Fashion Police - Top 4

LeAnnDylan

Well-known member
כןןןןןןן!!

אוף זה הורס את הסדר הטכעי של דברים ומיקומם בעולם. ארררררררררררררר אתה גבר איך זה לא מפריע לך?! o_O

LeAnnDylan

Well-known member
מה מיוחד o_O

זה טעות ספרים מתחילים. אולי זה מיוחד אבל זה כל כך זוועתי

TamirKC

New member
אני מניח ש,

שזה לא מפריע לי בגלל שזה שונה, לא רגיל. D:: חח בלייק הוא טיפוס מיוחד, כמו הפאות שלו

הבגדים לא היו כאלה זוועתיים

אבל אני מבינה למה הוא במקומות האחרונים... לא ממחזרים בגדים והוא צריך לדעת את זה... בנוגע לשיער, אני מסכימה איתך.. זה היא מחריד

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifמקום 8../images/Emo41.gif

בלייק - בהיעדר גברים אחרים לבלייק ניתנה במה שלמה להוכיח את עצמו, אם הוא עמד בציפיות? תשפטו בעצמכם: במלתחה - מכנס שחור ואלגנט, אם תסתכלו טוב ניתן לראות שמתחת לז'קט בלייק לובש את הסט להופעה הבאה שלו. חוסך בזמן או סתם מחסור בחולצות? לא ברור. בכל מקרה נעבור לזוועה שמכסה את בלייק- הז'קט. עכשיו מה לעזאזל הזוועה האופנתית הזאת שבלייק לבש? צווארון הכומר והדפס הפופ בגזרה חסרת כל חוש טעם שלא מחמיאה בעליל לגופו של בלייק. מיותר, מכוער ואסון אופנתי. אוי והנעלים הוורודות סלאש אדומות זה כבר אסון בפני עצמו שרק בגללו בלייק צריך להיות באותה הקטגוריה של ברנדון רוג'רס. ציון - 3 פריזורה - אוקיי, אז נכון, שבוע שעבר החמאתי לבלייק על הבחירה הנפלאה בשחור. אני אהבתי, אנטונלה העריצה והעולם השתחווה. אבל בלייק, האני, את חייב לבחור. זה או שחור או בלונד, אתה לא יכול לצבוע לשחור וללכת עם היילייטס בלונדינים, אחרת תראה כמו גרסה לא מוצלחת של קרואלה דה-ויל. היה זוועתי. ציון- 3 ציון משוכלל - 3 בשבוע שעבר - מקום 1 ציון 9.

סקופ מטורף!! כנסו ../images/Emo26.gif

לצליל יש אותן נעלים, היא פשוט התעצבנה כל כך שבלייק נועל אותן אז היא נתנה לו מקום אחרון XDD

always be me mc

New member
אל דאגה במאריה ואליסה אני מאוהבת יותר

את פשוט האפשרות האחרונה שלי

LeAnnDylan

Well-known member
חחח אם רק מאריה ואליסה עוקפות אותי

אני נמצאת במקום דיי טוב.. את לא חושבת

whatever4

New member
מה?! הג'קט מגניב לאללה

כל-כך מיוחד ושונה. אהבתי ביותר