../images/Emo13.gif
האמן לי שהוא לא מבלבל אותי עם עובדות , בתור אחד שמתעניין בעניינים סביבתיים אני לא נתקל פה בשום דבר חדש . אסכם בכך : 1) מראש כל גישת החשיבה רבת הידע עליה מדבר Nihau מתבססת על פתרונות מוכרים , הוא אינו מעלה בדעתו שייתכנו פתרונות אחרים לבעיות עליהם הוא מדבר. 2) לא לכל בעיה יש פתרון אינסטנט , הצייד הוא פתרון אינסטנט לכאורה אלא אם בוחרים לא להשתמש בו ואז מחוייבים למצוא פתרונות יותר יצירתיים , ויותר הומניים . אולי לאחר שהשכיל ולמד לתוארו המרשים , יוכל הוא בעצמו לחשוב על פתרונות שבאים מאהבת בעלי החיים ולא פתרונות שאנו בני האדם פשוט רגילים להשתמש בהם למרות המחיר המוסרי. 3) ממש קצתי בדיון הזה שמראש גלש הרבה מעבר לעניין הכל כך פשוט שדיברתי עליו מלחתחילה , ולכן איני מתכוון להמשיך להגיב יותר בנושא. מלחתחילה לא באתי להתווכח פה עם אף אחד על נושאים אקולוגיים ולנסות להפגין את היידע הרב שלי בנושא כמו אחרים , אני רק יכול להמליץ לnihau ןדומיו לנסות קצת יותר להצטנע בהיקף ידיעותיהם ולהבין עד כמה בעצם אנו לא יודעים ועד כמה הידע שלנו אינו שלם , בסופו של דבר אנו רק בני אדם , לא אלוהים ... חלקחם יגידו : "תראו , לא היה לו מה לומר עוד" וכו , זה בסופו של דבר יבוא בדיוק מאותו מקום שהביא אתכם מלחתחילה להתווכח עם כל מילה שרשמתי , וזכותכם להניח מה שתירצו , אז אל כך אומר : "שיבושם לכם , שיהיה לכם רק טוב" ... בברכה