23.5.11

ההצעה היחידה שיש לי

היא לעשות סבב בדיקות בפרימרקט...כשאתה רוצה להיות בטוח לגבי מחיר-זה מה שצריך לעשות. לבדוק קצת את המחירים של האייטמים שיש לך-בחנויות של אחרים. אם אתה ממש בלחץ ואתה בברה-אני יכולה לקנות בשבילך את הקריסטל. :)

JackyE

New member
אממ

תודה על הטיפ! וגם לגבי ההצעה, אבל אני מעדיף ללמוד להסתדר בכוחות עצמי! אני חושב שאתחיל לטייל לי קצת בשוק ולבדוק מחירים כמו שאמרת :p אין להם איזה zap.co.il שלל מייפלסטורי? :O

אין לי מושג מה זה הזאפ בלהבלה הזה...../images/Emo12.gif

סורי. ם: בכ"מ, אם תצטרך עזרה, תגיד לי. :)

JackyE

New member
Imma noob

טוב מכרתי מגילה אחת במחיר זול יחסית כי היה בא לי לגמור עם זה כבר ולעוף להיות DK חוץ מזה, שבגלל שאני נוב אני צריך להשלים עם זה שירמו אותי, זה טבעו של עולם
חח זאפ זה אתר השוואת מחירים ישראלי :p יש לך מושג אם אפשר להיכשל במבחן של ה-DK מה שיגרום לי להצטרך עוד קריסטל?! כי אני באמת לא רוצה לבזבז עוד כסף :p אני שונא להתעסק עם כל המסחר הזה, אני במייפל בשביל להרביץ למפלצות ולצחוק על אנשים כשיש להם NX אייטמס מוזרים! בחיי אתמול היה מישהו שהיה נראה כמו הגרינץ' בצבע כחול! והרגשתי שזאת מחובתי לציין זאת בפניו

צ ל י ל 8

New member
אפשר להיכשל, רק צריך לשים לב לשאלות

חפש בגוגל 3rd question advanced job. וכן, אם נכשל, אתה צריך עוד קריסטל. ושיקויים לא ממש מועילים כי אי אפשר להעלות שיקויים בזמן השאלות. תקנה לך שיקוי מיוחד שלא מוריד HP בשלג (בחנות השיקויים של אל-נת') ותשב על כסא. יהיה בסדר

sapir aloud555

New member
Derp

התכוונתי שיקנה שיקויים למבחן הראשון, אבל הוא עבר אותו אז לא נורא.

יש בהיידן את כל התשובות../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

http://global.hidden-street.net/3rd-job-questions הכל מעודכן ואם תסתכל פה, אין שום סיכוי שתטעה. ממליצה לך ליתר ביטחון להשתמש בשיקוי שקונים באל-נאת' שמונע ירידה של HP [הוט באן, משהו כזה] ולשבת על כיסא בזמן השאלות. בהצלחה.

Guid

New member
../images/Emo45.gif זו השיטה.

ככה גם אתה יודע מה המחיר הנוכחי והעדכני.

צ ל י ל 8

New member
קודם כל מזל טוב

אבנים שחורות בשביל להכין את הקריסטל הזה כן נופלים ממפלצות, ואם אין לך כסף אני ממליצה לך לנסות להשיג לבד 10 כאלה ולהכין בעצמך. אלה המפלצות הכי קלות לרמה שלך שאתה יכול להשיג בעצמך: Luster Pixie, Dark Stone Golem, Drumming Bunny, לגבי מחירים של סקרולים. יש כאן מדי פעם פתיחת שרשור של בדיקת מחירים אתה יכול להשתמש בו. או לחלופין להסתובב ב-FM ולראות באיזה מחירים נמכרים הסקרולים שיש לך.

JackyE

New member
זה מאחורי!

תודה לכולם על הטיפים! אתם נורא אינפורמטיביים! (= סיימתי את זה! אגב, עמדתי איזה חצי דקה במפה של הסלע בלי שום שיקוי ולא ירד לי שום HP אבל לפני שהתחלתי לקחתי את הדבר הזה שמונע ירידת HP בכל זאת והתיישבתי על הכיסא שלי! עכישו אני DK ואני חייב לעוף לבסיס /= יום טוב לכולם, ושוב תודה! :)

miss_t

New member
הייתי מציעה לך על אתר

basilmarket אבל הרבה מאוד מוכרים שם בזול יחסית ולא כל כך דומה למחירים הגבוהים יותר שבשוק....

למעלה