Glamnation Tour : Milwaukee, WI

InbarKiii

New member
ונאמר- אמן חחחחחחחח

ואפשר כבר להעביר את הזמן ליום שאדם יאכל את טומי על הבמה??? דיייי נמאס לי לחכות חחחחחחח ובנתיים טומי עובר התעללות קשה בשיער שלו וקשה לי לראות את זה חחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo41.gif מדלי ההתחלה

http://www.youtube.com/watch?v=TLgyNE6-lWs אוי הפרצופים של טומי בDTRH הורסים מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יפה הוא ואדם כנראה באותה סדנת משחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
אני פשוווט מתהההה על הפתיחה הזווווווו ../images/Emo99.gif

חחחחחח הפרוצפים של טומי בDTRH מתוקים חחחחחח >< דיייי זה מקסים איך שהוא נושך תשפתיים כשאדם חיבק אותו

Pooola

New member
המעיל הזה... זה פרווה? OO: שאלה חשובה!

ידוע למישהו אם מה שאדם לובש זה פרווה אמיתית (חלילה!!) או שזה סינטטי...? בכלל, אתן יודעות מה הגישה שלו לגבי לבישת חיות? אני כל כך מקווה שהוא נגד זה...

Pooola

New member
פאאאאאאאאאאאקקקק :((((

During a recent interview with BLI in the Morning, American Idol runner up Adam Lambert was asked if he was opposed to fur. Lambert: “I know this is the most un-pc way to put it but I didn’t kill the thing so I don’t see why I can’t wear it." BLI In The Morning co-host Randy: “I love fur too. I mean, really, I eat cow!” Lambert: “You know, we eat meat. I don’t like cruelty to animals obviously, anything that can be done to prevent that but I think fur looks great.” Randy: “I do too, Adam. I say line ‘em up, kill ‘em, and sew ‘em together.” אין איזה מישהו שיכול להסביר לו שלבישת פרווה זה לתת פרנסה לרוצחים? זה הכי אכזריות בעולם. מה הוא חי בסרט שלבישת פרווה זה מוסרי וסבבה אם אכפת לך מחיות? :(( וואי אני פשוט עומדת לבכות פה

nini18

New member
טוב נו הוא לא יכול להיות האם תרזה של העולם

כל מעריץ היה רוצה שהוא יחשוב כמוהו ויאמין במה שהוא מאמין, בלתי אפשרי. פשוט על תחשבו על זה ואני לא חושבת שבגקט שהוא לובש זו פרווה אמיתית כי זו סה"כ תחפושת ופרווה זה מאוד יקר.

mokasosex

New member
הוא גם מעולם לא רצה להיות לוחם של איזו אג'נדה

מסויימת
רק זמר שמתפרנס ממה שהוא הכי אוהב לעשות ^^

heart1soul

New member
אני מבינה את זה אבל קשה לי לקבל את זה

כי ללבוש פרוות זה בעיני מיותר יש כל כך הרבה בגדים בעולם ואפילו יש פרווה סינטטית אז זה מעצבן אותי אישית.. אבל זו רק אני.. זה לא סתם רצון שלי שיאמין במה שאני רוצה אלא שזה משהו שאני מצפה מכל בן אדם להבין... אבל אני אצטרך להתגבר על זה חחח

Pooola

New member
לא זה לא שהייתי רוצה שיחשוב כמוני

אני מכורה לבע"ח אוקיי אני פעילה וכל החיים שלי מסתכמים בהצלת כלבים וחתולים אני לא חושבת שהוא צריך להיות כמוני או שיחשוב כמוני אבל פרוות, זה קטע אנושי בעיני. בשם האופנה מותר לרצוח? לתת יד לרצח בשביל מעיל? במיוחד כשיש חלופות! אני כל כך אוהבת את אדם פשוט הורג אותי לחשוב שהוא באמת מסוגל ללבוש משהו שלשמו נרצחו באכזריות בעלי חיים :( לבישת עור, אכילת בשר... אלה דברים שלא כוללים בתוכם את אותה אכזריות של פרווה! אני מנסה לשכנע את עצמי שלאדם פשוט אין באמת מושג מה זה תעשיית הפרוות. וסבבה, אז המעיל הזה ספציפית הוא לא פרווה אמיתית אבל הוא אומר שהוא אחלה עם לבישת פרוות :( .................

InbarKiii

New member
אויש איזה שטויות

אכילת בשר זה בידיוק אותו הדבר, זה עדיין הרג של חיות וזה עדיין אכזרי לא משנה אם זה נעשה בצורה שונה מהפרוות, אז כל עוד הוא אוכל בשר זה לא בידיוק משנה אם הוא גם ילבש מעיל פרווה, לפחות לדעתי

Pooola

New member
הרג זה הרג. התעשייה היא לא אותה תעשייה בכלל

גם באכילת חיות וגם בלבישה מגדלים אותם כדי להרוג אותם בשביל בני אדם, וב-2 התעשיות בדרך כלל הבע"ח מוחזקים בחרא תנאים ההבדל הוא בהרג שזה הבדל עצום בעלי חיים שנשחטים לאכילה הרצח שלהם הרבה פחות אכזרי אין מה להשוות בין הרג של שניה וחצי לבין תפיסת בעל חיים והפשטת הפרווה שלו בעודו בחיים, ואז לתת לו לדמם על הרצפה נטול עור צורח ובוכה עד שמת מכאבים ובואי לא נדבר על זה שהם מוחזקים בכלובים ללא יכולת לזוז, אחד על השני, כשהידיים והרגליים שלהם נשברים כדי לחסוך במקום בכלוב. :(( פרווה זו התעשייה הכי אכזרית שיש בעולם כולו. פשוט נוראית. זו הסיבה שאין לי בעיה עם אנשים שאוכלים בשר, ואין לי בעיה עם לובשי עור. הלוואי וזה לא היה, אבל אי אפשר להפוך את העולם למושלם... אבל פרוות? זה כל כך נורא :((

InbarKiii

New member
ואני מבינה שזה נורא יותר

ומבחינתי אולי אני לא אלבש פרווה כי זה לא הכרחי לי ואני לא אסכים עם מה שעשו כדי ליצור את אותו הבגד, אבל אני חושבת שזאת צביעות אם אני אמשיך לאכול בשר\ללבוש עור "כי זה לא נוראי כמו לגרום להם למוות איטי" ..הם עדיין סובלים.. ואני מניחה שגם אדם חושב ככה.

Pooola

New member
מה שעצוב זה שאדם חושב לצד ההפוך

"אם אני אוכל בשר, אז למה לא ללבוש פרווה?" בקטע של הרצחת וגם ירשת.

nini18

New member
אני לגמרי מבינה מה שהוא אומר.

אבל אחרי שקראתי מה עושים לחיות אז אני מבינה גם מה שאת אומרת. כי מי שלא יודע איך משיגים את הפרווה בשבילו זה כמו לאכול בשר בכל מקרה זה הרג של חיות.

mokasosex

New member
../images/Emo122.gif הדחקתי כנראה..

לא בגלל מה שאדם אמר, אבל נשמע שהמראיין צוחק עליו

למעלה