The heart of everthing 4 Me

Amir Noy

New member
בכלל לא..

אני לא רואה את ווית'ין עושים משהו ממוסחר.. אם אתה מדבר על כניסת הקליפים שלהם לMTV, אז זה משהו אחר לגמרי, זה כבר עיניין של חשיפה לתקשורת. לגבי MCR, הם הולכים ומופיעים בקמפיינים, וכל קו האופנה שהם פתחו באתר שלהם וזה.. זה התמסחרות.. לא ראיתי את ווית'ין עושים דבר זה.. אתה אומר שהם התמסחרות..תן דוגמאות למה אתה בדיוק קורא "התמסחרות"... אני באמת לא מוצא סיבה כדי לראות אותם ממוסחרים :)

TheImpactBoy

New member
אין כוח וזמן לדבר על זה,

אבל לומר שהם לא התמסחרו? כאילו אתה חיי בבועה. טוב חלאס.

Liquid Dreams

New member
אתה בערך היחיד שחי בבועה פה

אתה ועוד כמה שכל מה שיש להם להגיד זה שווית'ין התמסחרו. אם תעצור לרגע ותחשוב על מה זה התמסחרות באמת, אתה תראה שווית'ין לא התמסחרו בכלל.

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

שמע, אתה רוצה לראות התמסחרות, לך תראה להקות כמו MCR, Fall Out Boy אלו להקות שכרגע שולטות במיינסטרים והמתסחרות זה פשוט הפרוייקטים שהם עושים יחד עם חברות ענק בשביל בפרסום שלהן. כל ההופעות למען רווחים של חברה, בכללי מוציאים אלבום רק בשביל שיקנו אותו, כי אפילו אני שמעתי את האלבום החדש של MCR, ואת הקודם לו, ואומר מה שעכשיו זה התמסחרות, כל פתיחת הקו אופנה שלהם, כל האתרים שמפרסמים הופעות שלהם ואת השירים שלהם, והירידה ברמת הכתיבה והחוסר חידוש לבחן בין השירים...זה אחד הדברים שניתן לראות מהתמסחרות. ווית'ין לא התמסחרו, רק הולכים ומשנים עם הזמן, כמו שכל להקה טובה עושה.

כולה הייתה פרסומת לאלבום שלהם

באיזה אתר של מקדונלדס בשפה לא מזוהה.. זה לא שהם צילמו פרסומת ששרון מורחת על עצמה המבורגר

ZuLi90

New member
"כולה פרסומת" = התמסחרות!!

בנוסף בואו ולא נשכח את גרסת TH לקהל האמריקני במיוחד... :\

יואו תפסיק כבר להיות כל כך קיצוני ולנסות

להוכיח כל שנייה וחצי שוויט'ין הם הגרסה המורחבת של בריטני ספירס. לא זכור לי שמישהו התלונן על זה שנייטוויש ניסו להיבחר לאירוויזיון, זה לא מיסחור
כשיש פרסומת שמודיעה שהאלבום שלהם עומד לצאת, זה לא מסחור לדעתי. אם היו מוכרים במקדונלדס חולצות שלהם, זה מסחור. אתם כל כך סגורים על זה שוויט'ין התמסחרו שאתם מנסים למצוא הוכחות לזה בכל דבר הכי שטותי

To The Edge

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת שהטענות לגבי המסחור שלהם

קצת מאולצות

ZuLi90

New member
ברור שיש דרגות של מיסחור..

לא אמרתי שוויטין נמצאת במעלה הסולם של המיסחור אבל היא בטוח לא במורד הסולם ><

"בטוח לא במורד הסולם"?!

סעמק, הם לא ממוסחרים! דיי >< רוצים להקות ממוסחרות? תסתכלו על טוקיו מוטל וכד'!!! הם ממוסחרים! דיי לומר שווית'ין ממוסחרים ולומר שהם פופ, זה כ"כ לא נכון ומעצבן!!$@!%!@%!@% X____X

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אזירפאל

New member
../images/Emo26.gif תגובה מרוכזת לסאגת ההתמסחרות ../images/Emo3.gif

גם לדעתי ווית'ין התמסחרו. אמנם לא ברמות על אבל יש מן המסחור. ונכון, יש באלבום החדש שירים לא ממש ממוסחרים (TC, TTBTR, THOE) אבל מצד שני יש כאלה שיותר מדי ממוסחרים (WHYD, פרוזן, FD, AIN). אז כן, הם אמנם לא מוכרים חולצות שלהם או משהו כזה, אבל הם כן כתבו שירים קליטים וסתמיים בצורה מחליאה ופרסמו יחד עם האלבום, ואפילו ב-opendisc, משחק מחשב (נראה לי שזה איזשהו שת"פ בין ווית'ין לספלבורן, כי יש גם קישור באתר שלהם), ולא משנה כמה שירים לא ממוסחרים יש באלבום הזה, יש מספיק אחרים שממעיטים מערכם וזועקים (תנשמו עמוק) מסחור.

תגובה לתגובה לסאגה../images/Emo3.gif

רק TC TTBTR ו-THOE? מה עם HOS, OSH, TH, פורגיבן? מצטער, אבל אלה פשוט לא שירים ממוסחרים
(אני גם לא חושב ש-FD כזה ממוסחר בכלל, הוא סתם מעאפן.) והם הרוב המוחץ באלבום. ואז מה אם הם כתבו מוזיקה למשחק מחשב? איפה המסחור פה?
זה לא שהמשחק נועד לפרסם אותם, ההפך, הם שם בשביל לפרסם את המשחק
אפיקה גם כתבו מוזיקה לסרט, אני לא רואה שום הבדל
. אתה פשוט נטפל כל כך חזק ל-2-3 שירים מתוך אלבום שלם ולפיהם קובע שוויט'ין התמסחרו. צריך להסתכל על האלבום כשלם (!), ו-THOE הרבה פחות ממוסחר מ-TSF (ואני מת על TSF), ומצטער על האמירה הבאה כל שונאי THOE, לא רחוק מ-ME בכלל

אהבתי את הסיקור שלך.

אמנם לא התחברתי עם הכל, כי את AIN אני בהחלט מחבב, ואת WHYD אני ממש מתעב. TC זה באמת שיר פשוט מדהים, אחד מהטובים באלבום. העיצוב של האלבום עצמו באמת מדהים
, נורא אהבתי את הספרון
וגם העטיפה מדהימה[למרות שעדיין העטיפה של אנטר הכי יפה לדעתי
].

למעלה