Snow White King

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום [אוונסנס חחח] יכתב פה. כי הקודם כבר שמן

Snow White King

New member
אנשים, יום אבל בין חללי

אחרי 5 חודשים ויום החלטתי לוותר עליו הוא היה הראשון שלי ונתתי לו הכל הפירסינג שלי בלשון
מכיוון שאני חושש לנסיגת חניכים החלטתי לוותר עליו [על האינד' בחיים לא אוותר!] נזכור ולא נשכח

y a m i girl

New member
../images/Emo16.gif*בכי*|מזוזה|../images/Emo82.gif

עצוב
נסיגת חניכיים זה השטן, הסיבה היחידה שההורים לא מסכימים לי סיידליפ ( חוץ מזה שזה לפי מה שהם אומרים "מכוער, מזעזע ואת בחיים שלך לא תתקעי מתכת מגעילה בפרצוף שלך" בעעע><) בכל מקרה, שינוח בשלום

../images/Emo16.gif

אל תצחקו, אם אחד מהפירסים שלי היה הולך, הייתי בוכה שעות. אני לא מוותרת על הפירסים ;[ לא משנה כמה גולות ואינפקציות יש בהם ;[

שלא תדע עוד צער...

ממש חבל! עגיל בלשון זה דווקא ממש יפה! אבל - עם כל מוות באים חיים חדשים - היום עשיתי 2 עגילים חדשים באוזניים!! עכשיו יש לי 5! הבןזונה גרם לזה שהעגיל והאקדח יתפסו לי בעור, וזה כל כך כאב! :(

המ...אקדח זה חרא.

אל תדאגי, בעוד חודש, תתפתח לך שם גולה זוועתית ומלאת מוגלה, ואולי אז תביני כמה שאקדח זה חרא. או שזה לא יחלים בכלל, וזה יכאב לך במשך כל הזמן ותהיה שם אינפקציה רצינית וכשיימאס לך ותורידי את העגיל, ואז זה עדיין ממש יכאב, כי עדיין תהיה שם אינפקציה, וייקח בערך חצי שנה-שנה עד שזה יחלים לחלוטין. ומעל הכל, תישאר צלקת ממש מכוערת שלא תיעלם לך. או, במקרה הכי טוב שאקדח יכול לעשות, העגיל ייבלע לך בתוך האוזן ואז תצטרכי לעשות ניתוח שיעלה אלפי שקלים כדי להוציא אותו ואז לבנות מחדש את האוזן שלך. או שתלכי לפירסר והוא יחליט להוציא לך את זה עם צבת ואז יכאב לך פי מאה יותר ממה שכואב לך עכשיו ואת תבכי המון וירד המוןןן דם. ואז גם תצטרכי ניתוח. (מקרים אמיתיים שלי ושל חברים, כן? בהצלחה עם החורים הבאים שלך ^^)

אממ... זה לא פעם ראשונה שאני עושה עגיל...

וזה קרה לי כבר לי פעם.. כן, העגיל נבלע לי בתוך האוזן...
אבל הוצאתי אותו והכל היה בסיידר... עכשיו אני מטפלת בעגיל כל הזמן ושמה משחה! אז זה כבר לא יקרה...

Im Not Dead

New member
לא עדיף לטפל בזה טוב במקום? ../images/Emo3.gif

ולצחצח חניכיים טוב? חחח

slim4

New member
אוקיי...O_O

אני לא כותב פה בדרך כלל אבל לזה אני חייב להגיב.... עגיל בלשון לא עושה נסיגת חניכיים לפי מה שאני יודע.... יש לי כבר את שלי איזה שנתים ולא ירד אפילו קצת.... אז זה סתם בולשיט.... *וזותי שאמרה שלעשות אם אקדח זה הכי הכי... אז זה ממש לא... אמרו כבר את המיקרים שזה יכול לגרום וזה.... אני אישית עושה לאצמי עגילים אם מחט של פירסינג מיוחדת כזו ...כי אני לא רוצה שפירסר יעשה לי.... עשיתי לאצמי כבר ח עגילים לבד אבל זה לא קשור עכשיו.... אם את כל כך אוהבת עגילים ולא רוצה לעשות אצל פירסר אם מחט ולבזבז הרבה כסף אז תעשי לבד בבי וזהוא.... זות רק דעה שלי...לא לתקוף אותי...

yogniz

New member
הינה המלחמה שתבטל את ההופעה../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

והינה המלחמה שאני אמות בגללה XD

Aragollum

New member
תמיד נזכור אותך לטובה../images/Emo24.gif

יא מפגר, לא אומרים דברים כאלה XD

למעלה