רוצים לשמוע סיפור ממש קשה? ../images/Emo5.gif
לי יש סיפור של אהבה-שנאה עם נטסל. היו לנו לא מעט בעיות בדרך - כשהם ביקרו לא בטווח השעות שנקבע, כשהגיעה סחורה לא יפה, כשחלק גדול מהמוצרים היה חסר, וכו'. מצד שני, זה סידור מאוד נוח ובההתנסות שלי איתם היתרונות עולים על החסרונות. אז נכון, בשוק הכרמל יש משהו משכר... בריחות, בצבעים ובאנשים. גם ב"מגה" נחמד אבל
לא תמיד יש לי זמן
לפעמים זה יוצא יותר יקר, רק בגלל הנטיה לקנות לא לפי רשימה, אלא להכניס לעגלה את כל מה שנראה קורץ. לעניין החוויה שלשמה התכנסתי (ואני מזהירה שוב, היא קשה) - האירוע נוגע לאחד השליחים (ולא, אני לא מדברת על סקס. זה קורה רק עם אינסטלטורים
). באותו יום השליח דווקא הגיע בזמן. הוא הכניס לדירה את כל המוצרים, ואחרי שהוא הלך אני סידרתי הכל. מאוחר יותר, כשהכל היה במקומו, נכנסתי לשירותים, ונחרדתי למראה הרצפה (והריחות). כשהשליח הגיע הוא נכנס לשירותים באישורי, אבל לא היה לי מושג מה הוא יעשה שם. מסתבר שהבחור (בן 30, לפחות) עשה את מה שעשה לא בתוך האסלה. ואני לא מדברת על שתי טיפות. הכל היה על הרצפה. הוא אפילו לא טרח לנגב ולנקות אחריו, אלא מיהר לצאת. מזועזת, התקשרתי בבהלה לבן זוגי (בשביל האמפתיה) ולמוקד של "נט-סל" (כדי לשתף ולהבהיר שהשליח הזה לא יגיע אליי יותר). הם נדהמו לא פחות ממני והתנצלו מאוד (בצדק). האחראי עליו אפילו הציע להגיע אליי ולנקות אחרי העובד שלו
(שמאותו רגע הפך ל"לשעבר"). אח"כ הלכתי לנקות.