23.5.11

לרוזי וקוסמי אש סמויים שאולי קוראים כאן

רוזי שימי לב, שבחודשים הקרובים, את "עובדת" על ה FIRE DEMON שלך. אני יודעת שזה סקיל מעאפן. ולקוסמת שלי היו 5 נקודות עליו..... אבל אחרי ה פטץ' קפיצה של הקוסמים בעוד כמה חודשים הסקיל הזה מתחלף בסקיל חזזזקקקקקקקק ! אז שימי לב שכדי להיות מוכנה, את מעבירה את המסטרי בוק 30 !!! את לא חייבת למקסס את הסקיל רק לדאוג שהעברת את הספר האחרון של הסקיל הזה כי זה יאפשר לך בבוא העת למקסס את הסקיל החזק שיחליף אותו. הדבר הזה נכון גם לקוסמי קרח. אבל משמעותי הרבה יותר לקוסמי אש.

מ י ל ר

New member
הבנתי שבכאוס מחזקים את הסקיל

מאיזה 240 לאיזה 400%, משהו כזה. ושמעתי שאחרי הפאץ' קפיצה בכלל מעיפים את הסקיל לעבודה שלישית והוא לא יעניין אף אחד. אני עובד על האייס דימון עכשיו, יש לי שם 24 נקודות כבר. אני מקווה שאחרי הכאוס הוא יהיה יעיל, כי עכשיו הוא ההפך מיעיל.

sapir aloud555

New member
KMS חילקו SP Reset בכאוס

(או בחלק מסויים שלו שאין לי כרגע כח לחפש, אבל זה מה שקראתי) אז סביר להניח שנקבל.

צ ל י ל 8

New member
אני משערת שמי שיקבל זה רק אלה שהולכים לשנות

להם את הסקילים ולא כולם. לא בא לי לשים שוב נקודות על כל הסקילים שלי מההתחלה

מ י ל ר

New member
אבל אצל הקודמים לא מבטלים סקילים

רק משפרים ומחלישים, אבל הכול נשאר. (מחלישים סקיל פסיבי שלוקח mp ממפלצות, למה שיעשו את הדבר המרושע הזה?)

אבל במקומו נקבל סקיל חדש לעבודה רביעית

והנקודות שנוכל לשים על הסקיל החדש הם בהתאם לרמה של ה DEMON שלך לפני הקפיצה. ורוב הסיכויים שנקבל SP RESET.... באמת ב KMS קיבלו.

מ י ל ר

New member
אהה, עכשיו אני מבין

כנראה הסקיל החדש של הקוסם קרח (שרשרת שמושכת מפלצות) יהיה שם במקומו. מעולה כי האייס דימון שלי כבר עם 24 נקודות :)

GינGית

New member
סמדר ראית אתמול בפארטי את ה-DB?

איזה תותחית, לא נחה רגע

כן. כמה מרץ חבל על הזמן

DB הולכים להיות הלהיט של המשחק ממש בעוד חודש. הסתכלתי עליה ודימיינתי את רותם מקפצת ככה..... מתאים לה..... אני זקנה מדי בשביל זה.... היתה תותחית ה DB הזו. היה פארטי מעולה בערב. הצטערתי שעזבתי לפני שעליתי דרגה. קיבלתי 10 % בשעה. לא רע בכלל יחסית לזה שכל מה שעשיתי היה לפזר עננים ירוקים.......

GינGית

New member
אני עם 96% בערך והעננים שלך פשוט "נפלא"

מזל שאין ריח במחשב אני כבר יכולה לתאר לעצמי

../images/Emo6.gif היום שמתי עליה עוד טבעת

וגם מגן עם 26 LUK שחברה השאילה לי. הפכתי את הנעליים עם ה 8 MATT ל 3 שורות. הפכתי את האוורול שלה ל 3 שורות. ונתתי לה מטה קסמים יותר נורמלי. לא נשאר לי כסף לקוביות.
חייבת קצת % INT בשבילה.

Guid

New member
מזל טוב טלי!!

MW30 זה חתיכת סיכון רציני!!
תתחדשי!

למעלה