נט-סל זבל של אתר

דפי26

New member
.........

זה לא פעם ראשונה שאני נתקלת בתודעת שירות נמוכה בארץ.הלקוח אשם!!!!מזל שנשארו כמה נקודות אור של חברות שיודעות לתת שירות

אני מאד מסכימה וחושבת שיש מספיק

מבחר וכל אחד יקנה היכן שנעים לו. לדוגמא, אני קונה אצל ירקן אחד כשחסרים לי מעט ירקות. אף פעם לא שילמתי סכום העולה על 35 שקלים. יום אחד הוא אמר שהוא מחכה לי כבר שבוע כדי להגיד שכנראה בפעם האחרונה שהייתי הוא לקח ממני את הויזה אבל לא העביר ושזה היה על סכום של 60 שקלים. אמרתי לו שאני לא זוכרת כזה דבר וגם שקשה לי להאמין שאני לא אחתום על הקבלה ופשוט אלך...הוא אמר לי "טוב, בסדר, אולי טעיתי". באמת לא הגיוני שזה קרה, אמרתי לו שאני אף פעם לא קונה בסכום כזה, אני בד"כ קונה 4 עגבניות, 2 מלפפונים...מוצרים מועטים ובסיסיים. בקיצור - בפעם האחרונה שבאתי לשלם בויזה, הוא אמר שהוא לא מוכן ושאני יכולה לשלם רק בצ'ק או במזומן. שילמתי והלכתי בנימוס. ביום שישי הזה קפצתי לירקן שנמצא 200 מטר ממנו...

דפי26

New member
איזה חוצפן!!!!!!!!!!!!!!!

אני הייתי יוצאת ממנו בלי לקחת את הדברים בכלל!הויזה שלי לא טובה לך?לא תראה גם מזומן!!!!!!

maz

New member
זה לא חוצפה וזה לא אישי נגד הויזה

חברות האשראי (או חברות הסליקה - לא יודעת בדיוק) גובות מהחנות עמלה על כל קניה. יכול להיות שלא משתלם לירקן הזה לקבל כרטיס אשראי על סכום כל כך נמוך. יש הרבה חנויות בהן כתוב שהתשלום באשראי הוא מעל סכום מסוים. זה לחלוטין הגיוני.

uti

New member
זה נכון מאוד וכל כרטיס יש לו עמלה

אחרת שזה מטורף בתור בעלת חנויות אני יודעת שאת הלקוח זה לא מעניין כמה אני משלמת עמלה לויזה על הקניה שלו, הוא רוצה הנחה ורוצה לשלם כמה שפחות, בכל מקרה, במקרים של חיובי עמלות גבוהות צריך להביא את זה בחשבון בשכלול המחיר על מנת למנוע אי נעימויות.

דפי26

New member
זה מקובל אבל.....

אם בעבר הוא הסכים לקבל ממנה ופתאום לא זה לא מקובל!!!!וזה מה שהבנתי מתיאורה

דפי הבינה

קניתי אצלו בערך שנתיים, כל שבוע- שבועיים במחירים הנעים בין 28 שקל ל-35. אני מאד אוהבת לשלם בויזה איפה שאפשר וכסף מזומן נחשב אצלי מצרך יקר.אם הוא היה אומר לי באיזושהי הזדמנות שהסכום נמוך מדי או תולה שלט בסגנון :מכבדים כרטיסי אשראי מעל...50 שקלים, לא היתה לי שום בעיה, בחיי! אבל הוא תמיד לקח מאיתנו ויזה ופתאום אחרי שהחליט שקניתי בסכום של 60 שקל ושהוא אולי שכח להעביר את הויזה ואני לא מיד אמרתי לו: "נכון, נכון, קח 60 שקל", אז הוא לא רוצה את הויזה שלי. זה באמת לא קרה לו איתי, אולי עם מישהו אחר...

פומפיה

New member
רוצים לשמוע סיפור ממש קשה? ../images/Emo5.gif

לי יש סיפור של אהבה-שנאה עם נטסל. היו לנו לא מעט בעיות בדרך - כשהם ביקרו לא בטווח השעות שנקבע, כשהגיעה סחורה לא יפה, כשחלק גדול מהמוצרים היה חסר, וכו'. מצד שני, זה סידור מאוד נוח ובההתנסות שלי איתם היתרונות עולים על החסרונות. אז נכון, בשוק הכרמל יש משהו משכר... בריחות, בצבעים ובאנשים. גם ב"מגה" נחמד אבל
לא תמיד יש לי זמן
לפעמים זה יוצא יותר יקר, רק בגלל הנטיה לקנות לא לפי רשימה, אלא להכניס לעגלה את כל מה שנראה קורץ. לעניין החוויה שלשמה התכנסתי (ואני מזהירה שוב, היא קשה) - האירוע נוגע לאחד השליחים (ולא, אני לא מדברת על סקס. זה קורה רק עם אינסטלטורים
). באותו יום השליח דווקא הגיע בזמן. הוא הכניס לדירה את כל המוצרים, ואחרי שהוא הלך אני סידרתי הכל. מאוחר יותר, כשהכל היה במקומו, נכנסתי לשירותים, ונחרדתי למראה הרצפה (והריחות). כשהשליח הגיע הוא נכנס לשירותים באישורי, אבל לא היה לי מושג מה הוא יעשה שם. מסתבר שהבחור (בן 30, לפחות) עשה את מה שעשה לא בתוך האסלה. ואני לא מדברת על שתי טיפות. הכל היה על הרצפה. הוא אפילו לא טרח לנגב ולנקות אחריו, אלא מיהר לצאת. מזועזת, התקשרתי בבהלה לבן זוגי (בשביל האמפתיה) ולמוקד של "נט-סל" (כדי לשתף ולהבהיר שהשליח הזה לא יגיע אליי יותר). הם נדהמו לא פחות ממני והתנצלו מאוד (בצדק). האחראי עליו אפילו הציע להגיע אליי ולנקות אחרי העובד שלו
(שמאותו רגע הפך ל"לשעבר"). אח"כ הלכתי לנקות.

אתי@

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif אני הייתי אומרת שאני

מחכה עכשיו שיבואו לנקות.

d a p h n a

New member
אני חייבת לומר שאני מופתעת מאוד

אני מזמינה עם נט-סל באופן קבוע כבר כמעט ארבע שנים. הם אכן מתקשרים להודיע לי כאשר יש חוסר במשהו, אבל אם אני לא נמצאת כדי לקבל את השיחה, הם פשוט משאירים הודעה ובזה נגמר העניין (אולי כי אני מסמנת שאני מוכנה לקבל תחליפים)? בשתי הפעמים שחשבתי שאולי יש לי בעיה מסויימת איתם, פניתי אליהם בטלפון ו/או באימייל, וקיבלתי שירות מצויין. אמנם נכון שבפעם הראשונה באמת הייתי צריכה להיות נוכחת (למיטב זכרוני הכל הסתדר), אבל מאז אני פשוט מודיעה להם שישאירו את הכל ליד הדלת אם אני לא נמצאת (אפילו ההקפאה ארוזה בכל כך הרבה קרח יבש, שגם אם זה יהיה בחוץ טיפה, לא יקרה כלום). השיטה עובדת מצויין. לכן אני קצת מופתעת מההודעה שלך.

למעלה