לא יודע מה קורה כמו שאני לא ידעתי עד שקראתי את מה שרשמת שד"א עשה לי סיוטים בלילה. מזל שאני לא אוהבת פרווה ומזל שאדם עם כמה שהוא גיי גיי יאיי בכל זאת גבר ואין לגברים הרבה בגדים עם פרוות. בתחפושות לא מאמינה ששמים אמיתי.
אכזרי כמו ללבוש אותם. גם לי נורא קשה עם העניין ואני מסכימה שהוא יכל ללבוש פרווה לא אמיתית, אבל ככה הוא בחר ואני מקבלת אותו גם על זה עם כמה שאני לא בעד. לא יגרום לי לאהוב אותו פחות, אפילו לא בחצי אחוז.
אוקי. אפשר לדעת מה הוא לקח לפני ../images/Emo6.gif
כי אולי אם אני אקח גם אני אצליח להנות מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה אדם סליחה פורום אבל זה פשוט לאאאאאאא . לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
../images/Emo6.gif חחחחחחח איך אדם מסתכל עליו חחחחחחחחחחחחח
וצוחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי טומי פשוט חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בסוף אני עוד אהפוך להיות מעריצה שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אדם או כבר רגיל או שהבין שהכל סתם טיזינג ולא ממש של עליו כל כך... מה שכן - תראי בסוף aftermath את החיוך המ-ה-מ-ם-!!!!! שהוא נותן שם , עם הלשון , לאומה כולה. מדהים!
מקווה שהוא ממציא. גועל. אולי אדם היה מחוק מכדי להשים לב מה הוא עושה כי אחרת אני ממש לא יכולה לראות איך אפשר להיות אובסיסיבי כלפי מישהו כל כך מכוער פנימית.