z e l d a 2

New member
../images/Emo206.gifשעווה באוזן

אני סתומה! ניסיתי את הנר שנמכר בחנויות טבע (שמדליקים אותו והוא אמור להמיס) . יש עוד הצעות חוץ מלחכות 3 שבועות לתור שלי מקופ"ח? ניסיתי לשים גם טיפות שממיסות אבל נראה שיש לי שם כבר ג'יפה שלמה מכל העסק... עזרה

מאיר72

New member
נסי לעשות מס'ג מתחת לתנוך.

כמו כן ישנם צמי מרפא שיכולים לעזור, אבל הם צריכים להינתן עפ"י התאמה. רפואה שלמה.

אוזן סתומה.

נרות הופי להוצאת הצרומן (השעווה) מהאוזן יכולים להיות אפקטיבים לחלק מהמקרים אך לא לכולם. גם את הטיפול איתם אני מציע לעשות אצל מטפל ולא לבד, וכאן עולה השאלה מי עשה לך את הטיפול? בכל אופן אם מטפל עושה את הטיפול רצוי להוסיף עיסוי מסביב לאוזן ולפעמים יש יעילות גם בהספגת קיסם אוזניים בשמן זית חם ומריחת החלק הפנימי (לא עמוק מידי) של האפרקסת בעדינות, בעומק סביר כמו בניקוי האוזניים. אם גם זה לא עוזר אני מציע לגשת לטיפול ברפואה סינית שעובד על האיברים הפנימיים ומחזיר אותם לאיזון על ידי דיקור וצמחי מרפא. מקווה שההמלצות האלה יעזרו.

יליד61

New member
בעיית גב תחתון

שלום, לפני כ- 10 שנים התגלה אצלי פריצת דיסק L5S1. סבלתי מספר פעמים בודדות מכאבי גב שעברו מעצמם ופעם עם זריקות. לפני כחודש התחילו להופיע כאבים ברגל ימין רק כאשר אני עומד או הולך מספר דקות, והכאבים הופכים לבלתי נסבלים עם לא יושבים או שוכבים. אורטופד שבדק אמר שיתכן שהדבר נובע מבעיית הגב. ברצוני לדעת האם יש פתרון/עזרה שניתן לקבל לנושא זה ברפואה הסינית וכיצד? תודה מראש.

גיא הרן

New member
בעית גב תחתון

הקרנת כאב לרגל (כתוצאה מפריצת דיסק בגב התחתון היא דבר שכיח הקורה לרוב מלחץ שמפעיל הדיסק שזז ממקומו ומדלקת שנוצרה במקום על העצב היוצא מבין חוליות עמוד השידרה. במקרים של פריצת דיסק L5S1 יוקרן הכאב לחלק האחורי של הישבן, שרירי הירך, שריר התאומים ואף יורגש במיקרים חריפים גם בעקב הרגל ובצד החיצוני של כף הרגל. את הכאב יכולה ללוות לעיתים גם תחושת נימול המורגשת לאורך המסלול בו עובר העצב עליו מופעל לחץ. לאחר תקופה של מנוחה תיתכן הקלה ברמת הכאב והחמרה תורגש עם עליה ברמת הפעילות. דיקור סיני נמצא יעיל ביותר בטיפול בדלקת הנוצרת במיקרים של פריצת דיסק וידוע כטיפול יעיל ביותר בכאבי גב למיניהם. פרטים וסטטיסטיקות נוספות פורסמו רק השבוע בחלקו העיקרי של העיתון "ידיעות אחרונות" לחג הסוכות. בעיתון פורסם כי דיקור סיני נמצא כטיפול היעיל ביותר, מבין כלל הטיפולים המשלימים או התרופתיים, להקלה במיקרים של כאבי גב מהם סובל אנשים רבים. במקרה שלך חשוב לנסות ולהבין מה בדיוק קרה לפני חודש וגרם להופעה מחודשת ולהחמרה של כאבי הגב מהם אתה סובל, כמו כן דרושה אינפורמציה נוספת בנוגע למצב בריאותך הכללי, לסוג הפעילות אותה אתה עושה, וכו', על מנת להגיע לדיאגנוזה המתאימה לך ולהחליט על תוכנית הטיפול בשבילך. המלצתי לך היא למצוא מטפל בעל ניסיון באזור מגוריך ולהתחיל בטיפול בהקדם. בכבוד רב, גיא הרן

כאבי ידיים ורגליים

אני סובלת מכאבים בכפות הידייםובכפות הרגליים עברתי המון בדיקות אך הבעיה לא ברורה ,אמרו לי שכנראה יש לי דלקת פרקים ובעיה בעצב האולינרי.אני מתקשה ללכת הפרקים באצבעות הרגליים כואבות לי וכן גב כף הרגל. כמו כן אני סובלת מנימולים והרדמויות של הרגליים והידיים אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

מאיר72

New member
כאבי ידים ורגליים

עילאי שלום, ניתן להעזר ברפואה סינית לטיפול בבעיה שלך, יש חשיבות לאבחנה של המחלה שלך אבל, כאשר נמצאים בטיפול ברפואה סינית מבצעים איבחון עפ"י מה שמטפל יודע וזה הרפואה הסינית וכך גם הטיפול. העזרה הטובה ביותר שניתן להציע לך היא ללכת לאבחון ועפ"י זה לראות מה ניתן לעשות. רפואה שלמה וחג שמח.

יליד61

New member
גיא תודה

מודה לך על התשובה, כל מה שתארתה זה אכן מה שכואב. אודה לך אם תוכל להמליץ על מישהו באזור ראשון לציון שיוכל לתת טיפול מתאים.

גיא הרן

New member
מטפל באזור ראשל"צ

בוקר טוב, אנא צור איתי קשר ישירות ואשמח לעזור. יום טוב, גיא הרן

האם הכוונה לנרות הופי, באמת שטות גדולה

על נרות הופי ומה עושים במקום! http://www.tmurot.org.il/article.asp?id=389

araffel

New member
תחושות צריבה ורדימות באזור השוקיים

שלום. זוגתי בת 52 בריאה בד"כ. מקבלת פוסלאן ולוקחת הורמונים וויטמינים. מזה שלושה שבועות מתלוננת על הרדמות ותחושת כאב וצריבה בצידי השוק בשתי הרגליים. בהתכופפות או ישיבה על הברכיים הכאב והצריבה מחמירים. מה יכולה להיות הסיבה לכך והאם דיקור יכול לעזור ? אולי משהו אחר? תודה

תשובה לערפל.

שלום, נראה שהבעיה נובעת ממקור שדרתי. מאחר שהבעיה מופיעה בשתי הרגליים, יש סבירות שקיים לחץ מקומי, על שורשי העצבים היוצאים מהחוליות הלומבריות התחתונות L4-L5 ואולי ב L3-L4 במידה וקיימת צריבה גם באזור שבסביבות הברכיים. אני ממליצה לעבור תחילה, בירור ע"י אורטופד, כדי לאשש או לשלול מצב של פריצת דיסק ולאחר מכן לקבוע תור אצל מטפל ברפואה סינית, רצוי כזה שגם מטפל בעזרת טווינא. בהחלט ניתן לסייע לזוגתך בעזרתה של הרפואה הסינית. כל טוב. שירי.

araffel

New member
לשירי לפיד תודה.

אנחנו ניגש לאורטופד שיבדוק אותה ונקווה שלא יגלה בעיה חמורה. תודה מועדים לשמחה.

חצי ראש שמאלי סתום..

זה תקופה ארוכה שמידי פעם (אני חוששת שאחרי התרגזות קשה..)כאילו נסגר לי הצד השמאלי של הראש, יש תחושת עמימות כבד בראש כאילו מלא בקש..א- כאילו אני בתוך בועה, ערפל,כמעט ולא שומעת באזן השמאלית ויש מעין רעש לואי..מאד קשה לתפקד כי זה כאילו לא אני.ולא נמצאת במקום אלא על יד..לעיתים זה עובר אחרי ימים, היה מקרה אחד שאחרי שבועות.. למרות שבאמצע זה היה נחלש ומתחזק בגלים..כשעשיתי בדיקות בראש - לא גילו כלום.. מה זה הדבר הזה???

kerenzl

New member
שלום אירית

קשה לאבחן כך מעל דפי האינטרנט.. חסרים פרטים.. תופעות נוירולוגיות, כאבי ראש ותחושת עמימות מאוד אופייניים לשינויי מצב רוח ומלווים גם במקרים קשים של לחץ ועצבנות. הסימנים קורים בעקבות חוסר איזון שנוצר בגוף כתוצאה מהמצב הנפשי. מציעה לברר את הנושא לעומק דרך הרפואה הקונבנציונאלית ע"מ לשלול דברים אחרים. רפואה סינית יכולה לטפל בחוסר האיזון ולהקל על הסימפטומים אותם ציינת. כל טוב

s h i r k i

New member
כאבים בכפות הרגליים

אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים. זה מתגבר לאחר מאמץ של הליכה ממשוכת או עמידה על עקבים, אבל גם ללא מאמץ כואבות לי הרגליים. הכאב הוא בעיקר באזור כריות כפות הרגליים. יש רעיון איך להקל את הכאב? תודה מראש

מאיר72

New member
כאבים

שריקי שלום, האם יש גם תחושה של חום ובערה בכפות הרגלים?

התלונה לגמרי לא ברורה

כאבים בכף הרגל יכולים לנבוע על רקע דורבן, בעיה עצבית (כמו בסוכרת), בעיה של כלי דם (גם כאן סוכרת מתאימה), חבלה קודמת, בעיה דלקתית, בעיה מכאנית (סחוסים או מבנה עצם) ועוד סיבות רבות. לחלק גדול מהסיבות יש מענה משולב של רפואה מערבית וסינית. בחלק מהמקרים רק שיטה אחת תתאים. אבל חייבים לברר ואת הבירור יש לעשות קודם אצל אורתופד. אה! במקרים רבים הבעיה בכלל לא מכף הרגל וגם את זה צריך לבדוק. לעומת זאת, במקרים אחרים, סתם מדרסים ועיסוי כפות רגליים יפתור בקלות את הבעיה. בהצלחה.

למעלה