Guitar Girl1

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה..

שפלייייייייייייייז לא יקרה משהו בשבועיים הקרובים בבקשה אלוהים!!!! קודם שאוונסנס יבואו ואז נסבול מה שצריך

Lost Lullaby

New member
נו

" בלבנון העריכו כי ייתכן שארגון פלסטיני ירה את הרקטות במסגרת המאבק של הארגונים הקיצוניים נגד הצבא הלבנוני" זה לא קשור אלינו הפעם, הם פשוט מכוונים גרוע

Aragollum

New member
זאת תוספת חדשהXD

ויא, אולי נפספס את הכור האטומי באיראן ובמקרה עזה תיעלם? O:

yogniz

New member
חח לא הבנ תאת הכוונה של המשפט הזה../images/Emo109.gif

זה כן קשור אלינו, זה שלא שהם טעו בכיוון...הכוונה היא שהם ירו את זה עלינו כדי להתריס נגד צבא לבנון שיושב בדרום לבנון אבל ת'כלס אין מה לדאוג כל עוד זה לא חיזבאללה ירה
אני רק מקווה שלא יקפיצו אותי OO

זה לא קשור למלחמה,זה המשפט הקבוע שלו.

ביומולדת 17 שלי נתקענו עםה אוטו בקיסריה והוא כתב על החוף ''יומולדת שמח ניהאו'' ''ווי אר אול גונה דיי!!!!
"

shirapeled

New member
לא שאני מבינה ממש, אבל זה נראה כאילו צה"ל

בכוננות- היו פה כמה צפירות היום, וכרגע טסו מסוקים צפונה(אני גרה בצפון ליד בסיס חיל אוויר..) אבל, אולי זה סתם נראה בגלל הצירוף של הכל ביחד...

yogniz

New member
הם בכוננות...התקשרתי ..../images/Emo109.gif

חברה שלי במוצב בחרמון והם בכוננות ספיגה כרגע.. אבל זה לא אומר כלום...זה הנוהל האוטומטי שמפעילים במקרה כזה

kittycatbone

New member
אכן,

אחרי ששמעתי על הקטיושות פתאום שמעתי כמה מסוקים טסים לכיוון צפון, לא הופתעתיXD אומיי, זה מזכיר לי את הרעש שהיה כשהייתה מלחמה, זה חירפן אותי
אני חייבת לציין אבל, שאם תהיה מלחמה, הפעם זה נראה לי פחות יפחיד אותי. כי אני רשמית יודעת שאין לי מה לעשות למקרה שאיזה קטיושה תיפול XD המקלט רחוק מדי ואין ממ"ד בבית

shirapeled

New member
../images/Emo12.gif את לא גרה בגבעה?

יישוב של טחונים שיש להם בריכה בתוך הממ"ד הפרטי של כל אחד מבני הבית?

kittycatbone

New member
חחחח אכן../images/Emo6.gif

האמת אבל שהתיאור שנתת יותר מתאים לתמרת. גבעת אלה זה רמה אחת מתחת

shirapeled

New member
אני ברמה הכי נמוכה(תרתי משמע)

כל מה שמעל נראה לי אותו דבר

darkDork

New member
צפוי משו? -_-

אני בדילמה אם להריץ הימורים תוך כמה זמן ההופעה מתבטלת או לשמור על אופטימיות XD הממ פיס אנד לאב! או משו

darkDork

New member
גאד. כל כך כל כך לא..זה הדבר האחרון שאני רוצה

ואני רוצה להדגיש שבמקרה וחססססס ושלום ההופעה מתבלטת עדיין מתקיים המפגש!!!

למעלה