Glamnation Tour : Milwaukee, WI

sivan1996

New member
בטח שכן! בתמונה בשתיהם זה אדם

תראי, יש לו את העגילים של אדם, נמשים על הכתפיים, אותו שיער. זה הוא. ואני כל כך מאוהבת בהם! LOL כמה שהיא הזה יותר מוזר אני יותר אוהבת אותו!! תראו איזה חמוד! יש לו שיער מגניב >< לא הייתי רוצה להיתקל בבן אדם כזה ברחוב, אבל הוא מגניב D=

mokasosex

New member
בראשונה זה לא אדם וזהו!

כאילו שומדבר שם לא מזכיר אותו, רק השיער ..
ואיייייייייייייכ ג'פרי מגעיל .. הוא תמיד היה מישהו שחיפש שערוריית ורכב על גבי הצלחה של מפורסמים, בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !

nini18

New member
כן זה לא אדם אין לי מושג למה אנשים מתעקשים

על זה אבל שיהיה.

nini18

New member
ממש ממש לא אני ראיתי תמונה נוספת של אותם

אנשים באותו חדר רק שהם עם הפנים למצלמה ןוזה לא אדם וגם בלי התמונה הנוספת זה לא אדם. סורי אבל אני מזהה אותו בכל מקום בכל תמונה ובכל מצב.

noa515

New member
ברור שזה הוא

זה הוא בדוק! זה העגילים של אדם, השיער של אדם, הנמשים של אדם, ויותר מזה-הפרצוף של אדם. קל לזהות :)

nini18

New member
ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאא

לאדם יש נמשים בהירים וזה ממש לא הפרצוף של אדם. אבל זהו זו התגובה האחרונה שלי בנושא הזה שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה אני סיימתי עם הענין.

sivan1996

New member
מתעקשים כי זה ממש הוא!

וגם אם לא, הייתי רוצה שהם יהיו ביחד >< אני לא מכירה אותו, אם הוא גועלי כזה אז ברור שלא! אבל תראו הוא חמוד! יש לו שיער ממש יפה! 3> והוא נראה ממש קוקסינל! :p

MIDNIGHT SKY

New member
לאדם לא היה עגיל בשפה../images/Emo69.gif

כי אם תסתכלי מקרוב,תראי שלבחור בתמונה הראשונה יש חור. ולבחור הזה יש טיפונת נמשים. הוא יותר מזכיר לי את פרנק איירו מMCR ואם זה היה אדם אז בטוח היו שואלים אותו באיזה ראיון וידאו או לאיזה מגאזין. "האם זה אתה זה שמתנשק עם ג'פרי בתמונה הזאת?"

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif נו מי שרוצה להאמין שאדם היה איתו

תביא מיליון נימוקים למה כן .. אני מאמינה שהוא היה עם צ'יקס

mayarel

New member
כן לזה התכוונתי

טומי מסתכל עליו במבט של חתול שראה שמנת ואדם כבר המשיך ופתאום קולט את המבט ולא יכול שלא לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא אפילו לא אמר הפעם משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי חמודים. הולכת לראות את aftermath

מירבי ת

New member
תהני! עלי!!ותעני...

ולא נראה לי שהפנימיות של הבחור האדום זה מה שקבע שם.... בכל מקרה - תראי את אפטרמאט , נראה כאילו העגילים בפיטמות גורמים לאדם רק טוב...הוא צוחק לעצמו, ה-ר-ב-ה יותר סקסי ובאופן כללי בהיי היסטרי. הוא מחליף בגדים לפני sfw נכון?

mayarel

New member
וואי מקסים. נורא יפה aftermath

נראה לי שהוא היה כזה מאושר כי היו המון הומואים חמודים בקהל לפי טוויטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והם היו מחופרנים עליו לגמרי. (יאייייייייייי). וכן הוא מחליף בגדים לפני SFW כשהלהקה מנגנת לבד.

nini18

New member
הוא היה פשוט זוהר באפטרמייט איזה כיף לראות

אותו ככה חבל שהוא פתח רק כפתור אחד ולא את כל החולצה
ואיזה כיף שהיו הרבה גאים שם חחחחח היה לו אח"כ חגיגה. ד"א מעריצות אדטומי מטורפות לגמרי הם כועסות עליו שהוא יצא בלעדי טומי לפאב שבטח טומי מרגיש עם זה רע כי הוא רוצה לבלות עם אדם ביום החופשי שלו . ואני חשבתי שאני זקוקה לאישפוז לידם אני הכי שפויה בעולם חחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אנשים נהפכים לכאלה כאילו אני יודעת שגם אני לגמרי שרוטה אבל שרוטה על המציאות ולא הדמיון.
וSWF הוא היה כל כך HOT אני כל כך שמחה שהוא משתחרר סוף סוף אני מקוהה שעד ההופעה ה 20 הוא ישחרר גם את ליטל לחופשי

למעלה