Aragollum

New member
עדכון

"ארגון חיזבאללה הכחיש כל קשר לירי הרקטות לעבר קריית שמונה, כך נמסר ברשת הטלוויזיה של הארגון "אל-מנאר". בנוסף, מסרה התחנה כי צה"ל יורה בשעה זו אש ארטילרית באזור חוות שבעא. צה"ל טרם הגיב לדיווח." *חוזר להיסטוריה*

אם ההופעה מתבטלת

אני מארגת לינץ' על ארגו בעקבות פתיחת הפה לשטן במשך שלושת החודשים האחרונים XD

SsomeoneE

New member
אוי אתם ממש מגזימים ../images/Emo70.gif

תקשיבו מה עדיף שההופעה תידחה בשנה או שאנשי הצפון והדרום יחיו בשלום ? אתם ממש מגזימים, עדיף שלא תהיה מלחמה בכלל, לא שתהיה אחרי ההופעה- ולהפך זה רק ידרבן את אוונסנס לבוא ולתמוך. עדיף שיהיה שקט על המדינה ומניעת הרג קורבנות חפים מפשע מאשר שההופעה תידחה בשנה. נא להרגיע את הרוחות.

yotem 17

New member
הלו../images/Emo83.gif

באמת נראה לך שכולנו רדודים ושטחיים שחושבים רק על עצמם ועל איך הם נפגעים מזה? אז זהו, שלא. התגובה הראשונה שלי ששמעתי על הקטיושות הייתה "מה??רק שלא תתחיל עכשיו עוד מלחמה" (ואח"כ זה היה אוונסנס). תאמיני לי שהאנשים פה לא מחכים בקוצר רוח למלחמה, ומה שנאמר פה זה בצחוק. וכן, בין היתר, אחד הדברים שישר קופצים לראש זה ההופעה. לא בגלל שזה שטחי ורדוד, אלא כי זה טבעי שכשפתאום עלול לקרות משהו שיפגע במשהו שאת מחכה לו מאוד מאוד מאוד כבר הרבה זמן. וזה לא הופך אף אחד לשטחי שלא אכפת לו מהמדינה שלו. ורק פור דה רקורד, אם מבטלים הופעה שתוכננה, זה ממש לא אומר שאחרי שדברים יירגעו וכו' אז יקבעו אותה מחדש...גם מאריה קארי הייתה אמורה להופיע פה לפני כמה שנים וביטלו את ההופעה שלה, והיא לא חזרה. תאמיני לי שאם חס וחלילה יקרה משהו שבגללו יבטלו את ההופעה, איימי לא ישר תפתח את היומן כדי לקבוע מחדש.

SsomeoneE

New member
רוב התגובות היו-שתהיה מלחמה |הדגש| אחרי|סדגש|

ההופעה. אנשים צריכים לקחת את זה קצת בפרופורציות. וחוצ מזה אני יודעת שלא אמרו ברצינות כמה מהדברים אבל עדיין זה קצת מציק.

darkDork

New member
קצת התפספסה הנקודה אני חושבת..

אני לא חושבת שלמישהו כאן מתחשק לחוות עוד מלחמה בזמן הקרוב או בכלל..החלק שיש להופעה בזה רק מעכיר את התחושה אבל טפו טפו טפו נקווה שלא יקרה כלום אמן אינשאללה *נוק און ווד*

Freak Mor

New member
בהצלחה לכולם בהיסטוריה מחר! ../images/Emo23.gif

אני יודעת שאני אזדקק לזה. ;[ אבל העיקר שאח"כ מסיימים היסטוריה לנצח.
רק קודם נעבור את זה ואז באמת נוכל כבר לשמוח.
בהצלחה!!

yotem 17

New member
פאק! היה פשוט טוב!../images/Emo83.gif

הלך לי מעולה, ידעתי את כל השאלות (עשיתי את 6, 9, 11, 14 ו-19 P:). וסיימתי עם זה! פוראבר!!!!!!11111

Blue Aura

New member
ברר1!!!!! בת זונה הבגרות הזאת!../images/Emo46.gif../images/Emo189.gif

השאלות היו ממש לא מובנות, כל שאלה וחצי היה מן קטע קריאה מטומטם!
איפה, איפה דברים על השואה, איפה צרפת, איפה מלחמת ששת הימים?! דווקא היה ששת הימים אבל גם, ניסוח מבלבל ואני ארצח את מי שכתב את הבגרות הזאת!

Freak Mor

New member
../images/Emo45.gif!!!!

סעמק..
רשמתי בקושי שורה וחצי על כל שאלה. ._. איפה כל החומר שלמדנו?@?!?!?!@?!@#$?

למעלה