Glamnation Tour : Milwaukee, WI

nini18

New member
אוי אדם מציע את כל "אהבתו" יש לו מזל שבאותו

רגע אם השאלה וההדגמה אף אחד לא קפץ לבמה או יותק נכון יש לו מזל שאני לא הייתי בהופעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
הייתי זורקת לו כמה שטרות ישר על הבמה

חחחחח ואז גם עולה עליווווו גאדדדדדדד הילד הזה פשוט הדבר הכי סקסיייייייייייייייייייייי שקייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והוא משחק בכולנו כמו הבובות שלו חחחחח הוא פשוט יודע שכולם מתעלפים ממנו וזה לא פרררר
[ונשמההההה הבטן שלו מקסימה, כמה שהוא נראה טובבב
]

heart1soul

New member
אני חייבת להגיב שוב.. זה מדהים!!!!!

ואיך הוא מתמזמז עם המדרגות חחחח אחת ההופעות הסקסיות

heart1soul

New member
פשוט למות!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

nini18

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo47.gif../images/Emo226.gif אוי

התגעגעתי להופעה כזאתתתתתתתתתתתת

mayarel

New member
לייייי הוא לגמרי קרא את הציוץ שלך חחחחחחחחחחח

וואי מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואיזה וידאו טוב!!!! בא לי לנשק את מי שצילמה איזה נשמהההההההההה אוי כשהוא נשכב על המדרגות |DEAD|

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדדד

על המדרות אני מתתי כשהוא שאל אם אתם רוצים את אהבתי והצביע על ליטל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כל כך יש לו מזל שלא הייתי בהופעה הזו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
אווומיייייייגאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

ההופעתתתת סגירתתתת מופעעעעע הכי מושלמתתתת שיש בכלל הפאקינג מובניםםםםםםםםםםםםםםם
יש למישהי במקרה קישור להורדה של ההופעה הזאת? *פאפיפיייס*

InbarKiii

New member
אמאמאמא תחשבי שאנחנו רק בתחילת הטור../images/Emo178.gif

בעזרתתתתת השםםםםם עד סוף הטור הוא מתפשטטטטט ואומר לטומי לבוא לשבת עליו בזמן שהוא מתמרח על המדרגותתתתתת ואז מנשק את טומיייי YEAHHHHHHHH THATS GONNA HAPPEN :)

מהמם!!!!!!

אההה כזה סקסי
מתה עליו והתספורת ממשש יפהה חח.. טוב הכל יפה לו..חח P: הוא מדהים

mayarel

New member
../images/Emo41.gif פפפפיבר פיבר יאייייייי

http://www.youtube.com/watch?v=JEXnHcBPS94 איך טומי מסתכל עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום אחד אדם יקשור אותו או משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה