23.5.11

ובדיקת מחיר../images/Emo26.gif

קיבלתי מקווסט. בטח לא שווה יותר מידי אבל זה עדיין שווה כמה מסוס...:)

miss_t

New member
אם הנעל שקיימת לך היא לא האחרונה

שלך , אני הייתי משתמשת במקומך לא חושבת שזה שווה יותר מידי - פחות ממיליון

gate11Maccabi

New member
שימו לב מה קניתי אתמול רק ב150 מיל :)

כמה כיף שיש נובים במשחק הזה, הם פשוט עושים אותו יותר קל :D

אי אגיד לך בדיוק למה זה זול

מישהו עשה עבודת סירקול מאד גרועה על הכפפות האלו. על כפפות אמור להיות MATT ... באופן תאורטי אתה אמור לסרקל כפפה כזו כמו שעבודו אחרות מסקרלים כפפות ל ATT אז קוסמים ל MATT. לכפפות האלו יש 0 סלוטס פנויים. מישהו שיחק עם איזה סקרולים לא ברורים. אולי כאוס....

gate11Maccabi

New member
נכון חלקית

זה נכון אבל, החישוב של הMATT לא חשוב במצב הזה, אם היה MATT זה היה גם מעל ביל. המחיר של הכפפה הזאת הוא 500 +-

צ ל י ל 8

New member
9% UNT לא מפצה על זה?

וזה בדיוק כמו שאלה ששאלתי כאן בפורום על % לעומת אטק

את צריכה להבין דבר אחד

זה לא או או . היום הולך גם וגם. גם MATT וגם % INT . הוא קנה אחלה כפפות עם 9 % INT שזה סבבה. השידרוג הבא שלו יהיה כפפות גם עם MATT וגם עם % INT ואפילו יותר גבוהים. לאט לאט...... אבל זה לא שמי שיש לו % סטטים זה במקום ATT או MATT. פעם מי שהיה לו יותר ATT היה יותר גודלי. היום מי שיש לו קצת פחות ATT ויותר % סטטים יכול להשתוות אליו. אבל זה לחלוטין לא במקום. סתם דוגמה - היו לי כפפות ריוורס עם 8 אטק 6 % STR ו SE שידרגתי את הכפפות האילו בגלל האטק הנמוך לכפפות 15 אטק 6 % STר 6 % DEX ו SE היום אני משדרגת לכפפות עם 27 אטק 6% STR ו SE.

צ ל י ל 8

New member
את לא דוגמא לשום דבר F5

את משוגעת, בחיי (במובן החיובי כן?
) ברמה 200 את עוד משתדרגת... תגידי, מאיזה עץ את קוטפת את המסוס? רק תגידי אם זה מהעץ של מייפל, זה של הכסא..

אני כרגע

במצוקה נוראית גם של מזוס וגם של NX. אני חושבת שזה בעיה להיות פרפקציוניסט וגם לגדל 2 דמויות..... בנוסף יש לי מלא מלא עבודה מחוץ למשחק. ויש את הניסיון של ה LHC רק לעוד חודש. אני מנסה לאמן כרגע קוסמת חלשלושה........ ללא ציוד. ולהעלות אותה כמה דרגות בעיקר בשביל שיהיה לי ל 16 SP שאני חייבת. אני חייבת למקסס את ה MW ואני חייבת לשים עוד 6 נקודות על הפייר דימון שלי כדי שאוכל להעביר את הספר 30. 16 SP = שש דרגות עם קוסמת שיכולה להרוג בערך חילזון אדום. למזלי יש לי פרוטקציה בטירה ומיקי מצרפת אותי לחבורת האימונים שלה....

צ ל י ל 8

New member
למה חייבת למקסס MW? לא מספיק לעבור את

הספר כדי שהוא יישאר אחרי הכאוס? רגע, אחרי שייגמר LHC, לא יהיה מקום אחר עם אותו הרעיון של הבונוס? לאן את ממהרת? היא כבר רמה מאוד גבוהה...

מ י ל ר

New member
מה?? מה?!?!

לא! מה הולך פה?? אני קראתי שרק בפאץ ג׳אמפ בחלק של הקוסמים הטירה מתבטלת!!! יוני זה חודש הבא, זה הכאוס! בכאוס צריך לצאת עוד מפות של exp בונוס שבהנסיס או משהו כזה. קצת הסבר בבקשה.

מ י ל ר

New member
אני חושב שאת טועה (OMG אני אמרתי את זה??)

אני וכר שקראתי בבלוג ההוא שספיר הביאה פה לינק, שמתי שיצא הפאץ' של הקוסמים (עם השרשרת שמושכת מפלצות, שרשרת ברקים תוקפת 5 פעמים ובלה בלה) רשום בפירוש שהבונוס EXP ב-LHC מבוטל. עדיין יכול להיות שאני טועה, כי מה הסיכויים שאת טועה.. אבל בכול זאת, שווה בדיקה? מישהו? 0: אני זוכר שהיה עדכון על הפאץ' של הקוסמים, ואז היה עוד עידכון ששינו איזה סקיל וגם עשו את השרשרת (מוכפת מפלצות) עם קול דאון של 5 שניות, אז גם היה רשום על הביטול בונוס EXP בטירה. זה כמובן אם זכרוני לא בוגד בי כרגע.

miss_t

New member
מעניין../images/Emo70.gif תתחדש!!!

אם תסכים- אשמח למדוד אותה כדי לראות אם שווה להשקיע כסף ב-% יחסית לm.atk

JackyE

New member
3rd job ripp-off!

טוב אז אני רמה 70 עושה את דרכי לחצי השני של המבחן סמל, כלומר עבודה ואז אני מגלה שאני צריך דארק קריסטל כדי לדבר עם האבן המטופשת הזאת #@%@#% וזה עולה בערך 2.5 מליון?!? לעזאזל! ואמרו לי שמסיבה מסויימת לאחרונה כבר לא נופלים יותר קירסטלס אור במשחק, לא יודע, בכל מקרה אני מעדיף לקנות קריסטל מוכן וזהו. אבל אני עני ויש לי כל מיני מגילות שאספתי עם הזמן, ואני חושד שאנשים מנסים לרמות אותי. בדקתי בבאסיל-מארקט אבל הוא לא היה לגמרי ברור לגבי המחירים של המגילות במשחק עצמו. איך אני יכול לברר אם לא מציעים לי מכיר נמוך מידי עבור מגילה מסויימת?

למעלה