהם! ווית'ין רחוקים מלהיות להקת פופ, וגם אם אנשים יתעקשו לכנות שירים מסויימים שלהם כפופ, אז הרי לכם את הפופ הכי איכותי שקיים בשוק. טוב, והנה סיקור קצר על כל שיר ושיר: