watch this

יוסיא

New member
מדליק לגמרי....

זה רק מראה לנו באמת מיהם הלוחמים הטובים והטבעיים ביותר שיש

Nihau

New member
bobcat, not tiger

and i much prefer watching the mongoos vs cobra far quicker and far deadlier on both sides. also the cat did not eat the snake for its potential poison, not out of "superiority"​

ננדין

New member
מה זה??? זה לא פייר!!!

החתול התקיף את הנחש כאשר הוא על הקרקע!!! איזה מנייאק! הוא אפילו לא נתן לו הזדמנות לעמוד. חוץ מזה החתול התחיל!!! איזה ערס...

מדהים../images/Emo2.gif

דרך אגב אני מחפשת לקנות נחש...או איגואנה,כך שאם מישהו יודע או מכיר,אשמח לקבל מידע
נועה

ננדין

New member
בקנין ערים בכפ"ס

יש חנות חיות מדהימה בקומה השלישית, אנחנו קנינו שם לפני כחודש וחצי איגואנה יפיפיה שעונה לשם I.G

Nihau

New member
נחש עדיף על איגואנה לדעתי

אבל שניהם חיות שאי אפשר לקרוא להן "מבויתות" ודרישות הטיפול בהן גבוהות- אקוואריום מיוחד, אוכל בעייתי, רגישות גבוהה. תבדקי, תחקרי, תבררי ותחשבי טוב טוב אם את יכולה לעמוד בהתחייבות וקחי בחשבון אורך חיים- הרי לא תנטשי אותם באמצע החיים ולטבע אסור לשחרר אותם. שמעתי על כמה אנשים שקיבלו בירושה תוכים צבעוניים גדולים (ארא) כי הם יכולים להגיע עד גיל 70...

Tonjin

New member
כנראה שגם לדעתי, אם כי זה אישי בלבד

בכל מקרה, במידה ומדובר בנחש גדול ובמידה ויש ילדים קטנים בבית כדאי בכל זאת לחשוב לכיוון של האיגואנה..

matm

New member
עשי מעשה טוב

פני לאגודות בעלי החיים השונות המוני חיות ננטשו בפינוי מעזה והגדה כולל סוסים, תרנגולות, חיות בית וכולם מחכים לאימוץ אני בטוח שתמצאי גם נחש\ איגואנה במלאי

ננדין

New member
היא גם נובחת ../images/Emo8.gif

קנינו אותה לחבר שלי ליום הולדת, אבל היא ברחה...

תנקס לכולם../images/Emo24.gif

ננדין תודה,אני אלך לראות את החנות,ניהאו-ביררתי לגבי האוכל (עכבר פעם בשבועיים) ואקווריום מיוחד וכו...לגבי תוכים,זו בעיה עם ילדים,לתוכים יש מחלות מסויימות שהן לא טובות לילדים עם בעיות נשימה והקטנצ'יק שלי אסמטי,כך שזה יורד מהפרק. היו לי בעבר 2 איגואנות גדולות,אולם המקרה היה שונה,והן מתו מבעיות מעיים די מהר. טונג'ין לגבי נחש,יש לנו זוג חברים עם נחש בבית,ילדיי הקטנים מחזיקים אותו,מסתובבים איתו,הרגלתי אותם לחבב זוחלים,בכל מקרה אם תשמעו על איזה נחש חביב שמחפש בית..אני כאן

Tonjin

New member
האמת

אישית אני מעדיף בהרבה לגדל נחש על ילדים, אבל זה רק אני.. בכל מקרה, כשמדובר בנחשים גדולים ועל אחת כמה וכמה ממשפחת החנקים (שהם הנחשים שמקובל לגדל כחיות-מחמד) ובעיקר בכאלו שלא נולדו בשבי (שווה לברר, לחנות רצינית אמור להיות רישום אמין וזה משנה מאד) לא מומלץ בכלל להשאיר אותם לבד עם הילדים, אפילו לו לדקה שתיים כשאת בחדר השני.. זה מניסיון של כאלו שגדלו את שניהם (גם נחשים וגם ילדים), חלקם מגדלי זוחלים מנוסים.. נ.ב הנחש האחרון שלי (בואה קונסטריקטור אדום זנב, 2.3 מטר) נשאר בארצות-הברית לפני כמה שנים, כך שבינתיים איני יכול לעזור לך..

לא יודע על חביבות,אבל

אומרים עלי שאני נחש לא קטן
אמנם לא נחש אבל גם זוחל על הגחון.

idan9871

New member
חבל

שאתם לא יודעים לתת את החופש לחיות פראיות אלו ... אתם לא עושים את זה מתוך מודעות לעניין אני בטוח (או מקווה), אבל חשבתם בעצם למה אתם תורמים בכך שאתם קונים חיות אלו ? לתעשיה שלמה שעוסקת בלקיחת החופש של חיות אלו , שאין כל קשר בינן לבין חיי הבית (יותר מדויק חיי הכלוב) והבאתן לבני אדם כדי שייהנו מהן (בשביל הילדים , אתם יודעים) . במיוחד קשה לי לתפוס איך אדם שמחזיק תוכי בבית לא רואה עד כמה העניין צורם וכואב , חיה שכל טיבעה הוא החופש והמרחב של לעוף , חיה את כל חייה בכלוב (וזה לא משנה אם היא משוחררת בבית אפילו) והכל רק בשביל שיהיה לנו , בני האדם , שעשוע נחמד . איזה יופי זה לראות רק צד אחד של הדברים !!! (כל כך קל)

למעלה