Fashion Police - Top 4

yobalit

New member
לא נראה לי שהסתכלנו על אותו זקט

כי הוא היה מהמם, מקום ראשון אצלי ללא ספק, גם השער היה חמוד. ההופעה ממתחת הייתה צריכה להיות מקום אחרון. ומה בדיוק הבעיה עם מחזור בגדים?!

TamirKC

New member
../images/Emo124.gifצלילהD::

תודה
מסכים איתך על הכל
מלינדה באמת נראתה מדהים, המחשופים נורא מחמיאים לה, במיוחד בגלל שאין לה כול כך צוואר
מדהימה
ומה בלייק לבש לע=ז=א=ז=ל=?O:: מין אפודה סינית מסורתית?O:: זה היה מווזר. ולא מתאים וכמובן לא מחמיא. והשיערררררר? אמג, הרס
;--;-;
אוווחח ג'ורדן
מדהימה
ההופעה, התלבשות
(רק לגבי- To Love Somebody, וואן אין לאב היה נוראי X: )
ולאקישה, שאני חושב על לקישה ישר עולה לי הצבע ירוק דשאD:: חח מתישהו היא לבשה חגורה ירוקה בולטת, מתישהו שמלה ירוקה גדולה (יהלומים הם לנצח?) והיום

LeAnnDylan

Well-known member
חחח התעוורתי מכמות האייקונים XD

אוי דיימונדס אר פוראבר היה חזק!! XD היא כזאת מלכה!!
gotta love Lakisha
XD אפודה סינית מסורתית... רק שתדע שסינים יודעים להתלבש... well... kinda XD

TamirKC

New member
"הוא לא סיני!!!!" (מועדון לילה)

בוקר טוב! P: סתם סינים, פ'סדר... אבל נעליים ורודות, אפודה סינית ושיער שחור עם 2 קווים של בלונד?! הפך לנו לאבריל לווין
;-;

LeAnnDylan

Well-known member
Hey Hey You You I don’t like your girlfriend

מה אבריל קשורה? o_O חח לקח לי שעה לקלוט למה כתבת בוקר טוב XD

חח את לא רוצה שאני אעזור לך.. תאמיני לי ../images/Emo3.gif

חוץ מזה אני עוזרת לך עם הטופ 10. זה מספיק

LeAnnDylan

Well-known member
אוי שוש, עוד כלבתה ../images/Emo11.gif

אבל כפרעליך
תעשי לי 8 גורים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הדירוג שלי...

שונה קצת מהדירוג של צליל הדבה. אין לי כח לפרט,אז אני רק אתן את הדירוג ואולי הערות קטנות של אהבתי/לא אהבתי. מקום 1- מלינדה-הופעה שניה. הכל כ"כ החמיא לה וזה היה ממש יפה. [חשוב לציין,השיער היה פשוט נפלא.] מקום 2- בלייק-הופעה 1. תהרגו אותי,אני דווקא אהבתי.xD והנעליים הגיימואיות דווקא מגניבות
מקום 3- מלינדה-הופעה 1. השמלה הייתה ממש יפה.זאת הייתה השרשרת הלא אופנתית שעצבנה. מקום 4- לקישה-הופעה שניה. גם את זה מאוד אהבתי,במיוחד את הירוק
רוית אמרה שהיא נראית כמו גיישה..מה לעשות שסטייל יפני עושה לי את זה
[גיישה היא יפנית או סינית?
] מקום 5- ג'ורדן-הופעה 1. פסדר..נעביר... מפה היה קשה לי להחליט,הכל היה בלעכס. מקום 6- בלייק-הופעה שניה זה לא היה איכס כמו שזה היה חוסר גיוון. משעמם. מקום 7- ג'ורדן-הופעה שניה. הזכיר לי את שמלות קת'רין..אולי על קת'רין זה בעצם היה יושב יותר יפה פשוט לא הלך.. מקום 8- לקישה-הופעה ראשונה. I Just dont get it Lakisha.

LeAnnDylan

Well-known member
מונט, יקירי.. אם עדין לא הבנת...

א. רק אתה גיימו ב. אחותך הצולעת דבה ג. גיישות הן יפניות XDDD

למעלה