watch this

נדב פ1

New member
../images/Emo13.gif

בנוגע לטענותיך - אתה לא מכיר אותי , אתה לא יודע מי אני , אני רק יכול לאמר לך שהעובדה שאדם כלשהו צמחוני לא אומרת שהוא כדבריך " עבד " , ומה שבטוח כבודו שאני האחרון שיסכים עם מוסר העבדים היודו-נוצרי של הצלוב . קח בחשבון שגם אנטי-תיזה לנצרות עשויה לדגול בצמחונות. לא אמרתי שהחיות שוות לאדם - אנחנו חזקים יותר , אינטליגנטים יותר ובעלי הבנה ויכולות רבות יותר לאין שיעור - אל תכניס לי מילים לפה . על אף זאת , אני רואה בחומרה פגיעה בחיות למטרות עינוג החיך . כוח הוא מטרה חשובה מאוד כבודו , אלא שכנראה אתה לא מסוגל להבין סתירה פשוטה באדם - לא תואם אי אלו קווים קלאסים שאילפו אותך לאתר . אתה כנראה מאוד דיכוטומי אם אתה חושב שהעובדה שאני צמחוני אומרת משהו על מי שאני מעבר לכך , אז או שתקשיב או שתעוף לי לעזאזל מהעיניים . ובנוגע לציטוט - אני רואה את קראולי כבוגד ארור , באותו האופן ואני רואה את Lavey כבוגד ארור , והאובססיה הסמוייה שלך לניטשה ניכרת לעין וכמדומני אני כבר מכיר אותך אישית וכבר יצא לנו לשוחח . קח בחשבון שאתה יודע עליי שאני צמחוני , וזה כל מה שאתה יודע - להשליך מכאן והלאה זה טמטום . אם היית בקיא ב LHP כפי שאתה מתיימר להיות , ככל הנראה לא היית פולט גיבובי שטויות כאלו . ראה הוזהרת - אל תתעסק איתי . אתה משחק באש ואני לא אעבור בשתיקה על הודעות בעלות תוכן אלים נ.ב - אתה לא מכיר אותי וכתיבתך על חיי המין שלי רק מעידים על כך . זה לא עסק שלך ואני מציע לך להפתח למעבר לניטשה עם מיסטיפיקציה מסולפת של ה Golden Dawn הבוגדים . שלום ולא להתראות .

Lapu Lapu

New member
נדב החמוד, רק אל תכעס עלי../images/Emo151.gif

תחליט, או שאתה מכיר אותי אישית ויצא לנו לשוחח, או שלא (ואתה לא, תאמין לי, לא היית שוכח ארוע כזה. ממש לא). אל תטען שנפגשנו ושוחחנו, ובאותה נשימה שאני לא מכיר אותך, זו סתירה (אלא אם פגשת אותי, שוחחת איתי, תהית על קנקני, ואני, אוויל שכמותי (טוב, אני אוכל בשר), לא הצלחתי לעשות את אותו הדבר. הערכה עצמית מופרזת כבר אמרתי?). אני לא מכיר אותך, ומוטב לשנינו ככה. בקשר למשחק באש - אני, בניגוד אליך, לא מזהיר ולא מאיים. עמדותייך הילדותיות/בוסריות/לא מלומדות, לא מעניינות אותי כקליפת השום. מה שהכי גרוע? הן שבלוניות וצפויות ("מיין קאמפף". סחתיין. מזל שאתה לא דמגוג מהסוג הקטן והעלוב ביותר). אתה בטח חושב שאתה מחזיק בעמדות כל כך מיוחדות ויוצאות דופן - אתה לא. אתה פשוט משעמם, צפוי, בנאלי וחד-ממדי. ובקשר להיותי בעל "אובססיה סמויה" לניטשה? זה שבחרתי להתייחס לניטשה, נובע מהסיבה המאוד פשוטה שאתה אוחז בכל מיני עמדות נאו-ניטשיאניות/מיסטיות מטופשות (כן קרואלי, לא קראולי, Golden Dawn הבוגדים, או הלא בוגדים - פיהוק מטופש אחד גדול. לך תעמוד ביער עם גלימה לבנה, תמלמל לחשי כישוף ותעזוב אותנו בשקט). אין לי שום אובססיה לניטשה, ואם אתה דווקא רוצה לדעת, אני ממש לא מעריך אותו. יש פילוסופים רבים הרבה יותר חשובים בעיני. אתה ממש לא מכיר אותי ואת עמדותי. והאמת? במקרה שלך פילוסופיה בכלל לא רלוונטית. אם כבר פסיכולוגיה, ויותר סביר שפסיכיאטריה - כמה פרוזקים וואליומים ואתה תרגיש הרבה יותר טוב, ואני לא אפחד יותר להסתובב ברחוב אחרי שעות החשיכה (טוב, שיחקתי איתך באש, לא?). זה שאני לא מכיר אותך אישית? זה בסדר, אתה כל כך שבלוני ובנאלי שרק מלקרוא את מה שאתה מקיא על הדף, אפשר להבין מי אתה - ילד מתוסכל ואלים שלא יודע מה לעשות עם כל הזעם והאלימות שלו (ושוב אני מציע לך - תזיין, זה יעשה לך טוב). כנראה שאומנות לחימה לא עזרה לך לפרוק קצת אגרסיות. חבל. אם אתה לא מתכוון לעבור בשתיקה על הודעות אלימות, למה שלא תעשה בדק בית לפני שאתה מאיים עלי? אתה, ללא ספק, אחד האנשים היותר דוגמטיים, אלימים מילולית (וגם לגבי פיזית אתה דואג לפזר איומים), חסרי סובלנות, ובעלי תרבות דיון של בסטיונר, בהמי ואלים במיוחד בשוק. זה שבחרתי לתקוף אותך זה אך ורק בגלל כל אותן סיבות. מעניין שאף אחד לא נחלץ להגנתך. כנראה שיש עוד שותף או שניים לדעותי. אתה ממש לא חייב לטרוח ולהגיב. אני מבטיח לך שמעכשיו ואילך אני אתעלם מהלהג המשמים והילדותי שלך. תתבגר. לא להתראות. נ.ב. סתם עצה ידידותית. אף פעם, אבל אף פעם, אל תאיים על מישהו שאתה לא מכיר. זו לא מדיניות נבונה.

נדב פ1

New member
מעניין מאוד -

"כנראה שאותם מאמינים לא היו שותפים לעמדות שלך וקרוב לוודאי גם שהם היו מקריבים אותך בשמחה לדגון או לתות-אמון- אבל אתה מה אכפת לך, עבד הוא עבד הוא עבד, ועבדים מרגישים הכי טוב בעולם כשהם קורבנות. תחשוב באיזה פיק מוסרי אתה תהיה - כפות על המזבח, שניה לפני שהמאכלת תשסף את גרונך. גן עדן לכל עבד! " - משעשע שאתה כותב הודעה כזו ועוד טוען שאני אלים . יקירי , אין פסול בשפה קולחת - אבל אני לפחות לא פסיכופט חסר תועלת ופחדן מאחורי שם משתמש בדוי כמוך - אידיוט שלמד קצת רטוריקה וכבר מפגיז אותי בהודעות מופרעות על כל הראש . תרצה - תזדהה . לא תרצה - אל תזדהה . מה שבטוח - אני מפסיק את השיחה איתך , לא חסרים פסיכופטים-אלימים כמוך שמסתובבים באנונימיות ברשת , אין לי עניין בך וברטוריקה הממוחזרת שלך . נ.ב - לא איימתי עליך ובניגוד למופרע כמוך , אני לא אדם אלים כלל וכלל . כנראה קשה לאנשים להבין שאדם יכול להיות אסרטיבי אבל לא להיות אלים בעצמו . אבל , אני דורש ממך מכל וכל לא לכתוב לי יותר הודעות מופרעות כאלו על דגון, כמדומני באתרים כמו Ynet לא היו מקבלים שטויות כאלו .

../images/Emo10.gifנדב

אני מבינה את הרצון העז שלך להביע עמדה נחרצת. אני גם מנסה להבין מאיפה היא נובעת. אבל! העמדה שנקטת הינה חד צדדית באופן משווע,ההשוואה שלך מזעזעת,לא מכובדת,ומעליבה... עם כל הלא מוסרי,לא חוקי,ולא נכון שיש במדינה שלנו - היא עדיין המדינה שלנו,והאמת? לחנך אותך אני לא יכולה,וגם לא לשנות אותך,זה לא תפקידי או תפקיד של משהוא אחר,פשוט כ"כ עצוב לי שהצלחת לרשום כזה דבר... פשוט עצוב

נדב

בפעם האחרונה שראיתי אותך,אני לא חושבת שהגעת לאימון משוויץ נכון? כן..המדינה שלנו

nage

New member
לא שלך? אתה מוזמן להסתלק...

אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח.

נדב פ1

New member
תודה נאגה .../images/Emo13.gif

תן לי אזרחות אירופאית ואני בשמחה מסתלק מפה ידידי .

Nihau

New member
תקנה אחת, עכשיו זה אופנתי

ברר עם הוריך והורי הוריך מאיזו ארץ אירופאית הם הגיעו ובקש מאותב ארץ אזרחות. הליך קל וידידותי למשתמש... אם כי אולי לא כל כך ידידותי לחשבון הבנק של אותו משתמש... עסק יקר למדי. בהצלחה.

nage

New member
אני צריך גם לעזור לך עם זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תדאג לעצמך לאזרחות אירופאית
זה לא כ"כ קשה
באוסטרליה או ניו-זילנד זה בכלל קל מאוד.

nage

New member
איזה צבא יקח אותו?

אין צבא שבעולם שיעמור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

Lapu Lapu

New member
נדב פ1 יקירי../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

לגבי האינטיליגנציה שלך אני לא מתכוון להכנס לוויכוח, למרות שאני נוטה להסכים איתך - אתה באמת לא כל כך אינטלגנטי כמו שנדמה לך. לגבי מוסר - אנא אל תכפה עלי את התפיסות המעוותות שלך, שגורסות שיוויון מלא בין אדם לחיה (אם אתה מעדיף למות במקום תרנגולת, בוודאי יהיה מי שישמח לעזור לך לממש את מבוקשך). צמחונות אינה מדד למוסריות, אבל עזוב, ייתכן ואין לי סיבה להתכתב עמך (איזה קל זה להיות פאסיב-אגרסיב, נכון? אתה אלוף בזה) מאחר ואני אוכל בשר, מה שמנביע, לשיטתך, ערלות אוזניים וקרוב לוודאי גם קהות חושים וטמטום. ובכלל, "מוסר" העבדים היודאו-כריסטיאני שלך מעורר בי גועל. מי שחושב שאין הבדל בינו לבין חיה, הוא אכן חיה (במובן הנחות של המילה). מי שמעדיף שיגרמו לו לו סבל מאשר לגרום סבל, הוא עבד. אם אתה עבד - לבריאות שיהיה לך. אני אדון. אני מעדיף לגרום סבל מאשר שיגרמו לי אותו. ואני תמיד אעדיף בני אדם על פני חיות. מי שמעדיף חיות על פני אנשים עובר לצד של העבדים וככזה מחוסר זכויות מוסריות ובכלל, זכויות מוסריות - הוענקו ע"י מי? אלוהים? או אתה החלטת מי ומה מוסרי? אני טוען שכל קשר בין ההתנהגות שלך למוסר הוא מקרי בהחלט. אתה יכול לנפנף בפסאודו-שמאלנות הפאתטית שלך עד מחר ("צה"ל רוצח ילדות פלסטינאיות". הבנתי. ואף פלסטינאי מעולם לא רצח ילדה יהודיה). אל תבין אותי לא נכון אני אכן חושב שהם מדוכאים אבל אני גם חושב שמי שמתאבד והורג חפים מפשע הוא חלאת אדם וטינופת ואם יש עולם הבא אני מקווה שלא יהיה לו חלק בו. מי שאוכל בשר עושה זאת מתוך בחירה ואף יכול להיות אדם מוסרי תאמין או לא. ברור לי שאם אתה היית זה שקובע את החוקים אני ויתר מרעיי הקרניבורים היינו מוצאים להורג ללא הינד עפעף (כי אנחנו לא תואמים את התפיסה הילדותית שלך לגבי "מוסר"). ולסיכום? אתה נשמע לי נורא כועס, למה שלא תשתה איזה דרינק? תעשן איזה ג'ויינט (אף חיה לא מתה בתהליך) ותמצא לך איזו בחורה נחמדה, תפרוק עליה את כל האגרסיות שלך ותראה איך העולם נראה הרבה יותר טוב והחיים נראים יפים. (עכשיו תתחיל להתנפח ולענות לי תשובות כמו:" העובדה שעדיין לא קיימתי יחסי מין, אינה רלוונטית לדיון מוסרי. אז זהו, שהיא מאוד רלוונטית. תזיין ותראה.

idan9871

New member
ל Nihau ו Tonjin

אני לא מנסה לארגן שום חרם , בסה"ב מנסה קצת לעורר מודעות היכן שיוצא ... ואני לא מיליטנט , כמו מן הסתם רוב אוהבי הטבע (והאדם בתוכו) , הבסיס של תפיסתי ותחושותי בנושא הוא אהבה וכבוד לטבע ולחי. לקחת נחש מהטבע ולשים אותו בבית - זה לא כבוד ולא אהבה לטבע. אם על זה אתם רוצים להגיב בכל המידע הרב והמדהים שצברתם , אז עיזבו , עצם רצונכם להגיב על כזה דבר פשוט ובסיסי מעיד עד כמה אתם רחוקים ממני , עד כמה אתם מקובעים ועד כמה נתתם להגיון האנושי המעוות להשתלט עליכם. אותו הגיון שמאפשר לנו לחיות בתחושה טובה עם עצמנו גם כשאנו פועלים באופן ישיר נגד הטבע. גם אני וגם אתם עושים זאת , אך אתם אפילו לא מצליחים לראות את זה. עד כדי כך שאתם אפילו לא יכולים למצוא טעם נפגם בקניית חיות לצורף שעשוע ביתי (אפילו לא דיברתי על צרכים אחרים , ואין ברצוני לעשות כן , אך צרכי שעשוע זה אומר מראש שמדובר במשהו שאפילו אתם יכולים לוותר עליו ...) במקום לקנות איגואנה , נחש או תוכי , לכו לצער בעלי חיים ואמצו לכם כלב , חיה שכבר באמת חיה ביחד עם האדם ותלויה בו , זה יהיה מעשה חיובי ... מקווה בשבילכם שתלמדו לתת קצת יותר כבוד לטבע (ולעצמכם) , בסופו של דבר זה רק ייטיב איתכם אני יכול לראות איך תבינו זאת כהתנשאות , אך זו לא , אך זכותכם לראות זאת כך ... יום טוב

לא נעים עידן9871

כשקל מאוד לשלוף כאלו מילים קיצוניות זה קצת מדאיג, אני מקווה שכשאחיך הקטן רוצה לשחק כדורגל במקום לצאת לטבע אתה לא טוען ש"ההגיון האנושי המעוות" השתלט עליו, אם שהוא לא מצליח "לראות את האמת" שאתה רואה בכזו בהירות. צ'ירס

Nihau

New member
לקרוא את מה שכתבתי עוזר להבנה

לי יש 3 חתולים בביתי, רעל וריסוס לא נכנס אלי לבית- הם כבר מטפלים בכל המזיקים הקטנים- מעכברים תועים דרך ג'וקים לא רצויים ועד לעקרב השחור המזדמן. כל החתולים הללו חופשיים לחלוטין לבוא ולצאת כאוות נפשם והם בוחרים מרצונם החופשי להשאר בסביבתי הקרובה והמפנקת. "השעשוע הביתי" הוא בעיקר שלהם - מעולם לא ראיתי אותם שוטפים את הרצפה או אוספים את כל הפרווה שלהם מהספה- רק נהנים מהספא ומהאוכל הטוב. כפי שכבר כתבתי וטרחת להעלים עין מכך- מעולם לא החזקתי חיית בר ברשותי ובמיוחד לא בכלוב. היו לי זיקיות על השיחים הקרובים לביתי וחרדונים על הגדר ומידי פעם ציפור דרור תועה בספרייה- עד שהוצאתי אותה החוצה לפני שהחתולים יאכלו אותה. הנחישות שלך להצביע ולהאשים ללא כל סימוכין לא מוסיפה לך כבוד. לגבי נחשים ואיגואנות. כבר כתבתי למעלה- האישור שלי נוגע רק בכאילה שבקעו ב"שבי", בחנויות מורשות למכירתם על פי חוק- אותו חוק שאוסר על קטיפת פרחי בר נדירים וגידול גורי זאבים ותנינים כחיות מחמד. אתה נחוש בדעתך לשים אותי בצד אחד של המתרס הרגשי שלך ואותך בצד השני כדי שתוכל להצביע, להאשים ולהראות כל כך פגוע וצדיק. היה עדיף אם היית מקשיב לעיצות.

idan9871

New member
Nihau

לא דיברתי על חיות ביתיות כגון חתול וכלב. אלו חיות שאינן מסוגלות להסתדר בטבע ומסתדרות בחברת האדם בצורה הכי טובה. כשאני לוקח גור חתולים מהרחוב ומוסר אותו (דבר שאני עושה מידי פעם בנוסף ללטפל בחיות פצועות מידי פעם) למישהו שיאמץ אותו , אני יודע שמראש אני לוקח את החתול מסביבה מאוד לא טבעית מלחתחילה , הרחוב , ולכן התחושה שלי היא טובה בעניין , אני מאמין שאני עושה לחתול טוב ... חתול וכלב בבית של אנשים שאוהבים חיות - מעולה !!! תחושתי שעדיף לקחת חיות אלו מהאגודות למען בעלי חיים מאשר לקנות אותן בחנויות מאותם טעמים שהזכרתי מקודם , ובבסיסן עניין מאוד פשוט : חנויות למכירת בעלי חיים אינן פועלות למען בעלי החיים אלא מרוויחות כסף מסחירתן ותורמות לכל תעשיית המסחר והנזק שאנו בני האדם גורמים לחיות , האגודות למיניהן פועלות מתוך רצון אמיתי לעזור לבעלי חיים ולמנוע נזק ופגיעה בהן ... ולאדם הפרטי זה מאוד פשוט במקום לקנות חיה , לגשת ולהציל חיה , איזה יופי !!! כמה נפלא !!!

Tonjin

New member
וואלה..

בפעם הבאה שאני נפצע, אולי ארתום את החמור לעגלה (לא אוכל לצלצל לאמבולנס, הרי בטבע אין אמבולנסים וגם לא טלפונים) ואצא לבית-חולים... אה, לא... זו התעללות ומה זה בכלל בית-חולים, יתנו לי שם תרופות סינטטיות - זה רחוק מהטבע, זה.. אולי עדיף שאצא לגינה האורגנית שלי ואכין לי תה קמומיל, זה בטח יעצור את הדימום..לא? ומה זה המחשב הזה שאני גולש בו באינטנרנט ומשאיר בעזרתו את ההודעות חסרות הרגישות והכבוד שלי בפורומים, זה טבעי זה..? זה הכל אחד ואפס, האפס הזה,אני לא סומך עליו בכלל - זה מספר לא טבעי זה.. הסתדרנו בלעדיו מאות שנים אז מה בכלל צריך אותו עכשיו.. אבל עזוב, אני התרחקתי מידי מהטבע - אני כ"כ שבוי בהגיון האנושי המעוות שלי שאני לא יודע איפה אני חי ומה טוב בשבילי... סתם תינוק שנשבה מהרגע שהוא נולד בבית-חולים ממוזג ולא ליד המדורה במערה.. כל-טוּב..

למעלה