Glamnation Tour : Milwaukee, WI

Pooola

New member
המראיין לא צוחק עליו כמו שהוא מנסה להראות לו

שהגישה של אדם פשוט הזויה.

nini18

New member
לא הוא לא אבל לא משנה. בכל מקרה אדם בטח

לא יודע מה קורה כמו שאני לא ידעתי עד שקראתי את מה שרשמת שד"א עשה לי סיוטים בלילה. מזל שאני לא אוהבת פרווה ומזל שאדם עם כמה שהוא גיי גיי יאיי בכל זאת גבר ואין לגברים הרבה בגדים עם פרוות. בתחפושות לא מאמינה ששמים אמיתי.

Pooola

New member
אני גם חושבת ומקווה שהחיבה לפרוות נובעת מחוסר

ידיעה של מה באמת קורה שם. אני הייתי רוצה למצוא דרך לגרום לו להכיר את העולם הזה מקרוב, אבל איך?

ר ו ח ל י

New member
זה נכון, אנחנו אוכלים חיות אבל זה לא

אכזרי כמו ללבוש אותם. גם לי נורא קשה עם העניין ואני מסכימה שהוא יכל ללבוש פרווה לא אמיתית, אבל ככה הוא בחר ואני מקבלת אותו גם על זה עם כמה שאני לא בעד. לא יגרום לי לאהוב אותו פחות, אפילו לא בחצי אחוז.

Pooola

New member
האהבה הכי גדולה שלי בחיים זה בעלי חיים :(

בגלל זה נשברתי אתמול. שמישהו שאני כל כך אוהבת מסוגל ללבוש בגד שגרם כל כך הרבה סבל לילדים שלי :(

mayarel

New member
אוקי. אפשר לדעת מה הוא לקח לפני ../images/Emo6.gif

כי אולי אם אני אקח גם אני אצליח להנות מזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה אדם סליחה פורום אבל זה פשוט לאאאאאאא . לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך הצחיק אותי

טוב אני יכולה להבין..אולי זה לא נראה הכי טבעי :\.. אבל זה היה חמוד חחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח איך אדם מסתכל עליו חחחחחחחחחחחחח

וצוחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי טומי פשוט חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בסוף אני עוד אהפוך להיות מעריצה שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מירבי ת

New member
אדם????? טומי הרבה יותר בענין

אדם או כבר רגיל או שהבין שהכל סתם טיזינג ולא ממש של עליו כל כך... מה שכן - תראי בסוף aftermath את החיוך המ-ה-מ-ם-!!!!! שהוא נותן שם , עם הלשון , לאומה כולה. מדהים!

מירבי ת

New member
../images/Emo207.gifזוכרים את הבחור עם השיער האדום?

שבזמנו לא ידענו/כן ידענו אם זה אדם או לא? הנה למי שלא זוכרת: http://tinypic.com/view.php?pic=34eub2q&s=6 ועוד אחת : http://i42.tinypic.com/16jr0ol.jpg אז הבחור בלוגר די מפורסם , ובראיון איתו לא רק שהוא הוציא את ארצ'ולטה מהארון , הוא מספר שהוא היה עם אדם לפני 3 שנים ואדם היה אובססיסי עליו!!!! זה לקראת הסוף , מסומן בורוד , ואני ל-ג-מ-ר-י קונה את זה , מסתדר לי יופי. http://www.29-95.com/music/story/jeffree-star-takes-no-prisoners

mayarel

New member
איכס איזה דוחה

מקווה שהוא ממציא. גועל. אולי אדם היה מחוק מכדי להשים לב מה הוא עושה כי אחרת אני ממש לא יכולה לראות איך אפשר להיות אובסיסיבי כלפי מישהו כל כך מכוער פנימית.

nini18

New member
לא מאמינה בחיים למה שהוא רשם.

אולי אדם עשה אותו אבל לא יותר מיזה.

sivan1996

New member
LOL זה מושלם!!!

למה דוחה?!!! זה כל כך מקסים!! D: איזה חמודים!

nini18

New member
בתמונה הראשונה זה לא אדם בשניה זה כן.

הבחור זוועת עולם ואנילא מאמינה למילה שלו.

למעלה